Marantz KI Ruby

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Již 40 let je Ken Ishiwata srdcem značky Marantz. V tomto období vyvinul velké množství výrobků, do kterých otisknul svůj rukopis. Pro vášnivé novináře a náročné spotřebitele je ve světě špičkové reprodukce zvuku díky schopnosti navrhnout a vyladit takové komponenty, které jednoduše přiblíží posluchače k hudbě více než kdykoliv předtím, možná jedna z nejuznávanějších a nejvlivnějších postav.

Zesilovače vlastní konstrukce vyrábí Marantz již více než 65 let a z toho 40 let tyto výrobky odrážejí umění Kena Ishiwaty. Jediným cílem je pro PM-KI Ruby zvuk a proto se skládá ze zcela oddělených bloků předzesilovače a výkonového zesilovače se samostatnými zdroji napájení. Jeho konstrukce je odvozena od vlajkové lodi PM-10. Phono předzesilovač pro snímací systémy MM a MC obsahuje obvody Marantz Musical Premium Phono EQ a technologii Marantz HDAM. Audio signál prochází od vstupu až po koncový výkonový stupeň v nejčistší možné podobě a každý kanál servíruje reprosoustavám 100W při osmi ohmové zátěži.

Marantz CD-63 z roku 1982 byl jedním z prvních CD přehrávačů vůbec. Ken Ishiwata si záhy uvědomil potenciál tohoto formátu a tak se začaly objevovat jeho limitované a speciální edice doplněné v poslední době sériemi KI Signature. Vzpomeňme např. legendární CD-63MkII, který Ken Ischiwata doposud popisuje jako „nejhudebnější z CD přehrávačů, které jsme kdy vyrobili“. SA-KI Ruby vzniknul na půdorysu vlajkové lodi SA-10. Nový CD transport SACDM-3 je dedikován pouze pro přehrávání hudebních nosičů. USB vstup si poradí se signály PCM/DXD 384kHz/32bit a DSD 11.2MHz. Digitální data ze všech zdrojů se převádějí a dál zpracovávají v jednobitové doméně DSD. SA-KI Ruby má živé detaily, nespoutanou dynamiku a pozoruhodně přítomný zvuk, zkrátka hlavní roli hrají všechny vlastnosti, které jsou pro CD přehrávače Marantz typické po mnoho generací.

Výroční sběratelská edice KI Ruby bude vyrobena v limitovaném množství 1000 kusů, resp. 500 kusů od každé barvy. Zákazníkovi bude každý pár dodán s certifikátem opatřený unikátním výrobním číslem jeho sestavy.

Doporučené ceny:

PM-KI Ruby 3999 €
SA-KI Ruby 3999 €

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies