2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 1

Skotsko, země specifických geografických krás (Highlands), specifických nápojů (whisky), specifické módy (kilty) a také specifického zvukového charakteru audio techniky (Tannoy). Právě velmi tradiční a velmi svébytný zvuk poslední jmenované značky posouvají už nějakou chvilku její bývalí zaměstnanci pod značkou Fyne Audio – na mladou značku dosti obsáhlému katalogu vévodí série F1, kterou firma nejen navrhuje, ale i vyrábí v továrně v Glasgow.

Tato vrcholná, ručně vyráběná řada sestává z čtveřice modelů, běžného a obrovského sloupku a běžné a obrovské regálovky. Právě tím obrovským stojanovým modelem s názvem F1-8 nabídka Fyne Audio vystupuje typově mimo běžnou nabídku reprosoustav.

Ostatně trochu „mimo běžný svět“ jsou F1-8 už na první pohled – jejich ozvučnice jsou krásné pro oko a atypické svým oválným půdorysem s minimem přítomných hran a celkově zjevnou snahou o košatost a zdobnost. Je lhostejno, zda jde o dýhu burského ořechu pod hlubokým lakem, o kožené a kovové detaily, krásně mořenou MDF na horní „čepici“ nebo bytelnou kovovou základnu, všechno je zpracované na úrovni.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 2

Atypické je také rozložení měničů – protože Fyne Audio navazuje na výše zmíněnou skotskou tradici, je logické, že používají koncentrický reproduktor. Číslovka v názvu pak odkazuje k průměru středobasové membrány 8“, což je na regálový model odvážná šířka. Právě ta definuje základní rozměry kabinetu – o něco více než patnáctikilové ozvučnice mají šířku 28 cm, výšku 47 cm a hloubku 44 cm.

U horní hrany je měnič zasazený do „tubusu“ s koženým potahem, který je logickým řešením pro klenutou ozvučnici. Pod ním najdete „potenciometr“, kterým regulujete intenzitu zejména vokálního a „prostorového“ pásma (Presence – rozsah 2,5 – 5 kHz s intenzitou +/- 3 dB) a můžete si tak naštelovat sílu zážitku podle aktuální potřeby.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 3

Celé reprosoustavy se zdvihají z kovové stabilizační základny na čtveřici nožek a je to proto, že spodní hranou prochází výdech bassreflexu, jehož dech se plynule roztéká do všech stran pomocí vzhůru čnícího trnu BassTrax Tracktrix (toto slovo označuje profil /geometrii trnu).

Na zadní straně jsou bi-wiringové / bi-ampingové terminály WBT, doplněné podle dobré firemní tradice také o zemnící kolík, jímž lze lehce přizemnit obvody frekvenční výhybky a tím o něco málo zlepšit výslednou reprodukci.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 4

Svému reproduktoru říkají Fyne Audio IsoFlare, průměr hlavní membrány z různorodé směsi vláken je 20 cm, uvnitř se v kovovém nátrubku zvukovodu ukrývá hořčíková kopulka kompresního tweeteru o průměru 2,5 cm. Jedním z dalších atypických řešení je použití gumového závěsu s výrazným diagonálním prořezáváním, kterému výrobce říká FyneFlute. Magnetický systém je tradičně ferritový. Všechna použitá řešení si kladou za cíl stvoření optimální izotropní charakteristiky (tedy zajištění vyzařování nezávislého na směru, což je v audiu nicméně praktická utopie).

Dvoupásmový systém má relativně nízko posazenou dělící frekvenci s kmitočtem 1 800 Hz, horní propust je prvního řádu, dolní propust zase druhého. Všechny komponenty ve výhybce prošly při výrobě kryogenickým ošetřením pro zlepšení vodivosti.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 7

F1-8 jsou nadprůměrně citlivé (zejména v regálovém světě) – konkrétně 91 dB / 2,83 V / m při jmenovité impedanci 8 ohm. Udávaný frekvenční rozsah činí ambiciózních 33 – 34 000 Hz (-6 dB „v místnosti“).

Poslouchali jsme Fyne Audio F1-8 hlavně na sestavě OPPO UDP-205 / Métronome DSC1 / Norma Revo SC-2 LN / Norma Revo PA 160 MR na kabelech Nordost Heimdall 2 a filtru GMG Power Harmonic Hammer 3000P. Porovnávalo se s Xavian Quarta Evoluzione. Chvilku ale F1-8 hrály v blízkém poli na „stolní“ sestavě RME ADI-2 DAC FS / Emotiva XSP-1 / Emotiva XPA-DR2 na kabelech ZenSati Authentica, přičemž se tu porovnávalo se sestavou KEF LS50 Meta / GoldenEar SuperSub X. Jak se ale v tomto ukázalo, méně než metrová vzdálenost poslechu tu není optimální navzdory slibnému koncentrickému konceptu – jako ultimativní nearfield monitory tedy F1-8 úplně neposlouží.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 12

Na regálovou reprosoustavu nabízí F1-8 docela výrazné zastoupení basu, byť u úplně nejhlubších oktáv u „Say That You Will“ George Dukea („Follow the Rainbow“ | 2010 | epic | 88697779882) bylo cítit určité omezování energie – logicky s ohledem na velikost, jakkoliv existují na trhu v podobném segmentu reprosoustavy o kousek menší a nabízející o kousek hlubší bas. Hluboké tóny jsou „baňaté“, syté, výrazně energické a pocitově velmi napjaté, pružné. Je to bas intenzivní, nahrazující odhodlaností a výbušností to, co mu (možná) může trochu scházet v úplné hlubokosti.

Středním tónům můžete do velké míry dát rozdílný charakter šikovným kolečkem „Presence“, v továrním „neutrálním“ nastavení zněl vokál Loreeny McKennit v „All Souls Night“ („The Visit“ | 2006 | Quinlan Records | 0774213510426) možná maličko méně soustředěně a méně dominantně (ale stačí otočit regulátor doprava a vokál doslova vyskočí o tři kroky dopředu), leč s velmi samozřejmou čitelností. Je to totiž veliký, až rozlehlý zvuk, podobný amplifikovanému koncertnímu zážitku. Cítíte tu velkou lehkost a živost reprodukce, přímo vybízející ke zvyšování hlasitosti, protože F1-8 „drží“ do prakticky libovolné úrovně a můžete si snadno „způsobit“ domácí koncert. Navzdory vysoké citlivosti neakcentují reprosoustavy úplně mikrodetaily, není to audiofilská analytičnost, ale přesto pocit uvěřitelné živosti servírují doslova po vagonech.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 10

Cinkání rozličných kovových perkusí v Claptonově „Next Time You See Her“ („Slowhand“ | 2012 | Polydor | 5340724) bylo kultivované, přestože v něm také bylo cítit notnou porci energie, nejsou výšky nějak dravě pronikavé. Jsou nicméně velmi dobře proporčně zastoupené, výšek je přesně akorát a nevadnou ani z velké poslechové vzdálenosti, cinkají s lehkostí a ochotou, s dobře definovanými rozdíly mezi silou dopadu paličky na jejich plochu. Je to velký, plastický, znělý činel, správně informativní.

Čím vás F1-8 rozhodně dokážou nadchnout, to je objem, rozměr a dynamická našlápnutost (při správně vyšší až vysoké hlasitosti), které vás prostě téměř přenesou do koncertního sálu. Bubenická pohoda Billa Bruforda v „Some Other Time“ („If Summer Had Its Ghosts“ | 1997 | Discipline | 633367970527) ukázala, že na regálovky mají tyto reprosoustavy mimořádně velký a mocný, skutečně koncertně rozpřáhlý zvuk. Je to dynamicky expresivní, důrazný, vlastně až dravý přednes, Fyne Audio ochotně přetlumočí každou ránu paličkou, vnímáte suchý dopad dřeva na blánu i bublavou rezonanci těla bubnu. Zvuk má velmi solidní rychlost a ani při opravdu vysokých hlasitstech nemají reprosoustavy nějaký problém s artikulací.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 9

Pokud jste nicméně detailofil s touhou po nejjemnějších dozvucích a pečlivě vykreslených nejdelikátnějších nuancích, F1-8 nejsou tak úplně z těch (ač by to vysoká citlivost mohla slibovat), které by předestíraly Hedgesovu „Bensusan“ („Aerial Boundaries“ | 1984 | Windham Hill Records | 01934110322) právě takovým způsobem – nechávají ji spíše zaznít živelně, nezkrotně a výrazně, takže vlastně působí víc než dostatečně detailním způsobem, navíc hrají s výtečnou čistotou a konkrétností, odpovídající cenové úrovni. Pokud byste pak od nich přeci jen chtěli „vyškrábnout“ více detailu (byť na úkor plné autenticity nahrávce), i tady pomůže kolečko „Presence“.

Prostor v „Messy Bessie“ Jimmyho Smithe („Back at the Chicken Shack“ | 2007 | Blue Note | 0946 3 92777 2 8) byl pak přímo neskutečný – hudba byla úplně všude, obklopující, bez vnímatelného zakotvení do ozvučnic nebo citelného vztažení k nějakému hmotnému bodu v prostoru. Je to proporčně obrovský zvuk, s plným tělem, spojitý, přehledný a byť ne přímo v hi-fi slova smyslu soustředěný, tak takovým tím zase a opět koncertním stylem přehledný a uvěřitelný. Lokalizace nástrojů už drnká na strunku téměř holografické realističnosti – tohle spolu s tou bezprostřední dodávkou energie je hlavním stavebním prvkem toho bezprostředního, intenzivního kouzla těchto reprosoustav.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 13

No a pokud elektronika, místnost a sousedi dovolí, můžete vytočit hlasitost na vpravdě koncertní úrovně a Osbournova „I Just Want You“ („Ozzmosis“ | 2014 | Qobuz | 24/96) bude příslovečná „jízda jako prase“. Pokud si přejete mít doma rockový klub, Fyne Audio F1-8 ho (s jistým nijak dramatickým omezením v nejhlubších oktávách) umí nabídnout – ta živost, ta obrovská scéna, ta super intenzivní nálož energie a přitom celkově kultivovaný zvuk, který vám neutrhne uši (respektive bude hrát tak, jako váš systém, takže…) do vás hudbu doslova napumpují a pod tlakem jí přes bubínky přefiltrují až k centru slasti ve vašem mozku.

Fyne Audio F1-8 jsou právem posazené na vrchol nabídky skotského výrobce a zcela právem lze říct, že skutečně navazují na celá ta úspěšná desetiletí jiného, dnes poněkud skromně fungujícího taktéž skotského producenta reprosoustav. Jsou skutečně krásně udělané, je to produkt s puncem luxusu a originality (vcelku umně kombinují totiž odlišnost se „snesitelností“), který navíc funguje – trochu specifickým způsobem, nicméně excelentně. Pokud dokážete zajistit dostatečně stabilní zesilovač s dostatečným výkonem, F1-8 se umí přiblížit skutečně koncertní bezprostřednosti. Mluvíme tu spíše o amplifikovaném, klubovém až stadionovém koncertu, ne o komorním akustickém zážitku, ale přesto – obrovský prostor, obrovská energie a obrovská ochota hrát hudbu jsou zdrojem nevšedních zážitků a zejména pokud chcete a můžete hrát hlasitěji, stává se z F1-8 ultimativní nástroj pro každého, kdo má rád intenzivní hudební zážitky živého až živelného stylu.

MĚŘENÍ

Měření frekvenční charakteristiky probíhalo ze vzdálenosti 1 m v ose mezi tweeterem a středotónovým měničem a to v uzavřeném semireverberantním prostoru s podlahovou plochou cca 50 metrů čtverečních, standardním zatlumením (basové pasti a absorpčně-difúzní panely Sonitus Acoustics, koberce, velké plochy sedaček, rozlehlá knihovna, podhled vyplněný vatou, záclony a těžké závěsy,...), byť bez rozsáhlých akustických úprav.

Měření lze pokládat za 100% věrohodné v pásmu 200 Hz a výše, v pásmu 10 - 200 Hz je vidět vliv akustiky místnosti. Měřeno bylo pomocí software Clio Pocket a kalibrovaného mikrofonu, reprosoustavy byly umístěny v poslechové pozici patrné z doprovodných fotografií.

Software neměří anechoickou odezvu, ale frekvenční odpověď s přihlédnutím k zůstatku energie v čase - jde tedy nikoliv o změřený teoretický ideál toho, co reprosoustavy umí, ale o to, jak se reprosoustavy chovaly v konkrétních akustických podmínkách.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m1

Frekvenční odezva - v ose (červená) a pod úhlem 30° (černá)

Koncentrické měniče není úplně lehké „naměřit“, protože stačí při krátké měřící vzdálenosti relativně malé pohyby a frekvenční odezva se celkem výrazně mění. Je tu nicméně vidět lehce živější bas kolem „hezkých“ 100 Hz, první reálný bas kolem 40 Hz (u zdi v menší místnosti dost možná skutečně dosáhne slibovaných 33 Hz) a od 700 Hz vlastně velmi vyrovnané frekvenční pásmo s perfektní rovností ve vokálním rozsahu. V přímé ose je znát nadbytek výšek, ale pod úhlem rychle krotnou. Zvláštní je propad v oblasti kolem 400 Hz, který se nezdá být vztažen k akustice a těžko ho někam přiřadit. Celkově nejsou F1-8 dokonale lineární, ale zároveň vyjma toho posledního zmíněného propadu ve frekvenční odpovědi nepředstavují v reálném světě žádný dramatický problém.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m2

Frekvenční odezva – v ose (červená) a vertikálně pod úhlem 30° pod osou (žlutá) a 30° nad osou tweeteru (zelená)

F1-8 jsou, zdá se, velmi „tolerantní“ na poslechovou pozici – snad jen posaz přímo v horizontální a vertikální ose zvukovodu není optimální a jako nejlepší se jeví být ušima lehce nad úrovní prostředku koaxiálního měniče.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m3

Frekvenční odezva – basová část (červená) a středo-výšková část (černá)

Přechodová frekvence odpovídá deklarovaných 1 800 Hz a také strmost jednotlivých filtrů „sedí“.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m4

Frekvenční odezva – jednotlivé měniče a bassreflex v blízkém poli

Zvlnění na vysokotónovém reproduktoru může být způsobeno nedokonalým nasměrováním mikrofonu do zvukovodu – z malé vzdálenosti každá desetina milimetru hraje svou roli a pak může být vidět takovéto odrazy. Na středobasu je vidět na 800 Hz zvláštní rezonance, téměř odpovídající rezonanci bassreflexového systému. Bassreflex je pak velmi dobře vyladěný.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m5

Frekvenční odezva na poslechovém místě (FFT) - levý kanál (červená) a pravý kanál (černá)

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m6

Frekvenční odezva na poslechovém místě (impuls) - levý kanál (červená) a pravý kanál (černá)

Jak je vidět na obou výše uvedených grafech, přebytek výšek s rostoucí vzdáleností mizí a vůbec se celková frekvenční odezva solidně „normalizuje“.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m7

Celkové harmonické zkreslení (žlutá linka)

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m8

Zkreslení 2. (žlutá) a 3. (zelená) harmonickou

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m9

Waterfall

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m10

Impulsní odezva @ 1 m v ose tweeteru

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m11

Step response @ 1 m v ose tweeteru

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m12

Impedance (červená) a elektrická fáze (černá)

Impedanční křivka neklesá pod 6 ohm (takže deklarovaných 8 ohm je naprosto v pořádku), ladění reflexu je někde kolem 45 Hz. Je vidět něco drobných rezonancí kolem 500 Hz (oblast, kde se „něco děje“ i na frekvenční odpovědi), největší leží přímo na 700 Hz. Lehce nad 3 000 Hz leží vrchol extrémního impedančního peaku, který by bylo snadné ve výhybce kompenzovat a výrobce tak musí mít specifický důvod, proč jej takhle nechává. Elektricky nejsou F1-8 úplně „lehké“, jak potvrzuje také elektrická fáze – náročnější bude oblast pod 100 Hz, ale také brutální výkyv kolem 4 kHz, kde už naštěstí není mnoho energie.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m12b

Impedance (červená) – plné měřítko

Zde je vidět, že impedance kolem 3 100 Hz atakuje metu nebývalých 120 ohm.

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m13

CSD z výstupu akcelerometru v polovině výšky bočního panelu @ 2,83 V

2021 06 30 TST Fyne Audio F1 8 m14

Frekvenční odezva – vliv funkce Presence (červená prostřední „tovární“ nastavení)

Je vidět, že navzdory tvrzení výrobce o rozsahu funkce mezi 2 500 a 5 000 Hz je vliv měřitelný od 1 000 Hz téměř do 7 000 Hz (tedy o to výraznější zejména pro vokály).

VHODNÁ MÍSTNOST

MALÁ [<-- 20m2] [ ✓] | STŘEDNÍ [--> 20m2 / <-- 40m2] [ ✓] | VELKÁ [--> 40m2] [ +/- ]

Kč 189 980,-

FOTOGALERIE

--- --- --- --- ---

KLADY

+ krásné provedení

+ specifický, ale podmanivě živý charakter

+ velmi ochotné, pevné a energické při hlasitější reprodukci

+ umí vytvořit bezmála koncertní styl

+ výtečný důraz

+ slyšitelná možnost přizpůsobení

ZÁPORY

- nejsou to úplně jednoduché reprosoustavy na rozehrání

--- --- --- --- ---

DOVOZCE: Perfect Sound Group | www.perfectsoundgroup.cz 

PRODÁVÁ: Hejhal HiFi | www.hifihejhal.cz | Music Records | www.musicrecords.cz | Lepší Zvuk | www.lepsizvuk.cz | PPHiFi | www.pphifi.cz | Rodel Audio | www.rodel-audio.cz | Studio Špalíček | www.studiospalicek.cz | TELSat | www.telsat.cz | VOIX | www.voix.cz 

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

AKTUÁLNÍ REDAKČNÍ SESTAVY

[1] HLAVNÍ SESTAVA
[2] NEARFIELD SESTAVA
[3] STŘEDNÍ SESTAVA
[4] VINYLOVÁ SESTAVA
[5] MOBILNÍ SESTAVA

ZESILOVAČE:

Norma Revo SC-2 [1] + [4]
Norma Revo PA 160 MR [1] + [4]
Musical Fidelity M8xi [2]
Grandinote Shinai
Cambridge CXA81 [3]

ZDROJE SIGNÁLU:

Métronome DSC [1]
Métronome Le Player 3 [1] + [2]
EverSolo DMP-A6 [3]
OPPO UDP-205 [1]
Roon [1] + [2]
EverSolo DAC-Z8 [2]
Apogee Groove [5]
Cambridge CXC [3]
Zidoo Z9X Pro [1] 
Zidoo Z9X [2]
SONY BDP-S1200

REPROSOUSTAVY:

KEF Blade One Meta [1]
Fyne Audio F1-5 [2]
Fischer&Fischer SN-70 [3]
Magnat Monitor Supreme 102

ANALOG:

VPI Scout [4]
+ Jelco SA-250
+ Hana ML
+ VPI ADS
+ HEXMAT Eclipse
+ HEXMAT Molekula
+ IsoAcoustics Gaia III
Grandinote Celio [4]
Rega Atlas MK2
AVID Level 45
HANA EH
DS Audio ST-50

KABELY:

REPRODUKTOROVÉ
Nordost Valhalla 2 (bi-wire jumper) [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
InAkustik LS-1603 [2]
ZenSati Authentica

SIGNÁLOVÉ XLR
KrautWire Super Symetric Gold [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
Nordost Red Dawn
ZenSati Authentica [2]
Cable4 Superblack [3]
TelluriumQ Black
Vincent Premium

SIGNÁLOVÉ RCA
Nordost Heimdall 2 [1]+[4]
Nordost Red Dawn
TelluriumQ Black
KrautWire Guru S
EagleCable Condor Blue
AudioQuest BigSur
AudioQuest Mackenzie
Cardas Clear (sluchátka)
Dynamique Audio Halo 2 (sluchátka) [5]

DIGITÁLNÍ
SOtM dCBL-CAT7u [1] 
SOtM dCBL-CAT7 [1]
SOtM iSO-CAT6 [1]
Nordost Heimdall 2 (HDMI) [1]
Nordost Heimdall 2 (ethernet) [1]
AudioQuest Carbon 48 [1]
Wireworld Platinum Starlight (USB) [2]
Dynamique Audio Horizon 2 (coax) [3]
Dynamique Audio Horizon 2 (USB)
Nordost Blue Heaven (coax)
Nordost Purple Flare (USB) [5]
2x AudioQuest Jitterbug FMJ [2]
AudioQuest Jitterbug [2]
Cardas HighSpeed SB (USB)
KrautWire Guru Digital (coax)
Black Rhodium Sonata (coax)
Monster Cable M1000 (HDMI) [2]
Monster Cable M1000 (optika) [1]

NAPÁJECÍ
Nordost Valhalla 2 [1]
Cardas Clear Beyond XL C19 [1]
VYDA Laboratories Orion [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
IsoTek EVO3 Sequel
IsoTek EVO3 Premier [2]
IsoTek EVO3 Optimum [2]
IsoTek EVO3 Initium
ZenSati Authentica

+ řada standardních low-cost kabelů

NAPÁJENÍ:

samostatný přívod a fáze 1x25A [1] 
GigaWatt G-C20A 2P (jistič)
GigaWatt LC-Y EVO (kabel)
GigaWatt G-044 (zásuvky)

IsoTek V5 Sigmas [1]
Norost QSource [1]
SOtM sPS-500
IsoTek V5 Titan [2]
IsoTek V5 Polaris
IsoTek EVO3 Corvus [1]
Nordost Qbase Qb8 [3]
Furman AC-210 A E

SLUCHÁTKA:

Focal Clear [2]+[5]
Denon PerL Pro [5]
Koss Porta Pro Wireless
Sennheiser IE 8 [5]
Koss Porta Pro CZ

OSTATNÍ:

SOtM sNH-10G & sCLK-EX [1]
SOtM iSO-CAT6 SE [1]
SOtM iSO-CAT7 [1]
Solid Tech Feet of Silence [1]
Solid Tech IsoBlack [1]
Cardas Multi Blocks [1]
Nordost QKore 6 [1]
Nordost QKore 3 [2]
Nordost Sort Kones [1] + [2]
Nordost Sort Lift [1]
Nordost QPoint [1] + [2]
Nordost Ti Pulsar Points [2]
IsoAcoustics Orea Indigo [2]
IsoAcoustics Gaia I [1]
IsoAcoustics Gaia III [3]
IsoAcoustics Aperta [2]
AudioQuest Fog Lifters [2]
AudioQuest Noise-Stoppers [1] + [2]
stojany Kudos S50
akustické prvky Sonitus Acoustic [1] + [2] + [3]
akustické prvky ASI Sugar Cubes [2]
SONOS One SL
65" UHD Philips 65OLED806 [1]
VPI HW16.5

MĚŘENÍ:

Clio Pocket 2.11
Room EQ Wizard
miniDPS UMIK-1
miniDSP H.E.A.R.S.
MCP CQ5620 (osciloskop)
CD generátor
Xavian Mondiale II

NÁBYTEK:

zakázkový stolek z 5 cm masivu [1]
Norstone Stäbbl [3]
NEO HIGH END Tripod [2]

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies