WireWorld Radius 48

Wireworld Cable Technology, jeden z předních renomovaných výrobců audio a video kabelů, představuje nové kabely HDMI, Radius™ 48. Tyto kabely těží z výhod izolace Composilex 3 společnosti Wireworld aplikované ve speciálně vyvinutém, trojitém stínění pro ještě lepší kvalitu zvuku a obrazu. Kabely Radius mají certifikaci UHS / 48 Gbps od The HDMI Group, Llc., což zaručuje plnou podporu HDMI2.1 a jeho možností, včetně 8K / 120Hz, Dynamic HDR, VRR, HDCP2.3 a Enhanced Audio Return Channel.

Standard Ultra High Speed HDMI2.1 vyžaduje kabely schopné zvládnout přenos 48 gigabitů za sekundu. Je pravda, že šířka pásma 48G je nutná pouze pro standard nové generace, tedy 8K / 120Hz, kabely, které získají certifikaci UHS, zaručují také plnou funkčnost předchozích generací HDMI v oblasti zvuku a videa. Kabely s certifikací 48G se také doporučují pro nejvyšší spolehlivost v pokročilých 4K aplikacích.
Kromě požadavků certifikace UHS existují další technické aspekty, které ovlivňují kvalitu zvuku a obrazu kabelů HDMI. Problém, který má největší vliv na kvalitu zvuku, je triboelektrický šum, který vzniká v kabelu interakcí vodičů a izolačního materiálu. Izolace Composilex Wireworld třetí generace minimalizuje triboelektrický šum tak účinně, že se výrazně zlepší kvalita zvuku. Vyšší čistota a hladkost zvuku dosažená u těchto kabelů je výsledkem rozsáhlého výzkumu, včetně přímého srovnání kvality zvuku před a po průchodu signálu kabelem.

Radius 48 (RAH) je vylepšená a UHS certifikovaná verze původního trojitě stíněného izolovaného designu Composilex 3. Nový kabel vypadá a zní lépe než původní verze, i když cena zůstala stejná. Konstrukce kabelu se skládá ze tří vrstev stínění, které zbavují signál rušení, je také velmi flexibilní, což zajišťuje snadnou instalaci a zvýšenou odolnost. Díky propracovanému designu a extrémně účinné izolaci Composilex 3 nabízí Radius ještě lepší kvalitu zvuku a obrazu a zvýšenou odolnost. Kromě podpory všech funkcí HDMI2.1 je Radius 48 také kompatibilní s UL-CL2 / FT4, což umožňuje jeho instalaci na stěnu. Radius 48 je aktuálně dostupný v délkách 0,6 m, 1 m, 2 m, 3 m a 5m.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies