B.audio Alpha One

Přetiskujeme zprávu společnosti B.audio:

Francouzský výrobce, specialista na špičkovou audio elektroniku, představuje nový integrovaný zesilovač pro streamování. Alpha One je výsledkem zkušeností získaných při vývoji elektroniky řady Reference a představuje syntézu technologického know-how společnosti B.audio.

Cíl byl jednoduchý a náročný zároveň: spojit špičkový D/A převodník spolu se špičkovým, pasivně chlazeným, dual-mono zesilovačem v jediné skříni. Součástí je také patentovaný síťový modul EX, který nabízí akustické korekce a pokročilé streamování. možnosti.

Alpha One je od nynějška k dispozici v prodeji.

TECHNOLOGIE

Alpha One využívá patentovanou technologii SJR "Source Jitter Removal" společnosti B.audio, která eliminuje nedokonalosti ovlivňující hodinový signál jakéhokoli digitálního zdroje a optimalizuje proces digitálně-analogové konverze. Výsledkem je realističtější a bohatší zvuk. a plynulejší zvuk.

Plně symetrický integrovaný předzesilovací stupeň je vybaven komutovaným odporovým ovladačem hlasitosti pro dokonalé vyvážení kanálů.

Stejně jako všechny produkty B.audio neobsahuje Alpha One žádné vazební kondenzátory a využívá vícepólové servoobvody pracující mimo signálovou cestu, které zajišťují konzistentní stejnosměrnou referenci. Integrita signálu je tak zachována, což zajišťuje vysokou úroveň transparentnosti spolu s extrémním rozšířením pásma, vytříbenými výškami a propastnými hloubkami.

Zesilovací sekce, která je přímo odvozena od výkonových zesilovačů výrobce, využívá sofistikovanou topologii s lokální zpětnou vazbou na nejkritičtějších stupních, čímž výrazně snižuje dynamické zkreslení. Díky tomu Alpha One využívá výhod koncového stupně třídy AB a zároveň poskytuje dokonalou linearitu provozu.

Jeho dual-mono konstrukce se vyznačuje komfortním výkonem (200 W pod 4 Ohmy, 120 W pod 8 Ohmy) v kombinaci s velkou proudovou rezervou, což mu umožňuje ovládat nejnáročnější reproduktory i v těch nejextrémnějších podmínkách.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies