REL 31 32

Přetiskujeme zprávu společnosti Audio Center Czech:

Anglický výrobce subwooferů REL oznámil dva nové referenční subwoofery, No.31 a No. 32. Jsou vrcholem schopností tohoto specialisty a v příštích letech pro něj mají být novou referenční řadou.

No.31 je referenční subwoofer založený na No.32, ale používá 12” (350mm) měnič z uhlíkových vláken. Každý aspekt modelu No.31 byl komplexně modernizován a vylepšen. No.31 nabízí klasický crossover použitý v No.32, stejné duální parametrické filtry a také převodník, který vydrží trojnásobný výkon, aby poskytl skutečně vzrušující zážitek.

1000 wattový zesilovač modelu Nr. 32 se nachází také v Nr. 31 s tou vyjímkou, že jeho výkon byl omezen na 900 wattů, aby lépe spolupracoval s 12palcovým reproduktorem. Tato skutečnost umožňuje poskytnout maximální dynamiku při zajištění dlouhého bezporuchového provozu obou prvků. LimitLess Limiter™ umožňuje zesilovači pracovat na hranici jeho limitu bez slyšitelné komprese.

No.31 a No.32 si zachovávají jedinečnou krásu zakřiveného krytu, k tomu se přidává přepracovaný 15″ (380mm) měnič z uhlíkových vláken, který se může pochlubit celkovým zdvihem 4″ (100mm) a spolehlivým 1000W zesilovačem s tenkovrstvými kondenzátory, vyšším zesílením a lepšími ochrannými obvody.

Oba subwoofery lze uspořádat do Line Array. To zajišťuje bezprecedentní kvalitu zvuku, kterou nemůže zaručit žádný konkurent. Pro ty, kteří hledají dokonalý hudební a filmový zážitek, Line Array odemyká maximální dimenzi reprodukce systému. Audiofilové po léta hledali trojrozměrný zvuk, ale přehlédli prostý fakt, že chybějícím článkem je výška – nikoli hloubka. Vytvořením produktů, které jsou navrženy tak, aby mohly být seřazeny až 3 kusy na kanál (nebo v extrémně vysokých místnostech až 5 kusů), při zachování individuálního nastavení crossoveru a ovládání zesílení pro každý subwoofer, vytvořil REL mistrovské dílo, které poskytuje to, o čem nejzkušenější audiofilové snili už 40 let.

Subwoofery jsou vybaveny krásným dálkovým ovládáním. Jeho ergonomie dokonale padnoucí do ruky je výsledkem mnoha myšlenek a mnoha sérií pokusů a omylů během vývoje prototypu. Druhou reakcí je vědomí jeho hmotnosti, což dokazuje jeho kvalitu, odolnost a stálost. Zesílení signálu vysoké úrovně (nebo v případě aktivních reproduktorů signálu nízké úrovně) je vhodně umístěno vpravo, crossover je uprostřed a ovladač zesílení 0,1 / LFE je posunut doleva.

REL Nr.31 & Nr.32 – ultimátní reference, kterou jste neznali!

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies