AQ Show 2022

Společnost AQ oznámila rozšíření portfolia o reprosoustavy zahraničních značek JBL, Revel a GoldenEar. Rozšiřuje tak svou distribuci, které dosud dominovaly gramofony a reprosoustavy značky Pro-Ject. Nejlákavější novinkou pro fanoušky tradičního Hi-Fi budou třípásmové reprosoustavy JBL L100 CLASSIC 75th Special Edition s teakovým dýhováním a ikonickou pěnovou síťkou Quadrex familiárně zvanou čokoláda. Praktičtí zákazníci ocení dostupnost aktivních monitorů JBL 4305 s podporou přímého streamingu s podporou MQA, BT a technologií Apple AirPlay 2 i Google Chromecast. Milovníky filmové a seriálové tvorby pak nadchne nabídka reprosoustav z řady JBL STAGE, vhodných především jako základ solidního domácího kina. Oficiální distribuce Hi-Fi řad JBL tak významně posouvá dostupnost produktů legendární značky na českém trhu, který byl dosud odkázán na výrobky z oblasti spotřebního audia.

Reprosoustavy značky Revel pak potěší každého, kdo hledá elegantní design a precizní hudební výkony za dobrou cenu. Jejich schopnosti staví především na špičkovém know-how společnosti Harman a využití beryliových výškových reproduktorů, které jim propůjčují jedinečné rozlišení a čistotu reprodukce vysokých frekvencí.
Oficiální prezentace nových značek proběhne 7. 10. 2022 v rámci tradiční akce AQ Show 2022, která návštěvníkům umožní nejen poslech posledních novinek od JBL a Revel, ale také setkání se zástupci Harman Luxury Group. Samozřejmě nebude chybět kompletní portfolio ryze českých reprosoustav AQ včetně luxusních AQ Passion i úspěšné nové řady AQ Canto, ani možnost navštívit výrobu reprosoustav a vidět, jak se české reprosoustavy rodí. K účasti se mohou zájemci hlásit v události na FB stránkách společnosti AQ.

Dostupnost

Nové reprosoustavy JBL a Revel naleznou zájemci již nyní ve značkových prodejnách AQ audio studio, v elektronickém obchodě www.hifi-audio.cz a u vybraných partnerů.
Reprosoustavy GoldenEar budou dostupné v průběhu 4. čtvrtletí roku 2022.

Zákazníci se tak mohou těšit na široký výběr reprosoustav české i světové výroby, který jim umožní zvolit to nejlepší řešení pro jejich obývací pokoj, pracovnu či špičkové domácí kino.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies