Phonar

Pasivní referenční model Veritas P10 NEXT od společnosti Phonar se dočkal dalšího vylepšení speciální edice s označením .2 jako Veritas P10.2 SE. Zhruba před pěti lety vznikl Veritas P10 NEXT jako kus zvukového nábytku s referenčním charakterem, který lze přesto považovat za cenově dostupný reproduktor.

Přesvědčivými přednostmi podlahového reproduktoru s pěti měniči v uspořádání D'Appolito jsou realistická výška a hloubka obrazu, stejně jako přirozenost a homogenita s vynikajícími dynamickými vlastnostmi. S modelem SE si společnost Phonar dala za úkol tento již tak fascinující zvukový zážitek ještě více vylepšit a zároveň umožnit zákazníkovi určitou míru flexibility při umístění a akustice místnosti.

Alpekty aktualizace:

Detailnost a přesnost byly dále zvýšeny a chování v impulzním režimu bylo optimalizováno. Výsledkem je strhující představení, v němž si můžete vychutnat všechny nuance a jemnosti hudby.
Aby se lépe přizpůsobily poslechové místnosti i osobnímu vkusu a umožnily větší flexibilitu při umístění, aniž by se změnil základní charakter reproduktoru, byly střední a vysoké tóny nastavitelné co do úrovně.
Důležité bylo také dosáhnout objektivně i subjektivně dobrého poměru cena/výkon v souladu s tradiční zásadou společnosti Phonar nabízet vždy vynikající poměr cena/výkon.
Použité komponenty:

Model SE modelu P10 je vybaven výškovým reproduktorem Scan-Speak R2904 ve vlastní úpravě. Tento špičkový měnič má svou cenu, ale při správném použití je jedním z nejlepších výškových reproduktorů na trhu, pokud jde o věrnost impulzů a reprodukci detailů bez jakéhokoli zostření.
Zvýšeného impulzního chování v basovém pásmu bylo dosaženo optimálně přizpůsobenými cívkami s obzvláště nízkou indukčností, které mají zároveň lepší chování při zkreslení při vysokých proudech.
Kvalitnější kondenzátory v konstrukci filtru SE- navíc zvyšují čistotu signálu.

Nastavení úrovně v oblasti středních a vysokých tónů se provádí pomocí vysoce kvalitních pozlacených kontaktů a propojek na zadní straně terminálu. Vkládané kontakty zajišťují optimální přenos signálu. Rozsah nastavení úrovně se pohybuje od +0,75 do -1,5 decibelu ve středním pásmu a ±1,5 decibelu ve výškovém pásmu. K dispozici jsou tyto povrchové úpravy skříněk: klavírní lak ve vysokém lesku bílý a černý, ořech ve vysokém lesku a matná černá. Za příplatek jsou k dispozici barevné odstíny RAL.

Ceny v páru: 9 600 eur (standardní verze), příplatek za barvu RAL na vyžádání.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies