ZuAudio Souls

Přepracovaný reproduktor Zu (od 5 999 USD) Soul 6 v sobě spojuje kvalitu provedení, která se vyrovná nejlepšímu nábytku, a zvuk, který nastavuje nový standard toho, co je možné v moderním tvaru a v přívětivé velikosti. Tak to dopadá, když se design a inženýrství bezmocně zamilují do zvukového příslibu a architektury klasického modelu Zu Soul.

Jak dobrý je? Pravděpodobně dosud nejlepší podlahový reproduktor malého až středního formátu. Souly ohromí vaše uši, oči i mozek - a jsou zkonstruovány tak, aby to dokázaly deset let za desetiletím, aniž by ztratily kousek svého kouzla.

Ano, Soul vypadá fantasticky: čistě, nadčasově, přitom moderně a s dokonalou velikostí. U předchozích verzí Soul bylo trochu složité definovat jejich výkon a vyžadovalo to značnou péči při výběru zesilovačů a ladění místnosti.

Ne tak u nového modelu Soul 6. Sladění zesilovačů je mnohem méně kritické, stejně jako umístění v místnosti. Nový Soul vydává skutečně strhující realistickou dynamiku a neodolatelně upřímný tón. Textury se bez námahy rozléhají a plynou, dynamické kontrasty tančí a praskají, a to vše v dokonalém čase a v celé vaší místnosti a domácnosti. Věrnost, kterou Soul 6 poskytuje, je tak správná, tak soudržná, že se nese a vyplňuje prostor jako vysoce hodnotný skutečný nástroj. Hlasy a nástroje znějí reálně, a to ve velikosti a rozsahu živého vystoupení.

Nový Soul je přirozený, nepřehnaný, nepřibarvený a jistý jako p*del.

Ano, při verzování modelu Soul jsme přeskočili několik čísel značek - ale forma a velikost zůstaly zachovány. Až ji uslyšíte, myslíme, že pochopíte proč, výkon je úžasně blízký DRUID 6.

Mimořádný tónový výkon. Subwoofer nemusí být nutný v závislosti na místnosti, zesilovači, programu a osobním vkusu. Tento nový Soul sahá podstatně hlouběji než mark-one a mark-dva, které přišly předtím. Zlepšení basů je z velké části výsledkem nové, rozsáhlé nástavby kabinetu a celokompozitové skříně. 

Působivě realistické a stabilní ztvárnění zvukového pole a prostoru. Velká hudba zní masivně; intimní nahrávky jako by byly přímo před vámi. Ve hře jsou i zisky realizované v oblasti basů. Šíleně vysoká úroveň vnitřní nadstavby v kombinaci s vysokou pevností a tlumením okoume snižuje zkreslení způsobené skříní a hluk skříně přiváděný zpět do reproduktoru. Realizovali jsme také téměř Druid 6 úroveň propojení a integrace reproduktoru se skříní.

Díky konstrukci s bodovým zdrojem, těsnému časování a velmi nízkému šumu kabinetu je stereofonní obraz stabilní v celé místnosti, v druhé místnosti i v místnosti o kus dál. V kombinaci s impulsní odezvou podobnou nejlepším hornovým reproduktorům dělá nový Soul dojem "jako naživo" lépe než asi jakýkoli reproduktor, který se vám vejde domů. Nový Soul váží pouhých 39 kg každý, aniž by vám překážel ve výhledu, a představuje tak zcela novou úroveň pohody a drsňáctví.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies