Panter + Neumann

Přetiskujeme zprávu společnosti Panter:

společnost Panter, výhradní distributor značek Sennheiser a Neumann pro Českou republiku a Slovensko, dnes informovala o otevření nové poslechové místnosti Neumann. Toto specializované studio nabízí jedinečnou možnost poslechu a porovnání různých studiových monitorů Neumann tak, aby si zákazníci mohli vybrat ten nejvhodnější pro své potřeby.

Neumann je světoznámá značka v oblasti studiového zvukového vybavení a její studiové monitory jsou považovány za referenční standard. Napříč nabídkou tak lze počítat s aktivní konstrukcí využívající oddělené koncové stupně zesilovače pro jednotlivá pásma. Vysoké nároky klade výrobce samozřejmě i na přesnost frekvenční charakteristiky. Tolerance je tak pro většinu portfolia pouhých +/- 2 dB. Za zmínku stojí i extrémně nízká hodnota šumu, který je i při maximálním zesílení prakticky neslyšitelný.

V rámci poslechové místnosti s reprosoustavami Neumann mají zákazníci možnost porovnat několik vybraných modelů, které najdou uplatnění nejen v nahrávacích studiích. Jejich přednosti ocení i hudebníci, kterým zprostředkují precizní prezentaci jejich nové tvorby a také audiofilové, kteří před opulentním designem reprosoustav dávají přednost dokonale věrné reprodukci.

Perfektně vyladěný poslech
Poslechovka Neumann, která se nachází v sídle společnosti Panter na adrese Bohuslava Martinů 944/7, Praha 4, je vybavena moderními zvukovými technologiemi a akustickými prvky, které zajišťují vynikající poslechové podmínky a přesnost reprodukce zvuku. Všechny reprosoustavy byly navíc seřízeny pomocí automatického kalibračního systému Neumann MA 1, který zajistí maximální kvalitu zvuku v jakýchkoli prostorách. Samozřejmě nechybí ani přístup k bohatému katalogu Hi-Res nahrávek ze služby Tidal. Oblíbené referenční skladby pro posouzení zvukového projevu tak snadno najde každý návštěvník.
Pro referenční přesnost poslechu jsou všechny aktivní monitory připojené k jedinému předzesilovači prostřednictvím přepínače signálu tak, aby bylo možné v průběhu poslechu bez výpadku přepínat mezi jednotlivými modely. Návštěvníci tak snadno posoudí jejich rozdíly.

Na jaké modely se lze těšit?

Neumann KH 80 DSP – Nejmenší z portfolia referenčních studiových monitorů Neumann, který se pyšní integrovaným DSP procesorem pro maximální věrnost v jakémkoli prostředí. Je ideální pro poslech v blízkém poli a navzdory kompaktním rozměrům dokáže s tolerancí +/- 2 dB reprodukovat cokoli od 59 Hz po 20 kHz.

Neumann KH 120 A – S větším z dvoupásmových modelů studiových monitorů se zákazníci mohou těšit na ještě hlubší basy při zachování extrémně přísné tolerance +/- 2 dB. Té napomáhá nejen větší středobasový měnič, ale také hliníková konstrukce. Jakékoli parazitní rezonance nemají šanci a zvukový mág i audiofil tak uslyší i ty nejjemnější detaily. Využití nalezne nejen při poslechu v blízkém poli, ale také jako špičkový efektový reproduktor ve velkých vícekanálových instalacích.

Neumann KH 310 – Třípásmový aktivní studiový monitor s úchvatně dynamickým projevem a širokým frekvenčním rozsahem, který je nositelem ocenění Resolution awards v kategorii Best of Show. Je určen pro větší poslechové prostory a nahrávací studia. S rozsahem 34 Hz – 21 kHz v toleranci +/- 3 dB snadno zaujme i skutečně náročné audiofily, kteří ocení nejen velkou porci energie v basových tónech, ale také úchvatnou přesnost vokálních frekvencí, detailní reprodukci vysokých tónů a skvělou prezentaci prostoru.
Neumann KH 420 – Nekompromisní studiový monitor, který si výkonem nezadá s kompaktními koncertními aparáty. KH 420 vykouzlí úsměv na rtech profesionálů i těch nejnáročnějších audiofilů. Výrobcem udávaný frekvenční rozsah 26 Hz – 22 kHz jen stěží vyjádří jak mohutné a realistické prezentace hudby i filmového zvuku je reprosoustava schopna.

Jak zamluvit poslechové sezení?
Pro rezervaci poslechového setkání je možné kontaktovat odborníky ze společnosti Panter skrze email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo prostřednictvím telefonu na čísle +420 241 040 940.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies