AGD Tempo

Společnost AGD Productions, Inc., lídr v oblasti Hi-End Audio elektroniky, dnes představila AGD "TEMPO", svůj první referenční stereo zesilovač.

AGD "TEMPO" má výkon 200 W + 200 W / 4 ohm, 100 W + 100 W / 8 ohm a je založen na nové patentované modulární platformě AGD, 100% založené na MOSFETech s nitridem galia, speciálně optimalizované pro aplikace CLASS-D Audio.

Stejně jako u všech zesilovačů AGD je modul výkonového stupně na bázi GaN využíván v AGD "TEMPO" a je plně upgradovatelný, což umožňuje budoucí zdokonalení technologie, udržení a zachování hodnoty produktu v čase. Zesilovač AGD TEMPO je vybaven jednostrannými a symetrickými vstupy, vstupem pro dálkové spouštění a může pracovat také v režimu můstku, přičemž v této konfiguraci poskytuje dvojnásobný jmenovitý výstupní výkon na 4 ohmech (jeden kanál). AGD TEMPO je umístěn v jediné CNC obráběné skříni ze sochorů, která poskytuje nejlepší pevnost a kompaktnost pro audiofily, kteří chtějí získat vynikající zvuk, nejpokročilejší technologie na současném trhu a zároveň "zmenšit" plochu běžných zesilovačů. AGD TEMPO je k dispozici ve stříbrné, černé a zrcadlově leštěné povrchové úpravě (ta je pouze na zakázku).

Abychom dosáhli těchto výkonů v tak kompaktní CNC obráběné skříni, navrhli jsme nový koncový stupeň na bázi GaN a novou základní desku.

AGD "TEMPO" je náš první stereofonní zesilovač z rodiny výkonových zesilovačů AGD na bázi GaN. Zesilovače AGD, které jako první v oboru využívají novou modulární konstrukci GaN-Power, jsou pravděpodobně technologicky nejpokročilejšími zesilovači, které jsou dnes na trhu k dispozici." řekl Alberto Guerra, generální ředitel společnosti AGD Productions, Inc.

Díky prvotřídní konstrukci, optimalizovanému uspořádání, propracovanému výběru špičkových komponentů zvukové kvality a extrémně účinnému výkonovému stupni na bázi GaN jsme dosáhli cíle konstrukce provozovat výstupní stupně těchto zesilovačů při frekvenci >600 kHz PWM.

Provoz na vysoké frekvenci PWM má přímý a pozitivní dopad na celkové vynikající zvukové a hudební výkony se vznešeným realismem středního a vysokého pásma spolu s jedinečným hutným a dokonale kontrolovaným basovým rejstříkem.

AGD "TEMPO" má jmenovitý výkon 200W+200W na 4Ohm, 100+100W na 8Ohm a je schopen vynikajícího maximálního výstupního proudu 30A." dodal Alberto.

Výkonové tranzistory MOSFET na bázi nitridu galia, použité v modulu GaN-Power, dokáží efektivně spínat při mnohem vyšších frekvencích a rychlostech posuvu než kterýkoli z jejich protějšků na bázi křemíku a díky svým ideálním spínacím schopnostem bez oscilací "podle knihy" dokáží poskytnout ten nejvznešenější zvuk. Tyto nové pokročilé komponenty jsou klíčem k výkonovým možnostem a referenčnímu hudebnímu výkonu všech konstrukcí zesilovačů AGD.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies