Free BYRD

Přetiskujeme zprávu společnosti beyerdynamic:

BaSys CS, výhradní distributor produktů beyerdynamic pro ČR, představuje na našem trhu unikátní, absolutně bezdrátová sluchátka do uší beyerdynamic Free BYRD. Jejich základem je vynikající zvuk, založený na letitých zkušenostech s vývojem a výrobou studiových sluchátek této značky. Díky tomu nabízí vyrovnanou, a přitom působivou reprodukci celého spektra slyšitelných tónů od 10 Hz do 22 kHz. Na jedno nabití vydrží hrát až 11 hodin a přidávají absolutně bezdrátové provedení a dvě špičkové technologie.

ANC a vyrovnání sluchových nedokonalostí posluchače
První technologii, velmi populární ANC, najdou uživatelé dnes již v mnoha sluchátkách. Mikrofony vestavěné na vnější straně sluchátek spolu s propracovanou elektronikou umožňují snímat nežádoucí okolní ruchy a při reprodukci do uší je posluchači účinně „vymazat“. Díky tomu zajistí například i na rušné ulici optimální poslechové prostředí. První zahraniční recenze hodnotí kvalitu ANC u sluchátek Free BYRD jako vysoce nadprůměrnou.

Druhá technologie, MOSAYC, pochází z lékařského prostředí, do audiotechniky ji implementovala německá společnost Mimi Hearing Technologies a umí něco opravdu výjimečného. Pomocí přibližně dvouminutového testu sluchu rozpozná, které tóny slyší uživatel následkem poruch sluchu hůře, a při reprodukci tuto nedokonalost vyrovnává.

Sluchátka pro ty, kteří chtějí být výjimeční
Značka beyerdynamic je velmi známá ve světě profesionální zvukové techniky i nadšenců precizního poslechu hudby. Některá z jejích sluchátek má ve svém vybavení většina profesionálních nahrávacích studií a její velká sluchátka se těší oblibě mnoha skalních hifistů. Free BYRD nyní dokazují, že i při vývoji malých bezdrátových sluchátek do uší si v beyerdynamicu zakládají na přesném zvukovém projevu s přihlédnutím na dynamiku a dostatečně intenzivní podání basových tónů.

Uživatelé operačního systému Android ocení přenos zvuku s vyšší bitovou rychlostí díky podpoře kodeku Qualcomm® aptX™ Adaptive a vlastníky zařízení Apple potěší integrace standardu AAC. Pro případ, kdy chce uživatel pouze telefonovat, nabízí Free BYRD možnost mono režimu s využitím jen jednoho „špuntu“. Komunikaci s lidmi v okolí umožňuje přepnutí ANC do transparentního režimu, v němž elektronika naopak zvuk z vnějšku do uší propustí. Ovládání všech základních funkcí sluchátek, z nichž každé váží jen 7 gramů, je k dispozici pomocí dotykového ovládání.

Bezdrátová sluchátka beyerdynamic Free BYRD jsou na našem trhu k dostání v černé a šedé barvě za koncovou doporučenou cenu 5 890 Kč.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies