Brinkmann Voltaire

Posledních několik let bylo nejvýznamnějších v 34leté historii společnosti Brinkmann. Počínaje vývojem Nyquistu přinesly neúnavné inovace společnosti Brinkmann následně aktualizace "Mk II" našeho gramofonového předzesilovače Edison a linkového předzesilovače Marconi. Modulární architektura Nyquistu také naznačila způsoby, jak budoucím produktům dodat univerzálnost a možnost upgradu. Tyto pokroky vyvrcholily vytvořením Voltaire: nové kategorie audio produktů, která kombinuje extrémní výkon našich diskrétních zdrojových komponent, předzesilovačů a výkonových zesilovačů s úrovní integrace, jakou dosud žádný moderní audio komponent nenabízel.

Zcela nový design Voltaire začíná jako mimořádně výkonný integrovaný zesilovač. Hybridní obvody zesilovače Voltaire, vypůjčené z našeho linkového předzesilovače Marconi Mk II, využívají elektronkové fázové měniče pro vynikající sledování napětí. (Pro Voltaire si společnost Brinkmann vybrala vojenské elektronky Raytheon. Byly vyvinuty pro naváděcí systémy raket a jejich mimořádná spolehlivost slibuje desetiletí bezproblémového používání.) Délka signálové cesty a vnitřní kabeláž byly omezeny na absolutní minimum. Měděné stopy na desce plošných spojů o tloušťce 105 mikronů, mezistupňové transformátory Lundahl a nulová globální záporná zpětná vazba dále dokládají nekompromisní konstrukci a provedení Voltaire. Kapacita napájecího zdroje 120 000 mikrofaradů a na zakázku vyrobený transformátor se špičkovým výkonem 1500 W umožňují Voltaire vyrovnat se našemu Mono s výkonem 150 W do 8 Ohm a 250 W do 4 Ohm, zatímco jeho konstrukce s vyšším proudem poskytuje 300 W do 2 Ohm.

Z hlediska naměřeného výkonu i realistického zvuku je pověst Voltaire jako jednoho z nejlepších integrovaných zesilovačů na světě jistá; naše konstrukční zadání však přesahuje tradiční pojetí předzesilovačů a výkonových zesilovačů zabírajících jednu skříň. Modularita, která byla průkopníkem u Nyquistu, dosahuje u Voltaire vyšší úrovně všestrannosti, neboť jej lze vybavit buď MQA kompatibilním streamovacím D/A převodníkem Roon Ready podobným Nyquistu Mk II (jeho dekódovací hardware je shodný s Nyquistem Mk II), nebo zjednodušenou verzí gramofonového předzesilovače Edison Mk II. Takto vybavený Voltaire se stává kompletním audio systémem zabírajícím jediné šasi.

Vzhledem k jeho jedinečné modularitě a možnosti upgradu jsme Voltaire označili jako novou kategorii komponent: Integrovaný zvukový systém neboli ISS. Voltaire bude k dispozici ve třech variantách: jako integrovaný zesilovač, integrovaný zesilovač se streamovacím D/A převodníkem nebo integrovaný zesilovač s phono předzesilovačem. Každý z těchto modulů může být instalován při nákupu nebo v budoucnu, podle uvážení majitele.

Integrovaný zvukový systém (ISS) nabízí všestrannost, jaká dosud nebyla obsažena v nejmodernějším komponentu. Pro ty znalce, kteří touží po charakteristickém zvuku Brinkmann ve zjednodušeném, prostorově úsporném balení, může být Voltaire ISS dokonalým High End Sound Systemem. Voltaire: Stačí přidat reproduktory!

K dodání 2022

Kupíte u www.thrillaudio.eu 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies