HIFIStyl

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 1

Už je to 40 let, co v dánském Skanderborgu vzniklo jméno Dynaudio. Během čtyř dekád se ve firemním katalogu objevily tucty modelů a dnes patří tato značka k ikonám severského zvuku. V prostředku nabídky sedmi řad pasivních reprosoustav stojí série Contour, jméno, které v Dynaudio poprvé použili už před 27 lety.

Současná inkarnace nabízí trojici modelů (no dobrá, čtveřici, budeme-li brát v potaz i centr) - velký sloupek (model 60), kompaktní sloupek (model 30) a středně velké regálovky (model 20). Již od pohledu je vidět, že všechny modely pochází z jednoho pera - na fotkách, upřímně, působí poměrně obyčejně, v reálu jsou významně elegantnější. Byť minimalistické linky skandinávské jednoduchosti jsou nezaměnitelné.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 2

U obou sloupových i regálového modelu najdete na jednoduché ozvučnici opravdu krásně lakovanou dýhu, opticky díky hloubce laku koketující se syntetickou hypermodernou a tradiční "dřevitostí", čistotu podtrhují i oblé svislé hrany ozvučnice. Až přes ně pak sahá dodatečná čelní deska z 1,4 cm tlustého hliníku, zasazeného 1 cm do hloubky skříně; v této desce si hoví dva, tři, či dokonce čtyři reproduktory - to podle konkrétního modelu. Na fotkách vypadá toto řešení....inu...zvláštně, ale v reálu optický smysl vcelku dává.

Ozvučnice všech modelů kopírují stejný základní půdorys, tedy širokou přední stěnu, která se oblými rohy směrem vzad zužuje až k poměrně úzké stěně zadní, opět napojené oblinami. A zde, na zadních stěnách, najdete bez výjimky celkem překvapivě jednoduše střižené bassreflexové nátrubky u horní hrany ozvučnic, u obou sloupových modelů najdete ještě jeden ve spodní třetině skříně. Pro všechny tři modely pak byla zvolena konektivita formou jednoduchých, ale velmi bytelných a komfortních šroubovacích terminálů WBT - je tu pouze jeden pár.

Modely 60 a 30 stojí na trochu zvláště působících nožkách, vycházejících na spodní straně směrem do rohů skříně - působí spíše nenápadně a jako přiznaná nutnost, než co jiného.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 9

Nejvyšší model Dynaudio Contour 60 patří se svými 54,3 kg, výškou 135,5 cm, šířkou 29,5 cm a hloubkou 46 cm spíše k větším reprosoustavám. Jde o třípásmovou reprosoustavu, osazenou na výškové sekci měkkou kopulkou Esotar2 o průměru 2,8 cm, pro středy je tu 15 cm kónické MSP membrána a pro basy dva zcela nově navržené měniče 18W55 s membránami MSP o průměru 24 cm. MSP je zkratka pro "Magnesium Silicate Polymer".

Díky tomu všemu Contour 60 umí hrát v toleranci +/- 3 dB od 28 do 23 000 Hz, výhybka druhého řádu osazená kondenzátory Mundorf dělí práci na hranici 220 a 4 500 Hz. Udávaná charakteristická citlivost 88 dB / 2,83 V / m je nadprůměrná a jmenovitá impedance 4 ohmy napovídá snadné rozehrávání.

Kompaktnější sloupek Contour 30 váží 34,4 kg při rozměrech 117 x 39,6 x 25,6 cm (v x h x š), opět jde o kabinet z tlustých MDF profilů s nepřehnaným, ale promyšleným vnitřním systémem výztuh a hliníkovým čelním panelem. Opět je tu pro výšky 2,8 cm široká "čepička" Esotar2, doplněná dvojicí wooferů o průměru 18 cm. Samozřejmě opět z MSP kónusů.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 26

Pracovní rozsah 2,5 pásmového řešení je stále výtečných 32 - 23 000 Hz v toleranci +/- 3 dB, citlivost 87 dB / 2,83 V / m je stále lehce nadprůměrná a jmenovitá impedance zůstává na přátelských 4 ohmech. Dělící frekvence výhybky je stanovena na 2 200 Hz, byť spodní basák přibrukuje hlavně do 300 Hz.

Nejmenší a v současnosti nejpopulárnější model Contour 20 má středně velkou ozvučnici o rozměrech 44 x 21,5 x 39,6 cm, tak trochu tím jde o "zkrácenou" verzi "třicítek". Na regálovku mají citelnou váhu 15,5 kg. Osazení pak vychází také z modelu 30 - opět je to 2,8 cm Esotar2 pro nejvyšší frekvence a 18 cm MSP membrána pro středy a basy. Stejně naladěná je i výhybka na úrovni 2 200 Hz.

Contour 20 mají nejnižší citlivost z celé řady - stále však maličko nadprůměrných 86 dB / 2,83 V / m, impedance 4 ohmy je stále stejná. Frekvenční rozsah 39 - 23 000 Hz (+/- 3 dB) je pro svět regálových modelů velmi solidní.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 18

Všechny tři modely Dynaudio Contour jsme poslouchali v pražském studiu AVIT Smart, kde jim společnost dělala poměrně vybraná sestava - integrovaný zesilovač Chord CPM 2800 Mk. II, krmený solidním přehrávačem Electrocompaniet EMC 1 MK III. Prokabelováno bylo pomocí Cardas Cygnus.

Už nejkompaktnější Contour 20 mají solidní porci basového základu, tím působivější, z jak nepříliš velké ozvučnice vychází. Hluboko hrající smyčcovou sekci v Zimmerově "Wheel of Fortune" ("Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže" | 2006 | Walt Disney) zvládly reprosoustavy se ctí, vyznačují se lehkým akcentem na vyšším basu a tak působí plně, mají spoustu energie a jejich přednes je konkrétní a zaříznutý, úderný a přitom ale ne tvrdý. A samozřejmě úplně plnohodnotný pocit fyzičnosti a hutnosti od nich nedostanete, jsou to stále ještě regálovky.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 11

Když přidáte na litrech ozvučnice a na ploše membrán (čím stvoříte Contour 30), ve stejné skladbě získáte už citelnější hřmění. Stále je tu však cítit akcent spíše na kontrolu a definici jednotlivých basových tónů, než na objem, který by vás měl zalít. Už tu nicméně cítíte téměř úplně tu mohutnost nástrojů i hutnost jejich zvuku. Je to maličko formálnější, utaženější zvuk, chcete-li snad i "severštější".

Největší Contour 60 jsou pak bez připomínek zařaditelné do kategorie zcela dospělého zvuku - jejich basové měniče sice chtějí "nakrmit" znatelněji než ty v menších modelech, o to hlubší, jistější a plnější bas ale vyzáří - basová linka je rozpracovaná a dobře čitelná, krom toho je tu ale i působivá autorita a mizí i jistý nádech suchosti, objemově je basu právě akorát. Rychlý a úderný bas se schopností předat ono charakteristické mručení velkých dřevěných nástrojů je prostě výtečný.

Hlasu Toma Jonese v "Did trouble me" ("Praise & Blame" | 2010 | Island Records) vysloveně slušel přesný, semknutý a transparentní přednes dvoupásmových Contour 20, z jejich precizně kontrolovaného zvuku ale necítíte technický odstup nebo snad chladnost - naopak tu probleskuje lehce vřelejších charakter připojených komponentů. Vokál byl prezentovaný s rychlostí, konkrétností a celkově snad s menším objemem, ale o to příměji a jasněji.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 4

U větších Contour 30 byl hlas o něco výraznější, posazení více dopředu a - celkem logicky - také nabízel větší plnost. I tady cítíte maličko sušší, přesný a čistý směr reprodukce, celkové prezentaci vládne klid a jistota, není to technický přednes. Líbilo se nám, že Contour 30 vykreslí hlas v jeho realistických proporcích, živý a energický, dobře zaostřený.

Jsou to ale nejvyšší Contour 60, které odprezentují vokál v této skladbě skutečně komplexně, přibude jak úplně ten nejposlednější chybějící kousek objemu, tak hlavě jakýsi větší nadhled, s nímž se zpěv odvíjí do prostoru, přibudou i delikátnější detaily a sytost - je to velmi kultivovaný, nenásilný a uvolněně "normální" vokál, který už postrádá nějaké citelné limitace.

Nejvyšší tóny činelů v "Crying" Jamese Blood Ulmera ("Live at the Bayerischer Hof" | 1994 | In+Out Records) zvládly Contour 20 s klidem, s adekvátním objemem a energií, se solidní čistotou a s neméně solidním rozlišením, detaily jako struktura tónu nebo jeho dozvuk jsou odprezentované nenásilně, přitom ale s dobrou kontrolou a jistým oddělením jednotlivých úderů, bez cinkavosti a přesto zněle.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 7

Tatáž pasáž v podání Contour 30 zněla o dýchnutí opatrněji, méně objemně, jakkoliv základní charakter byl v podstatě identický, stejně jako u menšího modelu bylo cítit dobré prokreslení a snadná čitelnost i dobré podání kovovosti činelů bez nějakého akcentu jejich jasnosti a cinkání - šlo o realisticky přednesený činel bez efektů.

To u Contour 60 se charakter lehce změnil, snad i díky jiné dělící frekvenci výhybky. Objemově bylo činelů víc, byly bohatší, delikátnější, maličko sladší a snáze srozumitelné, konkrétnější, o něco detailnější, činel jako kdyby se posunul trochu blíž a byl jasnější - celkově nicméně kontrola, švih a čistota zůstávají výtečné, Contour 60 mají však větší nadhled a působí i díky tomu přirozeněji.

Za dynamickou potenci se nemusí stydět ani jeden z modelů nejnovější řady Contour, to je dobré říci rovnou - ostatně nějaké výraznější dynamické omezení si žádný výrobce reprosoustav s takhle vysokou cenovkou dovolit nemůže. Mohutné bubny v "Earth Drums" od He Xun-Tian ("Paramita" | 2002 | Wind Music) zvládly solidně i kompaktní Contour 20, byť jim samozřejmě schází ta velikost a hloubka, ty správné proporce - stejně tak ten úplný makrodynamický důraz této nahrávky není úplně vystižený, ale ani hodně nahlas, ani poměrně potichu nepolevuje jistota a pevnost.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 15

Po přepnutí na sloupek Contour 30 se zvuk nadechl, i když i tady je spořádanost nadřazena mohutnosti. Už ale fyzicky cítíte kopnutí bubnu, dynamika je velmi solidní a zejména nahlas už patří do skutečně high-endového světa - i tady pak cítíte onu neochvějnou sebejistotu a razanci.

Byly to ale Contour 60, které nás vysloveně nadchly - jejich zvuk je velký, plný a neuvěřitelně agilní, umí dýchnout potichu a nahlas jsou vysloveně makrodynamicky ohromující. Buben je nebojácně rozmáchlý, mohutný a přitom má každý úder perfektně pevné kontury, každý úder rozechvívá celý prostor a vše se děje snadno a tak překypuje energií, že je výsledkem jednoduše fascinující zážitek.

Přes všechnu čistotu a spořádanost zvukového podání se nedá říct, že by kterýkoliv z tří modelů série Contour byl vysloveně analytický - zvuk Contour 20 byl kupříkladu velmi transparentní, snadno přejímal vřelost zdroje signálu a snadno se přizpůsoboval jakékoliv změně v systému. V "My right eye" Laurie Anderson ("Homeland" | 2010 | Nonesuch) nemáte pocit tvrdosti nebo přílišné přímosti, jakéhokoliv zdůrazňování jednotlivých detailů, reprosoustavy sází spíše na přirozenost, na nepřehnanost. Rozlišení je solidní, byť informace jsou v porovnání s většinou jiných firemních modelů prezentovány se spíše menší naléhavostí.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 22

Podobně bez efektů a tlaku vyznívá stejná skladba i v podání Contour 30, hudba je nenásilně čitelná, jaksi přirozeně ji vnímáte jako velký celek, byť pěkně detailní. Reprosoustavy nevytahují žádné jednotlivosti, musíte se do hudby trošičku zaposlouchat, pokud chcete vnímat drobné detaily.

Jsou to opět Contour 60, které nabízí nejhlubší vhled do nahrávky, staví se k hudbě maličko jinak a i když stále cítíte soustředění spíše na celek a spíše poklidnější celkové vyznění bez zdůrazňování, je to jaksi snáze čitelné, máte pocit, že dění je ještě organizovanější a že třeba krátké syntetické zvuky jsou zaostřenější, konkrétnější a více vystupují z pozadí.

Vysloveně skvěle poskládaný je pak prostor "Coal" Michaela Penna ("Free-for-all" | 1992 | BMG) - pravda, Contour dle rady Dynaudio fungují za poměrně dost specifických podmínek - musíte jejich ozvučnice natočit v podstatě přímo na sebe, sedět relativně vysoko (čím blíže tweeteru, tím lépe - byť u vysokých Contour 60 to není nutné) a být v téměř rovnostranném trojúhelníku, pokud možno. Contour 20 vytáhly hudbu ze svých ozvučnic a scénu dokázaly velmi pěkně usadit v pravolevém i předozadním směru, nástroje jsou zřetelně oddělené i ohraničené, žádný náznak chaosu či nejistoty.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 16

To samé v bledě modrém platí pro sloupek Contour 30 - scéna je trochu "méně monitorová", než u Contour 20, zato je proporčně větší a sloupky umí posadit zvuk i lehounce před své ozvučnice, takže máte i pocit větší hloubky.

Stejně tak mimo skříně, trochu před a hodně za nimi sedí scéna v podání Contour 60 - opět je ještě o kousek větší, vlastně realisticky proporčně velká, lokalizace je pak utaženější a lepší, svou konkrétností velmi blízká "monitorovosti" modelu Contour 20.

Vlastně všechny tři modely nové řady Dynaudio Contour jsou skvělé - to tak nějak nicméně čekáte, když máte za reprosoustavy dát stovky tisíc Korun. Contour 20 a Contour 30 jsou si poměrně podobné, regálová podoba funguje jako velmi dobré, kultivované a přitom technicky výborně fungující řešení pro menší prostory, Contour 30 pak nabízí v zásadě týž charakter, doplněný o hlubší bas. Jsou to ale Contour 60, které jsou opravdu imponující - to jsou, řekneme-li to krátce, opravdu dospělé reprosoustavy. Nedá se říct, že by zvuk řady Contour byl vysloveně muzikální, jsou ale výrazně vstřícnější a příjemnější, než jak se "Dynaudio charakter" běžně vykresluje a přitom neztrácí nic z věrnosti a přímosti. Dynaudio Contour nabízí zvuk, který je vlastně vcelku nenápadný a poslouží jako autentický průvodce pro jakoukoliv hudbu - bez příkras, bez efektů, ale zároveň bez nekompromisnosti. Není to zvuk pro každé uši, ale dospělost, detailnost, dynamika, živost a prostorovost plně odpovídá cenovkám - "konturovaný" zvuk vám může být báječným společníkem dlouhá a dlouhá léta bez obav, že by se vám omrzel.

MĚŘENÍ - FREKVENČNÍ ODEZVA + IMPEDANCE

Měření frekvenční charakteristiky probíhalo ze vzdálenosti 1 m v ose mezi tweeterem a středotónovým měničem a to v uzavřeném semireverberantním prostoru s podlahovou plochou cca 60 metrů čtverečních, minimálním zatlumením a řadou odrazivých ploch, bez rozsáhlých akustických úprav. Měření lze pokládat za 100% věrohodné v pásmu 200 Hz a výše, v pásmu 10 - 200 Hz je vidět vliv akustiky místnosti. Měřeno bylo pomocí software Clio Pocket a kalibrovaného mikrofonu, reprosoustavy byly umístěny co nejdále od stěn to bylo možné.

Contour 60

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 60 m1

Na to v jak nedokonalém prostoru velké sloupky hrály, je v jejich naměřené odezvě patrný jen propad na 100 Hz (způsobený právě místností), jinak je ale dodržený tradiční rozptyl +/- 3 dB od cca 50 Hz výš. Možná bychom od poměrně velkých ozvučnic čekali ještě o něco víc, ale plnohodnotných 50 Hz je slušná hodnota. Energičtější projev od basů až po cca 1 kHz není mimo meze rozumného chování pro danou třídu.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 60 m2

Impedanční křivka (červenáú si sice sáhne na 3 ohmy na 180 Hz, ale celkově je bezproblémová a pokud zvolíte zesilovač plus mínus vhodný do této cenové hladiny, pak byste neměli narazit na problém a to ani díky relativně spořádané elektrické fázi.

Contour 30

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 30 m1

Menší sloupky se, jak vidno, "vešly" do daného prostoru bez nežádoucího vybuzení prostoru, ale i tady je velký rozdíl v energii pásma po 800 Hz a nad touto hranicí. Ne že by se celkově křivka nevešla od cca 55 Hz výše do tolerance +/- 3 dB, nicméně důraz basů a hlavního vokálního pásma je zřetelný.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 30 m2

Chování vůči zesilovači nelze u Contour 30 označit za jiné než bezproblémové - nakonec i když impedance (červená) "líže" v poměrně velkém rozsahu hranici 3 ohm, dobrý zesilovač poplatný této cenové hladině reprosoustav by si s tím asi měl poradit bez zaváhání.

Contour 20

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 20 m1

V poměru ke své ceně a velikosti se zdá, že Contour 20 jsou ze všech tří čistě v grafu nejpůsobivější - i zde je zlom v energii pod 800 Hz a vyšší část pásma je méně energická, ale opět v +/- 3 dB vše funguje jak má. Nástup na velmi podobných 55 Hz jako u sloupku je úžasný.

2017 10 06 TST Dynaudio Contour 20 m2

Impedance (červená) v tomto případě neklesá pod 4 ohmy a Contour 20 tak budou výrazně "bezpečnější" než sloupové modely, na druhou stranu pro pásmo 50 - 100 Hz budete potřebovat stabilitu a vysokou proudovou kapacitu na straně zesilovače.

VHODNÁ MÍSTNOST - Contour 20

MALÁ [< 20m2] [ ✓] | STŘEDNÍ [> 20m2 / < 40m2] [ ✓] | VELKÁ (> 40m2) [ × ]

VHODNÁ MÍSTNOST - Contour 30

MALÁ [< 20m2] [ × ] | STŘEDNÍ [> 20m2 / < 40m2] [ ✓] | VELKÁ (> 40m2) [ ✓]

VHODNÁ MÍSTNOST - Contour 60

MALÁ [< 20m2] [ × ] | STŘEDNÍ [> 20m2 / < 40m2] [ +/- ] | VELKÁ (> 40m2) [ ✓]

Kč 249 990,- - Contour 60

Kč 194 990,- - Contour 30

Kč 124 990,- - Contour 20

FOTOGALERIE - Contour 20

FOTOGALERIE - Contour 30

FOTOGALERIE - Contour 60

--- --- --- --- ---

KLADY

+ velké Contour 60 jsou již bez uzardění označitelné za dospělé

+ kvalita zpracování

+ skvělý prostor

+ solidní detaily

+ netechničnost a přesto transparentnost

ZÁPORY

- někomu může scházet plnokrevnější podání spodní části pásma

- mají pro optimální přednes limity pro usazení v prostoru

--- --- --- --- ---

DISTRIBUCE: Ketos | www.ketos.cz 

PRODÁVÁ: AVIT Smart | www.avitsmart.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

AKTUÁLNÍ REDAKČNÍ SESTAVY

[1] HLAVNÍ SESTAVA
[2] NEARFIELD SESTAVA
[3] STŘEDNÍ SESTAVA
[4] VINYLOVÁ SESTAVA
[5] MOBILNÍ SESTAVA

ZESILOVAČE:

Norma Revo SC-2 [1] + [4]
Norma Revo PA 160 MR [1] + [4]
Musical Fidelity M8xi [2]
Grandinote Shinai
Cambridge CXA81 [3]

ZDROJE SIGNÁLU:

Métronome DSC [1]
Métronome Le Player 3 [1] + [2]
EverSolo DMP-A6 [3]
OPPO UDP-205 [1]
Roon [1] + [2]
EverSolo DAC-Z8 [2]
Apogee Groove [5]
Cambridge CXC [3]
Zidoo Z9X Pro [1] 
Zidoo Z9X [2]
SONY BDP-S1200

REPROSOUSTAVY:

KEF Blade One Meta [1]
Fyne Audio F1-5 [2]
Fischer&Fischer SN-70 [3]
Magnat Monitor Supreme 102

ANALOG:

VPI Scout [4]
+ Jelco SA-250
+ Hana ML
+ VPI ADS
+ HEXMAT Eclipse
+ HEXMAT Molekula
+ IsoAcoustics Gaia III
Grandinote Celio [4]
Rega Atlas MK2
AVID Level 45
HANA EH
DS Audio ST-50

KABELY:

REPRODUKTOROVÉ
Nordost Valhalla 2 (bi-wire jumper) [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
ZenSati Authentica [2]

SIGNÁLOVÉ XLR
KrautWire Super Symetric Gold [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
Nordost Red Dawn
ZenSati Authentica [2]
Cable4 Superblack [3]
TelluriumQ Black
Vincent Premium

SIGNÁLOVÉ RCA
Nordost Heimdall 2 [1]+[4]
Nordost Red Dawn
TelluriumQ Black
KrautWire Guru S
EagleCable Condor Blue
AudioQuest BigSur
AudioQuest Mackenzie
Cardas Clear (sluchátka)
Dynamique Audio Halo 2 (sluchátka) [5]

DIGITÁLNÍ
SOtM dCBL-CAT7u [1] 
SOtM dCBL-CAT7 [1]
SOtM iSO-CAT6 [1]
Nordost Heimdall 2 (HDMI) [1]
Nordost Heimdall 2 (ethernet) [1]
AudioQuest Carbon 48 [1]
Wireworld Platinum Starlight (USB) [2]
Dynamique Audio Horizon 2 (coax) [3]
Dynamique Audio Horizon 2 (USB)
Nordost Blue Heaven (coax)
Nordost Purple Flare (USB) [5]
2x AudioQuest Jitterbug FMJ [2]
AudioQuest Jitterbug [2]
Cardas HighSpeed SB (USB)
KrautWire Guru Digital (coax)
Black Rhodium Sonata (coax)
Monster Cable M1000 (HDMI) [2]
Monster Cable M1000 (optika) [1]

NAPÁJECÍ
Nordost Valhalla 2 [1]
Cardas Clear Beyond XL C19 [1]
VYDA Laboratories Orion [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
IsoTek EVO3 Sequel
IsoTek EVO3 Premier [2]
IsoTek EVO3 Optimum [2]
IsoTek EVO3 Initium
ZenSati Authentica [2]

+ řada standardních low-cost kabelů

NAPÁJENÍ:

samostatný přívod a fáze 1x25A [1] 
GigaWatt G-C20A 2P (jistič)
GigaWatt LC-Y EVO (kabel)
GigaWatt G-044 (zásuvky)

IsoTek V5 Sigmas [1]
Norost QSource [1]
IsoTek V5 Titan [2]
IsoTek V5 Polaris [3]
IsoTek EVO3 Corvus [1]
Furman AC-210 A E

SLUCHÁTKA:

Focal Clear [2]+[5]
Denon PerL Pro [5]
Koss Porta Pro Wireless
Sennheiser IE 8 [5]
Koss Porta Pro CZ

OSTATNÍ:

SOtM sNH-10G & sCLK-EX [1]
SOtM iSO-CAT6 SE [1]
SOtM iSO-CAT7 [1]
Solid Tech Feet of Silence [1]
Solid Tech IsoBlack [1]
Cardas Multi Blocks [1]
Nordost QKore 6 [1]
Nordost QKore 3 [2]
Nordost Sort Kones [1] + [2]
Nordost Sort Lift [1]
Nordost QPoint [1] + [2]
Nordost Ti Pulsar Points [2]
IsoAcoustics Orea Indigo [2]
IsoAcoustics Gaia I [1]
IsoAcoustics Gaia III [3]
IsoAcoustics Aperta [2]
AudioQuest Fog Lifters [2]
AudioQuest Noise-Stoppers [1] + [2]
stojany Kudos S50
akustické prvky Sonitus Acoustic [1] + [2] + [3]
akustické prvky ASI Sugar Cubes [2]
SONOS One SL
65" UHD Philips 65OLED806 [1]
VPI HW16.5

MĚŘENÍ:

Clio Pocket 2.11
Room EQ Wizard
miniDPS UMIK-1
miniDSP H.E.A.R.S.
MCP CQ5620 (osciloskop)
CD generátor
Xavian Mondiale II

NÁBYTEK:

zakázkový stolek z 5 cm masivu [1]
Norstone Stäbbl [3]
NEO HIGH END Tripod [2]

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies