Syng Cell Alpha

Přetiskujeme zprávu společnosti Syng:

Nová značka Syng uvedla na trh svůj první reproduktor Syng Cell Alpha, který je podle ní prvním trifonním reproduktorem na světě.

Společnost Syng založili Christopher Stringer, který přes dvacet let pracoval jako průmyslový designér společnosti Apple, a Damon Way, spoluzakladatel značky skate obuvi DC Shoes a průkopník umělecké spolupráce

Reproduktor Syng Cell Alpha je vlajkovým produktem značky a nabízí rozmanité možnosti umístění, vystavení, připojení a použití. Reproduktor lze používat samostatně nebo může více Cellů spolupracovat v systému Smart Audio.

SYNG CELL ALPHA
Společnost Syng uvádí, že jejich hardware je odolný a vyrobený s konstrukčním přístupem, který umožňuje opravy, pokud by je posluchači někdy potřebovali. Zároveň "pokrokový" software znamená, že nové funkce a možnosti jsou stále na obzoru a že zážitek ze společnosti Syng se bude i nadále "vyvíjet, rozšiřovat a posouvat vpřed, bez plánovaného zastarávání".

KONSTRUKCE
Reproduktor Syng Cell Alpha má průměr 300 mm, váží 5,8 kg a lze jej namontovat na stolní nebo podlahový stojan. Uvnitř reproduktoru Syng Cell Alpha se nacházejí dva woofery v protilehlém uspořádání a mezi nimi je umístěn reproduktor Triphone, což je kruhové pole tří reproduktorů s hornovou zátěží, těsně zabalené do jádra reproduktoru Cell Alpha. Každý roh obsahuje soustředný pár středotónových a výškových měničů, které se spojují se subwoofery v třípásmové konfiguraci s plným rozsahem. Sférická buňka Cell vyzařuje zvuk jako jediný bodový zdroj.

Třípásmový reproduktor Syng Cell Alpha
Reproduktor Syng Cell Alpha Triphonic je vybaven trojicí středotónových a výškových reproduktorů s hornovou soustavou zatíženou trojicí.

K dispozici jsou také tři mikrofony pro automatickou ekvalizaci místnosti a výpočet geometrie více buněk, pokud jich v místnosti používáte více.

TRIFONNÍ TECHNOLOGIE
Hnacím motorem technologie Syng je zvuk Triphonic, který značka popisuje jako "komplexní zvukové řešení, které mění poslech v pocit". Dále uvádějí: "Zvuk se vyznačuje vysokou kvalitou, která se projevuje v každém okamžiku: "Díky technologii Triphonic promění Cell váš prostor v pole čistého a detailního zvuku - plně pohlcující zážitek, který vás vtáhne do vaší oblíbené hudby a zábavy."

APLIKACE SYNG SPACE
Zážitek ze společnosti Syng oživuje mobilní aplikace Syng Space, která časem rozšíří své možnosti a umožní posluchačům objevovat nové způsoby "choreografování vlastních zvukových zážitků". Aplikace je v současné době k dispozici pro systém iOS a brzy bude vydána verze pro systém Android.

Reproduktor Syng Cell Alpha Triphonic Speaker může fungovat samostatně nebo s několika reproduktory.

PŘIPOJENÍ
Aktuální konektivita zahrnuje AirPlay 2, Spotify Connect, USB Audio in a HDMI Audio Return Channel (ARC), dvoupásmovou WiFi a Bluetooth LE.

CENA
Cena reproduktoru Syng Cell Alpha začíná na 1799 USD

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies