2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 1

Japonský Denon se chlubí více než 110 lety tradice ve výrobě audio zařízení, mezi něž patří mimo dnes dominantních A/V receiverů také hi-fi zesilovače, SACD přehrávače, gramofony, bezdrátové reproduktory a v neposlední řadě i sluchátka. Mezi nimi najdete parádní audiofilské modely přes uši pro domácí poslech i malé modely do uší pro poslech primárně na cestách. Právě tento segment byl právě obohacen o dvojici PerL a PerL Pro s adaptivní akustikou – PerL nakonec znamená Personalized Listening.

Systém AAT (Adaptive Acoustic Technology) vychází z know-how zdravotnického koncernu Masimo (konkrétně z přístrojů a řešení, používaných pro vyšetření sluchu nemluvňat), který je už jistou dobu majitelem holdingu zahrnujícího právě i značku Denon. Princip této svého druhu kalibrace je velmi jednoduchý – vložíte sluchátka do uší a ona zhruba minutu vysílají rozličné hudební signály v plném spektru frekvencí a měří otoakustické emise, vznikající ve vašich zvukovodech. Tím zjistí s až překvapivou přesností (můžeme-li soudit podle svých vlastních zkušeností), jak slyšíte a kompenzují kýženým způsobem na digitální úrovni při zpracování signálu případné nedostatky.

Kvalita měření samozřejmě závisí také na tom, jak vám náušníky sedí v uších, ale i to zkouší průvodce v doprovodné aplikaci. Můžete si následně vytvořit až tři různé profily, primárně určené pro tři uživatele – ale nic vám nebrání zkusit troje koncové silikony, různé pozice v uších nebo třeba prostředí doma, v kanceláři a venku na ulici.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 2

Měření u PerL a PerL Pro nám nevyšlo identické, technologie samozřejmě není univerzálně dokonalá, ale musíme říct, že její přínos patří mezi největší, s kterými jsme se měli u softwarových řešení možnost setkat. Kdyby to slovo nebylo tak nadužívané a jistým způsobem neztratilo svou působivost, označili bychom tento systém za revoluční (minimálně potenciálně), protože jeho možnosti jsou úchvatné – může pomoci částečně i jako kompenzační pomůcka. Kdo z nás nemá uši unavené věkem, městským životem a přiznejme si to i dlouholetým posloucháním hudby doma i na koncertech. Upřímně, kéž by šel AAT algoritmus implementovat i do klasických stereofonních a multikanálových sestav namísto běžných kalibrací.

Denon PerL (AH-C10PL)

Levnější z obou modelů se jmenuje prostě PerL. Vyznačuje se velkým kruhem, tvořícím vnější „zátku“ a kryjící samotné tělo sluchátek. Do těchto velkých ploch integroval výrobce dotykové ovládání, jehož funkce lze v doprovodné aplikaci přizpůsobit.

Část patřící do ucha je poměrně rozměrná, ale fyziologicky příjemná, zapadající komfortně do prostoru ucha. Jsou tu dva silikonové nástavce – jeden klasicky na konci sluchátek a zajíždí do zvukovodu (máte na výběr ze čtyř kousků, lišících se velikostí a u jednoho i materiálem), druhý kryje samotné tělo a pomáhá pevnému usazení v boltci. Díky tomu sluchátka skutečně skvěle drží v uchu a ani při prudkém pohybu se nehnou. Navíc je možná toto „pogumování“ i jedním z prvků, proč mají PerL certifikaci IPX4, takže je můžete nosit venku i v posilovně beze strachu.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 3

Integrovaná sluchátková baterie má kapacitu na šest hodin provozu, podlouhlé a vcelku kompaktní nabíjecí pouzdro zvládne tři doplnění, takže v souhrnu máte k dispozici 24 hodin poslechu. Škoda, že obal nemá funkci bezdrátového dobíjení.

PerL disponují systémem aktivního potlačení hluku, fungujícím poměrně slušně, odříznutí od okolí je účinné. V případě potřeby můžete zapnout „průchozí“ režim, který jako kdyby vnější zvuky až amplifikoval, takže se cítíte trochu jako netopýr. Ovládací aplikace umožňuje mimo jiné i úpravu čehosi, co se jmenuje „Režim ponoření“ – jde však v praxi o intenzitu zejména nižších oktáv.

Osazený měnič je dynamického typu a má průměr 10 mm. Psaná frekvenční odezva činí 20 – 40 000 Hz. Zajímavé je, že výrobce se rozhodl vynechat z výbavy aptX Lossless kodek (je tu ovšem běžné aptX, AAC a SBC), stejně jako technologii Spatial Audio, sledující pohyb vaší hlavy a zdánlivě podle toho „natáčející“ zvukový obraz. Pochopitelně nejde o nic zásadního.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 4

Sluchátka také podporují funkci telefonování, hlas snímají pomocí dvojice mikrofonů.

Denon PerL Pro (AH-C15PL)

K dispozici je pak také zhruba o dvě třetiny dražší verze s dodatkem Pro, jakkoliv na první pohled se liší pouze zdobným lesklým kroužkem kolem vnějšího kola. Stejné je pouzdro, stejné je příslušenství, stejně vypadá „vnitřní“ část sluchátek a stejně tak jsou tu identické funkce dostupné přes aplikaci (potlačení hluku, kalibrace,…). Za své peníze si ovšem koupíte výrazně širší technologickou výbavu, včetně třeba pětipásmového ekvalizéru pro jemnější doladění k vlastnímu vkusu.

Použitý reproduktor je rovněž dynamického typu, ovšem jeho 10 mm membrána je z tří vrstviček titanu. Frekvenční rozsah činí identických 20 – 40 000 Hz, zde je ovšem integrován i aptX Lossless kodek a Spatial Audio s podporou Dirac Virtuo (i když jsme nikde v aplikaci a při přehrávání neviděli nikde žádnou indikaci, že se tato technologie používala). Bluetooth verze 5.3 (oproti 5.0 u levnějšího modelu) podporuje aptX Lossless, aptX Adaptive, aptX klasický, AAC i SBC, stejně jako zvládá připojení až ke dvěma zařízením zároveň.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 6

Zvolená baterie má kapacitu 8 hodin, pouzdro umí tři plná dobití, tedy celkem zvládnou PerL Pro 32 hodin provozu bez přístupu k zásuvce. Přestože je pouzdro zdánlivě identické, má u tohoto modelu i podporu bezdrátového nabíjení.

Snímání hovorů a okolí obstarává rovnou šest mikrofonů, dva z nichž spoléhají na vedení zvuku přes kost pro lepší výsledky v hlučnějším prostředí. Kvalitu hovorů zlepšuje kodek aptX Voice.

Sluchátka jsme měli možnost slyšet již poměrně dlouho před jejich oficiální premiérou na evropském trhu (protože v USA se již nějakou dobu prodávají) a srovnávali jsme s redakčními PI7 od Bowers & Wilkins.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 12

Na „Honey Hill“ saxofonistů Bena Webstera a Johnnyho Hodgese („The Soul of Ben Webster“ | 1995 | nahráno 1958 | Verve | 527 475-2) jsme si na levnějších PerL vyzkoušeli v prvé řadě rozdíly mezi základním a kalibrovaným zvukem. Zatímco ten bez osobního profilu je takový nediferencovaný, v zásadě maximálně adekvátní dané cenové úrovni, jakmile povolíte AAT, zvuk se neposune, ale doslova poskočí nebo ještě spíše je katapultován minimálně o třídu vzhůru a najednou posloucháte něco podstatně lepšího. Rozdíl je až směšně veliký. Dále jsme tedy poslouchali zásadně v tomto kalibrovaném režimu, protože na lepší se snadno zvyká.

Bas byl velmi pěkný, měl milou a příjemnou, lehce vřelejší signaturu typickou pro Denon. Je však spíše dobře, byť s mírnou měkkostí kontrolovaný, než snažící se po vzoru mnohých in-ear sluchátek vzbudit dojem hřmotností a objemem. Tóny znějí s decentní poddajností, kulaté a pružné, všeobecně velmi příjemné, ale přitom už nastiňující barvy. Co do distribuce energie napříč audio pásmem lze PerL označit za víceméně vyrovnané.

Když jsme nasadili PerL Pro, zvukový profil se celkem výrazně změnil. Pořád je kdesi v srdci hudby ukryt jemný styl Denonu, ale zvuk zní o řád precizněji, je tu více výkonu a energie, víc hmatatelnosti. Kontrabas je stále nepřehnaný v objemu, ale opravdu krásně, pevně konturovaný. Je to skvělý hi-fi bas, věrný a přitom pružný, pevný, ale ne tvrdý. Mimochodem, vliv kalibrace je u vyššího modelu ještě podstatně zřetelnější, nežli u toho nižšího, ať už je to čímkoliv – bez osobního AAT mají sluchátka tendenci k plechovosti, zatímco při povoleném přepracování vaším profilem se neuvěřitelně nadechnou.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 13

Baryton Michaela Bublého, ladně vykružující „Georgia on My Mind“ („Crazy Love“ | 2009 | Reprise | 9362-49627-7), jíž proslavil Ray Charles, ale patří do katalogu jazzových standardů 30. let, byl s PerL mile čistý, hezky sytý a reprodukovaný v úrovni nad očekáváními cenové třídy. Vynikla díky lehkému přídechu vřelosti zejména jeho sametovost, přestože třeba i sykavky byly přítomné, ač nijak agresivní. PerL nemají takovou tu přímočarou transparentnost, stále vnímáte, že v sobě nesou jistou (pro nás sympatickou) signaturu, čistota je však velmi dobrá.

Přes PerL Pro jako kdyby Bublé popošel jednak blíže k mikrofonu, jednak spadl onen líbezný sametový závěs a zůstal vokál konkrétnější, plnější a rozhodně bohatší na detail. Neztratil však svou příjemnost a kultivovanost, je to zvuk dospělý a muzikální způsobem, který bychom od malých sluchátek do uší neočekávali a popravdě ho dost pravděpodobně nečekali ani třeba od dvojnásob drahých modelů přes uši. Harmoničnost, realistická sytost a plnost hlasu jsou prostě na hi-fi úrovni a je jednoduše skvělé mít takovou kvalitu k dispozici v tak maličkých sluchátkách.

„Somebody, Somewhere“ americké country-popové zpěvačky Jennifer Warnes („The Hunter“ | 1992 | BMG | 4007192619740) začíná zněle nahraným a namixovaným cinkáním. Už PerL umí výšky vytáhnout tak, že jsou nezastřené vokálním a basovým rozsahem a přesto decentní, neucinkané a libozvučně krásné. Tady je nejvíc slyšet, že když vypnete kaliborovaný profil, zvuk nejen zplihne, ale zároveň získá nepříjemné zrno a efekt, jako kdyby jej snímali uvnitř krabičky sardinek. PerL mají nicméně hezké, solidní rozlišení s neinvazivním projevem – cinkání trylkuje a zvoní právě tak akorát.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 14

PerL Pro v základu na výškách nezní zase o tolik jinak, jdou však výrazně hlouběji do nitra nahrávky – tóny jsou delší, znělejší, lépe zaříznuté a navíc mají více barev a detailů, texturování je samozřejmější. Vyšší model jednoznačně nabízí audiofilský ideál podání zvuku, krásný, ale zároveň plně prokreslený. Je radost kochat se tolika informacemi, když jsou navíc bezešvě a přirozeně integrované se zbytkem rozsahu. PerL Pro představují rozhodně etalon své třídy.

Dynamicky se staví PerL k hudbě s poklidností charakteristickou pro Denon. Brahmsův „Smyčcový kvintet č. 2 v G dur, op. III“ v podání The Allegri String Quartet s hostujícím původním zakládajícím členem Patrickem Irelandem („G major Quintet, op. III“ | 2001 | nahráno 1994 | naim | naimcd10) zněl s uvolněnou vyrovnaností, takovým celkově klidnějším, zbytečně neuspěchaným, ale přesto živým stylem. Je to jako poslouchat některé ze středních řad hi-fi elektroniky Denon s jejich vřelejší harmoničností. Není to zvuk nadupaný nebo dramatický, má však dobrou disciplínu – za dané peníze vlastně velmi solidní jistotu a nadhled.

PerL Pro pak v souladu s dosavadními zkušenostmi s rozdíly mezi modely hrají pevněji, jakoby odhodlaněji a méně vřele - jsou laděná více do reality. Cítíte však na smyčcích, že už mají hezkou míru rezervy a hudba může volně dýchat. To je pocit, který u in-ear sluchátek není úplně na denním pořádku. Líbilo se nám, jak Denon zvládají nehřmít a přesto ukázat noblesní mohutnost pětice těl smyčcových nástrojů, rezonujících pod tahy smyčců. Je to plný, živý a v této cenové třídě vskutku úžasný zvukový projev, již poodhalující svět skutečně vyzrálé reprodukce.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 11

Obrovský kus práce odvádí personalizované zpracování signálu také v oblasti rozlišení. McLaughlinova „Lotus Feet“ („Remember Shakti“ | 1999 | Verve | 559 945-2) je plná zvuků a už nižší model je prezentuje decentně a s frekvenční vyrovnaností, možná maličko, ale skutečně maličko důraznější v nejnižší části spektra. Přehlednost je uvolněně příjemná a nekomplikovaná, možná tu nejsou tak výrazné dlouhé dozvuky nebo takové to mezi audiofily oblíbené „perlení“, které vzbuzuje dojem skvělého rozlišení, ale je to příjemná homogennost a laskavá přirozenost.

PerL Pro jsou přeci jen analytičtější, přesto je to stále hlavně kultivovaný nadhled, který poslechu dominuje. Toto vyšší provedení je krásně čisté, artikulované napříč celým spektrem a hraje s přirozeností – ne možná absolutní věrností signálu, ale takovou tou dobře naladěnou věrností a autentičností stran hudby. Máte pocit, že kovová struna je kovová a jasná, dřevo vřelé, plné a rezonantní, zatímco třeba perkuse mají suchý, rázný, napjatý zvuk, jak je třeba. Přesto ovšem cítíte špetku Denon stylu, která jakoukoliv případnou přílišnou tvrdost či ostrost zkrotí.

Co je pak na technologii AAT nejbáječnější, to je způsob, jakým vám zvuk srovná a urovná (možná fázově, možná frekvenčně, možná vším dohromady) tak, že doslova vystoupí z hlavy. Tam, kde je „Amuseum“ Jamese Newton Howarda („…with Friends“ | 1983 | Sheffield Lab | CD-23) bez kompenzace plochá a uzavřená v hlavě, jak je u sluchátek obvyklé, tam když zaúřadují algoritmy od Masimo, tak se všechno nadechne. Jednak v pravolevém směru vnímáte rozsah scény až mimo uši, jednak hudba projde čelem a jako kdyby vám visela před očima. Je to zvláštní, ale trojdimenzionální a hlavně homogenní, přesvědčivě plastický přednes je mnohem lepší, než u běžných sluchátek této třídy.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 5

Vyšší verze PerL Pro vlastně působí čistě v tomto ohledu dosti podobně, už proto, že signálové zpracování a kalibrace mají identické principy a řešení. Díky vyšší detailnosti však skladba byla ještě holografičtější, ještě pocitově více mimo hlavu a uspořádaná s elegantní samozřejmostí. Až se nechce věřit, že jde o maličká sluchátka za osm a půl tisíce.

„Leave It Like It Is“ od pražského uskupení The Prostitues („Hometown Zombies“ | 2009 | nahráno 2008 | Championship | CHMPS 077-2) je skladba nahraná lehce garážovým stylem, DSP základních PerL je však naladěné tak nějak „chápavě“, je tolerantní a jako kdyby dokázalo vytáhnout z nahrávky ty zábavné elementy a zároveň decentně pod koberec zamést takové ty ukřičené kytary, řezavé sykavy a vůbec. Pořád trochu slyšíte, že obsah sám o sobě má limity, ovšem nijak nevadí. Je to zábavné, muzikální a neúnavně poslouchatelné po dlouhé hodiny.

Na PerL Pro je díky silnějšímu basu a celkově pronikavějšímu, jasnějšímu zvuku skladba rytmičtější, živější a údernější, pořád však zůstává hlavně zábavná, bez nepříjemností, bez pocitu, že to takhle poslouchat nejde. Mírně „popové“ (možná i „lidové“) ladění je tu však na místě a funguje právě tak jak má – poslech je čistá zábava.

2023 09 01 TST Denon PerL PerL Pro 10

Přestože Denon není primárně značka, ke které byste šli pro sluchátka, jejich audiofilské domácí modely jsou nenápadnými stálicemi mezi těmi, kdo chtějí skvělý zvuk s puncem přirozenosti. Dnes lze říct, že ve stejném duchu si můžete pořídit zvuk i na cesty a to díky novým modelům PerL a PerL Pro. Levnější PerL fungují zábavně, univerzálně a za danou cenu ve stylu „není co řešit“ – jsou pohodlné, mají dlouhou životnost na jedno nabití, jejich účinnost potlačení okolního hluku je solidní a technologie AAT má fantastické výsledky stran konkrétnosti, čistoty, detailnosti a zejména pak prostorovosti přednesu. Navíc si PerL zachovávají kultivovanou vřelost a pohodovou muzikálnost značky Denon. Sáhnete-li po PerL Pro, získáte prakticky tytéž výhody a charakteristiky, jen s větší konkrétností, razancí, lepším detailem a celkově je všechno prostě takříkajíc „dál“. Dalo by se říct, že za dané peníze tvoří oba modely špičku své třídy a to skutečně zejména díky technologické základně od firmy Masimo, vytěžující vědomosti ze zdravotnictví a seriózního vědeckého zkoumání sluchu ve prospěch dobrého zvuku, což jak věříme, je vlastně poprvé v historii, kdy někdo něco takového udělal. A je to slyšet – jestliže hledáte praktická, lehká, ne nezaplatitelná a výtečně hrající sluchátka s charakterem univerzálně použitelným kdekoliv od rocku, popu, přes elektroniku až po jazz a klasiku, tak si někde PerL nebo ještě lépe PerL Pro zkuste. Jedny Denon PerL Pro už míří do redakce jako reference mezi dostupnými sluchátky…

Kč 4 990,- - PerL

Kč 8 490,- - PerL Pro

FOTOGALERIE

FOTOGALERIE - APLIKACE

--- --- --- --- ---

KLADY

+ výjimečně fungující systém AAT, posouvající kvalitu reprodukce o třídu nad cenovou relaci

+ komfort nošení (jsou lehká a dobře sedí v uších)

+ dobrá úroveň potlačení okolního hluku

+ výtečná univerzální muzikálnost (PerL)

+ výtečná čistota a kontrola (PerL Pro)

+ férová cena obou modelů

ZÁPORY

- zvenku vypadají v uších poměrně veliká

--- --- --- --- ---

DOVOZCE: Eurostar Ostrava | www.eurostar-ostrava.cz | www.denon-shop.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

AKTUÁLNÍ REDAKČNÍ SESTAVY

[1] HLAVNÍ SESTAVA
[2] NEARFIELD SESTAVA
[3] STŘEDNÍ SESTAVA
[4] VINYLOVÁ SESTAVA
[5] MOBILNÍ SESTAVA

ZESILOVAČE:

Norma Revo SC-2 [1] + [4]
Norma Revo PA 160 MR [1] + [4]
Musical Fidelity M8xi [2]
Grandinote Shinai
Cambridge CXA81 [3]

ZDROJE SIGNÁLU:

Métronome DSC [1]
Métronome Le Player 3 [1] + [2]
EverSolo DMP-A6 [3]
OPPO UDP-205 [1]
Roon [1] + [2]
EverSolo DAC-Z8 [2]
Apogee Groove [5]
Cambridge CXC [3]
Zidoo Z9X Pro [1] 
Zidoo Z9X [2]
SONY BDP-S1200

REPROSOUSTAVY:

KEF Blade One Meta [1]
Fyne Audio F1-5 [2]
Fischer&Fischer SN-70 [3]
Magnat Monitor Supreme 102

ANALOG:

VPI Scout [4]
+ Jelco SA-250
+ Hana ML
+ VPI ADS
+ HEXMAT Eclipse
+ HEXMAT Molekula
+ IsoAcoustics Gaia III
Grandinote Celio [4]
Rega Atlas MK2
AVID Level 45
HANA EH
DS Audio ST-50

KABELY:

REPRODUKTOROVÉ
Nordost Valhalla 2 (bi-wire jumper) [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
ZenSati Authentica [2]

SIGNÁLOVÉ XLR
KrautWire Super Symetric Gold [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
Nordost Red Dawn
ZenSati Authentica [2]
Cable4 Superblack [3]
TelluriumQ Black
Vincent Premium

SIGNÁLOVÉ RCA
Nordost Heimdall 2 [1]+[4]
Nordost Red Dawn
TelluriumQ Black
KrautWire Guru S
EagleCable Condor Blue
AudioQuest BigSur
AudioQuest Mackenzie
Cardas Clear (sluchátka)
Dynamique Audio Halo 2 (sluchátka) [5]

DIGITÁLNÍ
SOtM dCBL-CAT7u [1] 
SOtM dCBL-CAT7 [1]
SOtM iSO-CAT6 [1]
Nordost Heimdall 2 (HDMI) [1]
Nordost Heimdall 2 (ethernet) [1]
AudioQuest Carbon 48 [1]
Wireworld Platinum Starlight (USB) [2]
Dynamique Audio Horizon 2 (coax) [3]
Dynamique Audio Horizon 2 (USB)
Nordost Blue Heaven (coax)
Nordost Purple Flare (USB) [5]
2x AudioQuest Jitterbug FMJ [2]
AudioQuest Jitterbug [2]
Cardas HighSpeed SB (USB)
KrautWire Guru Digital (coax)
Black Rhodium Sonata (coax)
Monster Cable M1000 (HDMI) [2]
Monster Cable M1000 (optika) [1]

NAPÁJECÍ
Nordost Valhalla 2 [1]
Cardas Clear Beyond XL C19 [1]
VYDA Laboratories Orion [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
IsoTek EVO3 Sequel
IsoTek EVO3 Premier [2]
IsoTek EVO3 Optimum [2]
IsoTek EVO3 Initium
ZenSati Authentica [2]

+ řada standardních low-cost kabelů

NAPÁJENÍ:

samostatný přívod a fáze 1x25A [1] 
GigaWatt G-C20A 2P (jistič)
GigaWatt LC-Y EVO (kabel)
GigaWatt G-044 (zásuvky)

IsoTek V5 Sigmas [1]
Norost QSource [1]
IsoTek V5 Titan [2]
IsoTek V5 Polaris [3]
IsoTek EVO3 Corvus [1]
Furman AC-210 A E

SLUCHÁTKA:

Focal Clear [2]+[5]
Denon PerL Pro [5]
Koss Porta Pro Wireless
Sennheiser IE 8 [5]
Koss Porta Pro CZ

OSTATNÍ:

SOtM sNH-10G & sCLK-EX [1]
SOtM iSO-CAT6 SE [1]
SOtM iSO-CAT7 [1]
Solid Tech Feet of Silence [1]
Solid Tech IsoBlack [1]
Cardas Multi Blocks [1]
Nordost QKore 6 [1]
Nordost QKore 3 [2]
Nordost Sort Kones [1] + [2]
Nordost Sort Lift [1]
Nordost QPoint [1] + [2]
Nordost Ti Pulsar Points [2]
IsoAcoustics Orea Indigo [2]
IsoAcoustics Gaia I [1]
IsoAcoustics Gaia III [3]
IsoAcoustics Aperta [2]
AudioQuest Fog Lifters [2]
AudioQuest Noise-Stoppers [1] + [2]
stojany Kudos S50
akustické prvky Sonitus Acoustic [1] + [2] + [3]
akustické prvky ASI Sugar Cubes [2]
SONOS One SL
65" UHD Philips 65OLED806 [1]
VPI HW16.5

MĚŘENÍ:

Clio Pocket 2.11
Room EQ Wizard
miniDPS UMIK-1
miniDSP H.E.A.R.S.
MCP CQ5620 (osciloskop)
CD generátor
Xavian Mondiale II

NÁBYTEK:

zakázkový stolek z 5 cm masivu [1]
Norstone Stäbbl [3]
NEO HIGH END Tripod [2]

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies