Chord Anni

Společnost Chord Electronics uvedla na trh svůj vůbec první malý stolní integrovaný zesilovač Anni. Malý, ale mohutný zesilovač Anni, který je schopen pohánět sluchátka i kompaktní reproduktory, těží z vlastní topologie obvodů Ultima a je dokonale uzpůsoben k využití plného potenciálu dnešních výkonných sluchátek, stolních monitorů a zdrojů zvuku s vysokým rozlišením.

Nový stolní integrovaný zesilovač Anni je součástí řady kompaktních produktů Qutest společnosti Chord Electronics a plynule doplňuje rozlišovací schopnosti samostatného D/A převodníku Qutest a gramofonového stupně Huei. Jako systém představují komponenty Chord Qutest pěkné stolní audio řešení, které nabízí špičkové digitální a analogové technologie, a to vše je umístěno v kompaktním modulárním stojanu QSS (Qutest Stand System).

Anni nabízí nedávno oznámenou topologii obvodů pro korekci chyb Chord Electronics s dvojitým posuvem vpřed, ať už se jedná o sluchátka nebo kompaktní reproduktory. Kompaktní obvod vychází z topologie Ultima, kterou navrhl John Franks a která se vyvinula z pokročilé topologie korekce chyb s dvojitým posuvem vpřed Boba Cordella a zahrnuje Franksovy vlastní koncepty v oblasti ultra vysokých frekvencí. Technologie zesilovačů umožňuje řídit jakoukoli sluchátkovou zátěž, vždy s kontrolou chyb a kompenzací zesílení.

Kompaktní model Anni, který je vybaven 3,5mm i 1/4" sluchátkovými výstupy, takže mohou poslouchat dva uživatelé současně, a 4mm výstupy pro reproduktory typu banán, poskytuje 10 W čistého zesílení, které se ovládá pomocí ovladače hlasitosti umístěného na čelní stěně, jenž slouží také jako přepínač vstupů pro dva linkové vstupy. Dvoustupňové ovládání zisku pro reproduktory poskytuje další flexibilitu s širokou škálou stolních monitorů.

Chord Anni také těží ze stejné precizní CNC obráběné vysoce kvalitní hliníkové skříně, která je společná pro všechny produkty Chord Electronics, a je kompletně navržen, zkonstruován a vyroben ve Velké Británii. Polychromatické ovládací koule, které jsou obchodní značkou společnosti, ovládají ovládání výkonu a zesílení a doplňují ovládání hlasitosti/voliče vstupu na čelním panelu.

Anni je napájen 15V externím zdrojem a těží z 12V DC výstupu, který je schopen napájet D/A převodník Qutest a gramofonový stupeň Huei při použití s novým napájecím adaptérem řady Qutest (dodává se).

Koupíte u www.audiocenter.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies