HIFIStyl

2023 05 30 TST Dali Kore 1

Dánští DALI (což je akronym pro Danish Audiophile Loudspeaker Industries) mají velmi široký záběr, vyrábí všechno možné od bezdrátových reproduktorů, přes velmi dostupné reprosoustavy pasivní i aktivní až po vysoké řady s nádechem luxusu, kde top model stojí bezmála půl milionu korun. Přesto jsou jádrem nabídky zaplatitelné modely. V Dali se však rozhodli vnímání audiofilů trochu posunout a vloni uvedli v Mnichově ultimativní model Kore, jejich ztělesnění maxima možného bez ohledu na cenu.

S tímto top modelem rázem poskočili do téměř pětkrát vyšší cenové úrovně, ovšem zároveň vyrobili cosi u Dali doposud nevídaného (a neslýchaného), snad s výjimkou dávné řady Megaline a ještě starších modelů 40SE. Součástí projektu byl také vývoj na zelené louce – ačkoliv Kore sdílí část estetických a materiálových konstrukčních principů firmy, hned je jasné, že tohle jsou poněkud jiné Dali.

Začněte jen tím, jak jsou Kore veliké – není to nesmyslné, ale dominantní rozhodně ano. 167,5 cm na výšku, 44,8 cm na šířku a 59,3 cm do hloubky, to už je nějaká skulptura. Váha samotných reprosoustav pak činí úctyhodných 148 kg jde tedy jednoznačně o robustní a rigidní konstrukci (v praxi jsme ani při vyšší hlasitosti nezaznamenali dotekem nějaké ozvěny kabinetu). Přitom ale vizuálně dokážou i v malé místnosti působit přiměřeně – může za to patrně částečně jejich prohnutí (v Dali totiž říkají, že Kore lze použít i v běžném prostoru a poslouchat se mají z nijak dramatických tří metrů), částečně různé obliny a vlastně vesměs (navzdory zlatavým detailům) jakási decentní elegance.

2023 05 30 TST Dali Kore 2

Celá mocná hmota modelu Kore stojí na čtyřech zdánlivě běžných nožkách, ty jsou ovšem jen výběžky obřího podstavce, jenž sám o sobě váží 34 kg. Aby odolal váze i energii, je vyroben z pryskyřičného kompozitu. V nitru izolované komory se v něm nachází komponenty frekvenční výhybky, které je třeba chránit od změn akustického tlaku.

Podstatná část konstrukce uvnitř je pak z MDF, vnější plášť je kombinací luxusní dýhy z ebenu pod šesti vrstvami laku, kovových prvků a různých laminátových ploch – třeba boky a zadní oblouk tvoří ohýbané vrstvené březové dýhy o tloušťce 2,8 cm v kombinaci s 4 mm dřevěného kompozitu. Vpředu má stěna sílu 3 cm. Vnitřní rozpěrná žebra a stěny pracovních komor tvoří velmi tlusté překližkové desky.

2023 05 30 TST Dali Kore 3

Na čele se nachází pět měničů, nahoře a dole velká kola basových reproduktorů, mezi nimi do výrazně tvarovaného hliníkového panelu zasazený dvojitý výškáč Dali a středotónová jednotka. Ráznou designérskou rukou vyříznuté okolí minimalizuje množství odrazů. Na úpatí zadní zakulacené stěny jsou vidět čtyři terminály – i když mají velikost nábojů do protiletadlových zbraní, v rozlehlé ploše se téměř ztrácí. Co naopak dominuje, to jsou dva výrazné průduchy, zakryté hustým žebrováním – právě tudy uniká energie z obou komor basových reproduktorů.

Nejlépe popsat košatou estetiku vyzrále krásných reprosoustav umí stejně fotografie či ještě lépe osobní popatření. Je každopádně vidět, že ruční práce dánských truhlářů staví na zkušenostech z tamního precizního nábytkářského průmyslu a jako objekt jsou Kore patřičně exkluzivní.

2023 05 30 TST Dali Kore 4

Že jde o maximalisticky postavené reprosoustavy ukazuje i průřez vnitřní konstrukcí – jsou tu tři nezávislé pracovní komory (+ již zmíněná kaverna pro bezpečné uložení obvodů a součástek frekvenční výhybky), každý basák má svou o objemu 72 litrů, další – podstatně menší – se otevírá za středotónových reproduktorem, sdílí jí také oba výškáče, i když ty jsou zezadu uzavřené a patřičně tlumené, takže se vzájemně neovlivňují. Reproduktory jsou pevně zasazené jak v předních laminátových panelech (u výšek a středů do odlévaných hliníkových desek), tak opřené o vnitřní překližkový systém. U basáků tyto vzpěry obemykají těžké magnetické systémy, což je řešení slyšitelně i měřitelně vylepšující reprodukci. V každé komoře je pak výrazně stočený bassreflexový výdech s trubicí o průměru 8 cm.

Hodnota modelu Kore je definována mimo jiné i tím, že jsou kompletně vyráběny ručně v severojutské centrále v Nørageru. A „ručně“ se týká nejen kabinetů, ale také samotných měničů, které jsou zde skládány. Základním konstrukčním principem tu prý byla snaha dosáhnout co možná nejmenších mechanických ztrát – tím, že kabinety jsou velmi odolné vibrací nebo třeba pojetím magnetů, cívek a použitím lehkých materiálů. Tyto volba pak umožňují také použití v zásadě jednoduchých frekvenčních výhybek bez komplexních kompenzací.

2023 05 30 TST Dali Kore 5

Dominantní jsou v konstrukci pochopitelně hlavně basové měniče s průměrem membrán 11,5 palce. Jejich sílu a kontrolu garantuje systém dvojitého magnetu SMC (Soft Magnetic Compound) druhé generace a dvojité cívky Balanced Drive (původní patent pochází z roku 1970 a zajišťuje nejen podstatné snížení lichých harmonických, ale i pevnou kontrolu i při výchylce +/- 1 cm). Načervenalý materiál kónické membrány s reliéfními zpevněními pak odkazuje na použití klasické směsi papíru a dřevitých vláken, v modelu Kore jde ale o nový poměr a strukturu obou materiálů. Stejné konstrukce je i středotónová membrána o průměru sedmi palců. Všechny tři měniče mají společný také inovovaný závěs – ten je tenčí než obvykle a vyrobený z gumy.

Signaturním řešením značky Dali je též dvojitý vysokotónový měnič, v tomto modelu pojmenovaný EVO-K Hybrid Tweeter. 3,5 cm měkký vrchlík z látky je doplněný o páskový obdélníček 1 x 5,5 cm, který má mít nový magnetický systém pro vyšší citlivost. Vše pochází z vývojového i výrobního oddělení přímo v továrně.

2023 05 30 TST Dali Kore 6

O frekvenční výhybce toho výrobce zase tak moc neříká, nicméně zmiňuje fakt, že jde o první řešení, kde jsou indukční prvky vyrobené z materiálu SMC. Dozvíte se ještě o 3,5 + 0,5 pásmové koncepci s filtry nastavenými na úrovni 390, 2 100 a 12 000 Hz. Tyto filtry pak nemají žádný z tradičních průběhů, ale jsou laděné přímo na míru co do strmosti apod. Obvody jsou rozděleny do dvou částí, jedna je v základně, druhá za středotónovým měničem. Komponenty (krom těch vlastními silami vyráběných) jsou od Mundorf.

Dali Kore pracují v rozsahu 26 – 34 000 Hz (+/- 3 dB), mají jmenovitou impedanci 4 ohmy (a minimum 3,2 ohm při 72 Hz) a charakteristickou citlivost 88 dB / 2,83 V / m. Výrobce k nim doporučuje zesilovač s výkonem kdekoliv od 50 do 1 500 Watt na kanál.

2023 05 30 TST Dali Kore 12

Dali Kore jsme poslouchali během jejich velmi krátké zastávky v České republice a to v (akusticky zcela neupraveném) showroomu výrobce gramofonů 440 Audio. Reprosoustavy byly zapojeny na McIntosh MC12000, phono McIntosh MP1100 a gramofon 440 Audio Ge s ramenem Reed a přenoskou ZYX Ultimate. Protože sestava byla (ne zásadním, přesto citelným) limitem možností reprosoustav, berte, prosím, následující popis poslechových zkušeností spíše jako zajímavost – i tak totiž bylo cítit potenciál modelu Kore.

„Fifty Miles from the North Pole“ od Steve Hacketta („The Night Siren“ | 2017 | Inside Out | 88985410471) zazněla „probuzená“ – s mocným basem a skutečně obřím pocitem rezervy. Kore jsou naprosto inertní, v basech pevné, ale přitom uvolněné a vy si můžete vychutnat mocnou váhu každého tónu, kterou v této konkrétní poslechové situaci limitovala jen akustika a zesilovač. I přesto ta plnost a plavná ochota se rozehrát jsou působivou kulisou ke každému basovému brnknutní. Jakmile přijde na kopák, je tu celé tělo a dokonce i výborně vyčleněný pocit vzduchu uvnitř něj. Je to částečně typický zvuk Dali, ale z takových 85% definuje zvuk sama nahrávka a její provedení – Kore prostě nic nelimitují, ani do hloubky, ani do síly, ani do váhy či jakéhokoliv jiného aspektu.

2023 05 30 TST Dali Kore 10

V čem jsou Kore nejblíž klasickým Dali, to jsou středy, respektive jejich sladkost, plnost a hladkost. Vokál Ricky Lee Jones v „Show Biz Kids“ z vinylu „The Wonderful Sounds of Quality Record Pressings“ (2022 | nahráno 2000 | Analogue Production | APP 147) zněl plnokrevně, neuvěřitelně „lidsky“ a podmanivě. Kam až se pak dokáže položit bas, to je až k nevíře – Kore nemají ani špetku stresu, hrají noblesně, jaksi „mírně“ a přesto je každý detail jasný jako sklo. Zpět ale ke střednímu pásmu, kde reprosoustavy hrají s fenomenální plasticitou (už v této sestavě), jsou tekuté a dechberoucím způsobem harmonické. Je to jako „live“, jen s lehoulinkým dotekem sametu značky Dali. I gradující momenty hrají s ultimativní pohodou.

Klasická linka činelu v nejprodávanější jazzové skladbě všech dob „Take Five“ Dave Brubecka („Time Out“ | Analogue Production | APJ 8192-45) hrála první ligu. Mimořádný detail i textury jsou prezentovány se snad až nemístnou lehkostí, čistota je prostě fascinující a lehkost uchvacující. Těžko říct, jestli jsme kdy (určitě ne z vinylu) zrovna na této nahrávce zaslechli tolik „kovu“, tolik drobných dozvuků a tolik odstínů. A to Kore hrály v naprosto běžné místnosti s velmi dobrým, ale určitě ne ultimativním systémem. Každý tón cinkne také s perfektní lokalizací, zcela osvobozený od hmoty reprosoustav a posazený ve vzduchu. Bojíte-li se nesouladu dvou výškáčů, tak opravdu není třeba – zvuk je naprosto homogenní.

2023 05 30 TST Dali Kore 11

Od takto velkých reprosoustav (a u Dali obzvlášť) jaksi právem očekáváte dostatečnou dynamiku. Současným německo-britským postminimalistou provedená rekompozice a kompletní reinterpretace Vivaldiho „Čtvero ročních období“ z nahrávky „The Four Seasons Recomposed by Max Richter“ (Daniel Hope / Konzerthaus Kammerorchester Berlin / André de Ridder | 2012 | Deutsche Grammophon | 479 3337) zaznívalo velmi nahlas už při výkonu 5 – 10 Wattů (dle měřáků McIntosh), se suverénní nadřazenou kontrolou. Už tichoučké úvodní pasáže jsou krásně zpěvné, hrají lehce a v parádně realisticky velkých proporcích. Kore se prostě umí rozletět ke hvězdám – obdivuhodně snadno od lehoučkého štětečku na činelu až po orchestrální bouři v květnatých pasážích. Remix nahrávky s dodanými elektronickými efekty bez běžných dynamických limitů akustických nástrojů ještě více podtrhl schopnosti Kore hrát bez jakéhokoliv pocitu nejistoty či saturace, ani ty nejhlubší a nejmasivnější tóny neztrácí kontury či sílu.

Trochu starší a tím „nenabušená“ nahrávka Mozartova „Klavírního koncertu č. 20 v d-moll, KV 466“ (Friedrich Gulda / Wiener Philharmoniker / Claudio Abbado | „Klavierkonzerte 20 & 21“ | 1975 | Deutsche Grammophon | 2530 54683) byla přednesena s neohromující přirozeností a civilností, promlouvající o věrnosti modelu Kore. Je to taková „drahá nenucenost“, reprosoustavy jsou zcela autentické k systému i nahrávce, ale ne syrové nebo strohé. Na jedné straně je tu nádherná tvrdost klavíru, perfektní artikulace detailů a na straně druhé muzikálnost (snad v onom doteku sametového stylu Dali), díky níž si užijete i nahrávku, která je objektivně vzato poněkud plochá. Nejkrásnější je lehkost, s kterou je rozpracované úplně všechno – žádná nejistota, žádné vzájemné překrývání tónů. Čistota, organizace a jistota v prezentaci jsou takové, že snad nic nezůstává skryto a navíc to ještě hraje zcela v pohodě. I ostřejší zvuky jsou kupříkladu prezentní, nikoliv však jedovaté, takže výsledný dojem je harmonicky luxusní.

2023 05 30 TST Dali Kore 15

Prostor skladby „Sounds Unheard Of (Poinciana)“ od Shelly Mane z alba „The Wonderful Sounds of Quality Record Pressings“ (2022 | nahráno 1962 | Analogue Production | APP 147) zněl tak, jako kdyby reprosoustavy vůbec nestály v prostoru a hudba se zhmotnila jednoduše v místnosti. Můžete se naklánět vlevo, vpravo, dopředu i dozadu, dokonce si můžete stoupnout a přednes neztrácí (ve výše zmíněné doporučené vzdálenosti +/- pár decimetrů) homogennost a plasticitu. Navíc je reprodukce veliká, vlastně až rozpínavá, proporce patří k největším, co jsme kdy měli možnost slyšet. Každý zvuk je zařazený na přirozeně působící místo, každý jeden nástroje je celistvý a plastický a přestože je všechno dokonale čitelné, nemáte pocit, že by šlo o nějakou snaživost či techničnost. Hudba jednoduše vyvěrá a zaplňuje prostor.

Vlastně celkově poklidný přednes Kore, prýštící prostě z toho, jak obrovská rezerva se pocitově v těchto Dali skrývá, se umí snadno proměnit podle poslouchané hudby. Berlínští Moderat a jejich „Reminder“ plná subbasových frekvencí a energické elektroniky („III“ | 2016 | Monkeytown | MTR064LP) ukázala na absolutní sílu, s kterou umí reproustavy hrát. Už potichu dokážou Dali do prostoru vtěsnat celou onu syntetickou stěnu energie, jsou výtečně a nenuceně konturované a jak šplhá hlasitost výš, probouzí se mocná fyzičnost, přesahující očekávání – jakkoliv jsou Kore velké, nejsou nesmyslně robustní, ale tlak, mohutnost a váhu mají z první ligy. Obří rezerva zajišťuje naprostou neúnavnost a sytá atmosféra s houpavě samozřejmou rytmikou a tekutostí zase silný prožitek. Je to jako sedět na koncertě na komfortním prémiovém místě, hudba hladce a harmonicky přitéká a jen vás baví.

2023 05 30 TST Dali Kore 20

Se stejnou elegancí zazněla pak i deska Pierra Fourniera, na níž interpretuje Bachovy suity pro sólové cello („6 Suites for Violoncello, BWV 1007 – 1012“ | Archiv Produktion | 479 696-3). Hudba byla krásně malebná, čistá a sladká, prezentovaná s uklidněnou laskavostí a prostě a jednoduše sedíte uprostřed sálu, kde tři metry od vás hraje nástroj. Nic víc, nic méně. Poutavé, krásné a naprosto zbavené jakékoliv technické roviny, kterou byste mohli vnímat. Jen vy, jen hudba.

Dali Kore jsou překvapivé. Hrají úžasně snadno a mají částečně ten sladký a laskavý nádech značky Dali, ale přesto jsou zcela svébytné a být na nich místo tohoto jména nějaké zcela nové, vůbec by to nepřekvapilo. A navíc – jsou prostě úžasné. Sošná podoba je možná věcí osobního vkusu (přeci jen, červené měniče, zlaté detaily,…), ale zpracování je z kategorie čistého luxusu, navíc křivky se tak nějak organicky spojily a vytvořily veliký, přesto subjektivně snadno do prostoru zapadající objekt, na který je radost se dívat. Přes mnohé technologie, které v Dali použili pro konstrukci, přes všechno povídání o součástkách, měření a ladění, to první, co vám při poslechu z hlavy zmizí je právě technika. Zdá se, jako by bylo jedno, jaká je kvalita nahrávky, jaký hraje zesilovač nebo zda máte ošetřenou akustiku – Kore jednoduše hrají, podmaňují si vás svou nonšalancí a nadhledem, tou kontrolou, která ale nenese jedinou signaturu nucenosti. Přesto systém, v kterém jsme poslouchali, měl objektivně vzato určitě mnohé rezervy (takový bi-amping některými ze zesilovačů ultra-fidelity značek by mohl jistě pomoci pozvednout míru zážitku ještě dál), tak přesto Dali Kore udělaly dojem. Hlavně pak svým nadhledem, svou sebejistotou a tím, jak všechno dokázaly předat posluchači bez toho, aby upozorňovaly samy na sebe. Kore jsou ztělesněná harmonie, ladnost, ústrojnost, vlídnost a muzikálnost. Jsou nesmírně přesvědčivě realistické, zároveň však zvukomalebné a tolerantní. Dali Kore, to je nástroj spíše na šíření emocí a prožitků, nežli pouhého zvuku. A že štědrou dávkou vnitřního pohnutí umí zaplnit místnost od podlahy po strop!

MĚŘENÍ

Měření frekvenční charakteristiky probíhalo ze vzdálenosti 1 m v ose mezi nižším tweeterem a středotónovým měničem a to v uzavřeném semireverberantním prostoru s podlahovou plochou cca 25 metrů čtverečních a nulovými akustickými úpravami, pouze s tlustým kobercem a malou sedačkou, zato také s velkou prosklenou stěnou. Naměřené hodnoty jsou tím pádem velkou měrou ovlivněné právě akustikou a jsou spíše orientační, nežli opravdu vypovídající.

Měření lze pokládat za věrohodné v pásmu 1 000 Hz a výše, v pásmu 10 – 1 000 Hz je vidět výrazný vliv akustiky místnosti. Měřeno bylo pomocí software Clio Pocket a kalibrovaného mikrofonu, reprosoustavy byly umístěny v poslechové pozici patrné z doprovodných fotografií. Měří se v referenční ose při průměrné úrovni akustického tlaku 80 dB / 1 m.

Software neměří anechoickou odezvu, ale frekvenční odpověď s přihlédnutím k zůstatku energie v čase - jde tedy nikoliv o změřený teoretický ideál toho, co reprosoustavy umí, ale o to, jak se reprosoustavy chovaly v konkrétních akustických podmínkách.

2023 05 30 TST Dali Kore m1

Frekvenční odezva - v ose (červená) a pod úhlem 30° (černá)

Z metrové vzdálenosti jsou celkem logicky Kore měřené spíše orientačně – je tu vidět lehký akcent výšek, mohutné basy a schopnost hrát skutečně bez limitu i mezi 20 a 30 Hz. Vypátrat tu lze (ač to může být hodně ovlivněno akustikou) i lehkou vaničku mezi 1 a cca 5 kHz, často pocitově zklidňující poslechové zážitky.

2023 05 30 TST Dali Kore m2

Frekvenční odezva – jednotlivé měniče a bassreflex v blízkém poli

2023 05 30 TST Dali Kore m3

Frekvenční odezva na poslechovém místě (impuls) – celý pár

2023 05 30 TST Dali Kore m4

Celkové harmonické zkreslení (zelená linka)

2023 05 30 TST Dali Kore m5

Zkreslení 2. (žlutá) a 3. (oranžová) harmonickou

2023 05 30 TST Dali Kore m6

Waterfall

2023 05 30 TST Dali Kore m7

Impulsní odezva @ 1 m v ose tweeteru

2023 05 30 TST Dali Kore m8

Step response @ 1 m v ose tweeteru

2023 05 30 TST Dali Kore m9

Impedance (červená) a elektrická fáze (černá)

Ladění systému reflexů je položeno jen kousek za hranu 20 Hz, celkově je vidět velká snaha o perfektní linearizaci impedance. Přestože v basech má nízko položené minimum přesně dle specifikací, většina rozsahu je nastavena na 8 ohm a skutečně je pravděpodobné, že Kore půjdou snadno rozehrát třeba i elektronkovými zesilovači. Také elektrická fáze je velmi dobře kompenzovaná, nikde žádné rizikové faktory. Zvlnění v oblasti okolo 50 Hz představuje rezonance, dost možná vracející se třeba od podlahy apod.

VHODNÁ MÍSTNOST

MALÁ [<-- 20m2] [ × ] | STŘEDNÍ [--> 20m2 / <-- 40m2] [ ✓] | VELKÁ [--> 40m2] [ ✓]

Kč 2 199 990,-

FOTOGALERIE

--- --- --- --- ---

KLADY

+ lákavá muzikálnost

+ snadno se rozehrávají

+ materiálové zpracování z první ligy

+ plný rozsah a přitom i v menší místnosti neduní

+ transparentnost a věrnost signálu (jsou slyšet i malé změny v řetězci)

+ naprostá neagresivnost a neúnavnost

+ dynamický potenciál

+ přes vší věrnost i dotek laskavé harmonie značky Dali, zejména ve středech

ZÁPORY

- jste-li v ultimativní kategorii, nevadí asi ani cena ani nic jiného a jde čistě o osobní vkus

--- --- --- --- ---

DOVOZCE: Horn | www.horn.eu 

PRODÁVÁ: InAv | www.inav.cz 

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

AKTUÁLNÍ REDAKČNÍ SESTAVY

[1] HLAVNÍ SESTAVA
[2] NEARFIELD SESTAVA
[3] STŘEDNÍ SESTAVA
[4] VINYLOVÁ SESTAVA
[5] MOBILNÍ SESTAVA

ZESILOVAČE:

Norma Revo SC-2 [1] + [4]
Norma Revo PA 160 MR [1] + [4]
Musical Fidelity M8xi [2]
Grandinote Shinai
Cambridge CXA81 [3]

ZDROJE SIGNÁLU:

Métronome DSC [1]
Métronome Le Player 3 [1] + [2]
EverSolo DMP-A6 [3]
OPPO UDP-205 [1]
Roon [1] + [2]
EverSolo DAC-Z8 [2]
Apogee Groove [5]
Cambridge CXC [3]
Zidoo Z9X Pro [1] 
Zidoo Z9X [2]
SONY BDP-S1200

REPROSOUSTAVY:

KEF Blade One Meta [1]
Fyne Audio F1-5 [2]
Fischer&Fischer SN-70 [3]
Magnat Monitor Supreme 102

ANALOG:

VPI Scout [4]
+ Jelco SA-250
+ Hana ML
+ VPI ADS
+ HEXMAT Eclipse
+ HEXMAT Molekula
+ IsoAcoustics Gaia III
Grandinote Celio [4]
Rega Atlas MK2
AVID Level 45
HANA EH
DS Audio ST-50

KABELY:

REPRODUKTOROVÉ
Nordost Valhalla 2 (bi-wire jumper) [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
ZenSati Authentica [2]

SIGNÁLOVÉ XLR
KrautWire Super Symetric Gold [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
Nordost Red Dawn
ZenSati Authentica [2]
Cable4 Superblack [3]
TelluriumQ Black
Vincent Premium

SIGNÁLOVÉ RCA
Nordost Heimdall 2 [1]+[4]
Nordost Red Dawn
TelluriumQ Black
KrautWire Guru S
EagleCable Condor Blue
AudioQuest BigSur
AudioQuest Mackenzie
Cardas Clear (sluchátka)
Dynamique Audio Halo 2 (sluchátka) [5]

DIGITÁLNÍ
SOtM dCBL-CAT7u [1] 
SOtM dCBL-CAT7 [1]
SOtM iSO-CAT6 [1]
Nordost Heimdall 2 (HDMI) [1]
Nordost Heimdall 2 (ethernet) [1]
AudioQuest Carbon 48 [1]
Wireworld Platinum Starlight (USB) [2]
Dynamique Audio Horizon 2 (coax) [3]
Dynamique Audio Horizon 2 (USB)
Nordost Blue Heaven (coax)
Nordost Purple Flare (USB) [5]
2x AudioQuest Jitterbug FMJ [2]
AudioQuest Jitterbug [2]
Cardas HighSpeed SB (USB)
KrautWire Guru Digital (coax)
Black Rhodium Sonata (coax)
Monster Cable M1000 (HDMI) [2]
Monster Cable M1000 (optika) [1]

NAPÁJECÍ
Nordost Valhalla 2 [1]
Cardas Clear Beyond XL C19 [1]
VYDA Laboratories Orion [1]
Nordost Heimdall 2 [1]
Dynamique Audio Horizon 2 [3]
IsoTek EVO3 Sequel
IsoTek EVO3 Premier [2]
IsoTek EVO3 Optimum [2]
IsoTek EVO3 Initium
ZenSati Authentica [2]

+ řada standardních low-cost kabelů

NAPÁJENÍ:

samostatný přívod a fáze 1x25A [1] 
GigaWatt G-C20A 2P (jistič)
GigaWatt LC-Y EVO (kabel)
GigaWatt G-044 (zásuvky)

IsoTek V5 Sigmas [1]
Norost QSource [1]
IsoTek V5 Titan [2]
IsoTek V5 Polaris [3]
IsoTek EVO3 Corvus [1]
Furman AC-210 A E

SLUCHÁTKA:

Focal Clear [2]+[5]
Denon PerL Pro [5]
Koss Porta Pro Wireless
Sennheiser IE 8 [5]
Koss Porta Pro CZ

OSTATNÍ:

SOtM sNH-10G & sCLK-EX [1]
SOtM iSO-CAT6 SE [1]
SOtM iSO-CAT7 [1]
Solid Tech Feet of Silence [1]
Solid Tech IsoBlack [1]
Cardas Multi Blocks [1]
Nordost QKore 6 [1]
Nordost QKore 3 [2]
Nordost Sort Kones [1] + [2]
Nordost Sort Lift [1]
Nordost QPoint [1] + [2]
Nordost Ti Pulsar Points [2]
IsoAcoustics Orea Indigo [2]
IsoAcoustics Gaia I [1]
IsoAcoustics Gaia III [3]
IsoAcoustics Aperta [2]
AudioQuest Fog Lifters [2]
AudioQuest Noise-Stoppers [1] + [2]
stojany Kudos S50
akustické prvky Sonitus Acoustic [1] + [2] + [3]
akustické prvky ASI Sugar Cubes [2]
SONOS One SL
65" UHD Philips 65OLED806 [1]
VPI HW16.5

MĚŘENÍ:

Clio Pocket 2.11
Room EQ Wizard
miniDPS UMIK-1
miniDSP H.E.A.R.S.
MCP CQ5620 (osciloskop)
CD generátor
Xavian Mondiale II

NÁBYTEK:

zakázkový stolek z 5 cm masivu [1]
Norstone Stäbbl [3]
NEO HIGH END Tripod [2]

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies