Denon 600

Přetiskujeme zprávu společnosti Eurostar Ostrava:

Společnost Denon®, světový leader ve výrobě špičkových produktů pro domácí zábavu a osobní audio už od roku 1910, dnes uvádí na trh dva, zcela nové přístroje pro Hi-Fi poslech, integrovaný zesilovač PMA-600NE s Bluetooth konektivitou a CD přehrávač DCD-600NE. Tyto nové komponenty umožní hudebním nadšencům, hledajícím cestu jak vstoupit do světa Hi-Fi poslechu ve vysokém rozlišení, tuto cestu najít za velmi rozumné peníze a zároveň nabízí širokou variaci konektivity a úžasný zvuk. Díky pečlivě zvoleným součástkám a více jak 100 letům zkušeností v oblasti designu a vývoje prémiových Hi-Fi komponentů, budou právě tento integrovaný zesilovač s Bluetooth a CD přehrávač z nejnovější série 600 perfektní volbou pro začátek budování nové Hi-Fi sestavy nebo vylepšení té stávající.

Integrovaný zesilovač Denon PMA-600NE

Jako jedna stěžejných audio společností pocházející z Japonska, udělala společnost Denon obrovský pokrok ohledně omezení rušení a zároveň zachování výjimečné kvality zvuku téměř v každém ohledu nové řady 600. Integrovaný zesilovač PMA-600NE je navržen a vybaven výkonovou technologii Denon Advanced High Current (AHC) s obvody single push-pull, díky čemu dosahuje úctyhodný výkon 70 W na kanál (4ohm, 1kHz, THD 0.7%, 2 napájené kanály). Podobně jako u Hi-Fi komponentů z řad Denon 800 a 1600, tak i PMA-600NE nabízí digitální konektivitu včetně streamování prostřednictvím Bluetooth pomocí vestavěného 24-bit/192kHz D/A převodníku, díky kterému budou digitálně streamované skladby znít vždy úžasně.

“Fabriku Denon neopustí žádný produkt bez toho, aby získal nálepku prokazující dosažení kvality zvuku odpovídající standardu Zvukového Mistra, tedy každý produkt náš japonský team neúnavně poslouchá, aby se ujistil, že zvuková a konstrukční kvalita odpovídá ostatním produktům Denon z řady Nové Éry (“NE”)” řekl Shinichi Yamauchi, mistr zvuku ve společnosti Denon. “Komponenty z nové řady 600 mají identickou přesnost, čistotu a robustnost Denon zvuku, protože mají stejný Hi-Fi koncept, obvody, zesilovací sekci a vnitřní architekturu, jako ostatní Hi-Fi komponenty Denon. Celková estetika, kvalita zvuku a integrita designu PMA-600NE nemá v této cenové hladině srovnání.”

Pro dosažení co největšího dynamického rozsahu vybírali inženýři Denon pečlivě každou jednu součástku použitou na stavbu obvodů zesilovače čímž se jim povedlo dosáhnout frekvenční odezvu až do 100 kHz. Hlavní napájecí transformátor má samostatné vinutí pro audio část a pro řídící obvody, plus je navíc vybaven také mikroprocesorem podporujícím funkci Stop Mode. Uživatel si může zvolit čistě Analogový Mód, který zcela odpojí všechny digitální vstupy i Bluetooth a pak už zesilovač funguje jako čistě analogový. Zamezením vysokofrekvenčního rušení pocházejícího z digitálních zdrojů, aby mělo nechtěný dopad na vaše milované analogové výběry a vy si tak můžete zcela nerušeně užívat jejich nezaměnitelnou čistotu a hudebnost.

Pro minimalizaci vibrací a nežádoucích zvukových efektů pocházejících z okolitého prostředí, je PMA-600NE vybaven přímou mechanickou zvukovou konstrukcí a našim vlastním šasi typu Signal Level Divided Construction (SLDC) abychom si byli jistí, že zesilovat a přenášet se budou pouze a jenom skutečné a zamýšlené detaily hudby.

PMA-600NE má ve své výbavě 5 analogových vstupů včetně MM Phono vstupu, který je vybaven novým EQ obvodem s vysokým ziskem, bezdrátovou technologii Bluetooth pro streamování, 2 optickými vstupy a 1 koaxiálním vstupem.

CD přehrávač Denon DCD-600NE

Již více jak 35 let firma Denon navrhuje špičkové CD přehrávače pro domácí i profesionální použití. CD přehrávač Denon DCD-600NE právě na této bohaté historii staví. Podporuje formáty CD, CD-R/RW, MP3 a WMA a je vybaven technologií Denon AL32 Processing, která stojí za tím, že přehrávané disky budou znít nejlépe jak jen mohou.

CD přehrávač DCD-600NE má umístěný napájecí transformátor přesně nad izolátory abychom zamezili přenosu nežádoucích vibrací. Pro posluchače hledající cestu, jak svůj poslechový zážitek ještě vylepšit, je k dispozici speciální režim Pure Direct, který zajistí, že zvuk z CD bude putovat do zesilovače nejkratší cestou s tím, že deaktivuje také přední displej přehrávače, který mohl zabarvit zvuk, a posluchač tak uslyší pouze čistou a přesnou hudbu.

Navíc, design obvodů DCD-600NE je pečlivě a promyšleně navržený tak, aby všechny jeho signálové cesty byli tak krátké, jak to jen lze dosáhnout. Zredukovali jsme vzájemné rušení levého a pravého kanálu díky použití vícevrstvých obvodových desek a kratších obvodů. V důsledku těchto konstrukčních změn jsme dosáhli u DCD-600NE čistší reprodukci audio signálu, která je věrnější původní nahrávce, než tomu bylo dříve.

Přibližná maloobchodní cena integrovaného zesilovače Denon PMA-600NE bude 10 990 Kč a CD přehrávače DCD-600NE bude 7 490 Kč. Oba komponenty budou dostupné na trhu v září 2019 přes autorizované prodejce Denon. Pro více informací navštivte stránku www.denon.cz. Více brzy také na www.eurostar-ostrava.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies