KEF za nižší ceny

Přetiskujeme zprávu společnosti Perfect Sound Group:

Stoupající venkovní teploty si žádají více klidu a omezení náročných aktivit. To znamená více času na poslech oblíbené muziky, shlédnutí nejnovějšího filmu nebo hraní akčních her na konzoli či PC. A právě přitom přichází myšlenky, zda není čas na výměnu či vylepšení aktuální sestavy. Světoznámý anglický výrobce KEF přinesl revoluci na trh s klasickými reproduktory v podobě all-in-one (vše v jednom) řešení, které spojuje reproduktory, zesilovače, převodníky a streamer v jednom šasi. Toto řešení nachází čím dál více obliby u uživatelů, kteří hledají jednoduché, funkční a stylové řešení jenž ozvučí jejich prostor.

S nastávajícím létem výrobce postupně oznámil pokles cen u všech modelů z řady LS, tedy konkrétně u reproduktorů s označením LSX II, LS50 Wireless II nebo u vlajkové lodě LS60 Wireless. Porovnání nových a starých cen:

LSX II
stará cena - 36 990,- Kč
nová cena - 29 990,- Kč

LS50 Wireless II
stará cena - 69 990,- Kč
nová cena - 61 990,- Kč

LS60 Wireless
stará cena - 176 990,- Kč
nová cena - 165 990,- Kč

Nejmenší z rodiny LS jsou kompaktní a stylové reproduktory LSX II. Ty přináší úchvatnou zvukovou scénu v podobě designově vydařeného stereo páru aktivních reproduktorů vhodných jak k TV, tak PC. Téměř neomezená bezdrátová konektivita umožní streamování oblíbených skladeb v jakémkoliv formátu a z jakéhokoliv zařízení. Reproduktory pouze stačí zapojit do zásuvky, připojit k třeba gramofon nebo jiný zdroj a užít si zvuk v maximálním rozlišení!

Větší model nese označení LS50 Wireless druhé generace. Tento model disponuje větší ozvučnicí a rozsáhlejší kabelovou konektivitou na zadní straně. Softwarově pracuje na stejné platformě jako menší LSX, ale těží z větší velikosti a jsou tedy vhodnější do standardních, ale i větších prostor ve společnosti s volitelným subwooferem.

Nejnovější a největší je model LS60 Wireless. Jediný sloupový reproduktor v modelové řadě LS v sobě kombinuje to nejlepší z firemních technologií a spojuje to ve velmi štíhlé a atraktivní ozvučnici. Pár těchto reproduktorů působí po vizuální stránce jako umělecké dílo, po zvukové stránce zapůsobí ještě více. Kombinace firemního Uni-Q meniče a dvou dvojic integrovaných subwooferů se nezalekne ničeho.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies