HRS Stojan

Společnost Harmonic Resolution Systems Inc. s potěšením oznamuje, že zveřejnila informace o novém patentovaném zvukovém stojanu EXR Patentovaný zvukový stojanový systém EXR je cenově nejvýhodnější, vysoce výkonný zvukový stojanový systém vyvinutý společností HRS. Tento patentovaný design má jedinečný asymetrický čtyřnohý vertikální podpůrný systém, který zvyšuje tuhost rámu a celkový výkon ve srovnání s tradičními třínohými nebo čtyřnohými konstrukcemi.

Systém zvukových stojanů EXR se skládá z podstavce tvořeného přední lištou z předlitého hliníku, patentovaného systému tlumení omezených vrstev HRS a také z horní a spodní desky z kompozitních materiálů z pryskyřice lisovaných na zakázku. Vertikální konstrukce systému EXR Audio Stand System se skládá z vlastního modulárního podpůrného systému z hliníkového polotovaru s vnitřním systémem rozptylu energie.

Vysoce ceněné izolační základny HRS (E1, R3X, S3 a M3X2) lze pro ještě lepší celkový výkon vložit přímo do systému EXR Audio Stand System na libovolné nebo všechny pozice na polici. Na rozdíl od ostatních zvukových stojanů HRS nejsou v systému zvukových stojanů EXR nutné izolační základny HRS. Podstavec EXR použitý v konstrukci systému audio stojanů lze použít k přímému podepření komponentu.
Inovativní patentovaná asymetrická konstrukce nohou zvyšuje tuhost a výkonnost.

EXR je kompletní systém audio stojanů připravený pro vaše komponenty. Na libovolné místo můžete selektivně přidat libovolný izolační podstavec HRS

Nízkoprofilová (1,5″ výška podstavce) konstrukce minimalizuje celkovou vertikální výšku, což dělá ze stojanu EXR prostorově nejefektivnější audio stojan HRS.

Konfiguraci systému lze kdykoli rozšířit, upravit nebo upgradovat (zachovává hodnotu)

K dispozici v černém nebo stříbrném provedení. (Poznámka: u stříbrných systémů zvukových stojanů EXR mají levá a pravá strana, stejně jako zadní část podstavce, černou povrchovou úpravu).

K dispozici v zákaznických konfiguracích s možností podepřít tolik nebo tolik komponentů, kolik je potřeba.

Vlastní velikosti jsou k dispozici v šířkách 9,5″, 15″, 19″, 21″, 23″ a 25″ s libovolnou hloubkou specifikovanou zákazníkem, což z něj činí cenově nejdostupnější HRS Audio Stand pro jakýkoli komponent.

Systém zvukového stojanu EXR lze upgradovat na zvukové stojany HRS SXR, SXRC a SXR Signature s použitím většiny původních systémových dílů ze stojanu EXR.

O nejlepší konfiguraci pro vaše systémové potřeby se poraďte s autorizovaným prodejcem HRS.

"EXR je velmi inovativní, vysoce výkonný systémový audio stojan s nebývalou výkonnostní hodnotou, modularitou, přizpůsobením (velikostí a konfigurací) a možnostmi upgradu. V budoucnu můžete dokonce přejít z audio stojanu EXR na model SXR, SXR Signature nebo SXRC, přičemž většina původní pořizovací ceny systému zůstane zachována."
Michael Latvis, hlavní inženýr

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies