Klipsch R-50PM

Americký výrobce Klipsch oznámil dvě sady aktivních reproduktorů. Modely R-40PM a R-50PM jsou vybaveny analogovými a digitálními vstupy a dokonce i gramofonovým zesilovačem. Hudební signál lze nabídnout také prostřednictvím Bluetooth.

Klipsch R-40PM a R-50PM: aktivní dvoupásmové reproduktorové soustavy master/slave

Dvě novinky Klipsch mají mnoho stejných základních vlastností jako jejich sourozenci Reference (a jejich předchůdci R-41PM a R-51PM), zároveň však nabízejí cenově dostupnější alternativu například k sedmičkám nebo devítkám Klipsch. Oba systémy jsou systémy master/slave. Master má veškerou elektroniku na palubě. Slave je pasivní reproduktor, který je třeba připojit k masteru pomocí reproduktorového kabelu.

R-50PM je větší a výkonnější z obou systémů, přičemž oba přidávají více než 25 % hloubky ve srovnání se staršími verzemi. Oba mají skříně bassreflexu s porty směřujícími dozadu a jsou také vybaveny dnes již známou technologií čtvercové horny Reference Edge-to-edge Tractrix s 1palcovým hliníkovým výškovým reproduktorem Linear Travel Suspension (LTS). Model R-50PM je také vybaven větším 5,25palcovým měděným reproduktorem TCP ve srovnání se čtyřpalcovým reproduktorem v modelu R-40PM.

Zesilovače modelu R-40PM mají výkon 35 W na kanál. R-50PM dosahuje výkonu až 60 W na kanál. Oba modely také nabízejí lepší frekvenční odezvu než jejich předchůdci, a to až 60 Hz u modelu R-40PM a 55 Hz u modelu R-50PM. Klipsch udává dynamické rozšíření basů na 52 Hz, resp. 44 Hz.

O vstupy není nouze. Hudební signál může přicházet optickým kabelem, kabelem USB a analogovým 3,5milimetrovým konektorem jack. Cinch jack je určen pro gramofon. Volitelně lze připojit subwoofer.

Reproduktory Klipsch R-40PM a R-50PM jsou k dispozici v černém, černém a černém provedení. Na přání lze reproduktory dodat také v černé barvě.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies