Chord 2YU

Přestiskujeme zprávu společnosti Audio Center Czech:

Nové digitální rozhraní 2YU ohlašuje příchod samostatného síťového mostu od společnosti Chord Electronics

Od odhalení v 2020 je konečně po celém světě dostupné nové digitální rozhraní 2yu od Chord Electronic. Spolu s 2GO streamerem / server společně vytvářejí síťový most nejvyšší kvality. 2YU se připojuje ke stávajícímu 2GO streameru / serveru a vytváří vůbec první síťový most společnosti Chord Electronics, připravený k použití s DAC, A / V zařízeními vybavenými DAC a Hugo M Scaler od Chord Electronics.

2YU je speciálně navržen pro 2GO: výsledný síťový most nabízí streamování ve vysokém rozlišení z kabelového Ethernetu i bezdrátových zdrojů (pomocí 2,4 GHz Wi-Fi nebo A2DP Bluetooth), včetně populárních streamovacích služeb, jako jsou Qobuz, Tidal a internetových rádií; tato kombinace je také připravena na Roon.

Kromě streamování umožňují 2GO 2 TB sloty na SD karty také kombinaci jako hudební server na audiofilské úrovni, což je preferované paměťové médium pro kvalitní zvuk. Úložná kapacita SD 2GO byla testována až na 4 TB. 2YU se bezpečně připojuje k 2GO, přidává optické, S / PDIF koaxiální a BNC (50 a 75 ohmů) digitální výstupy, plus chytře integrovaný, vysoce flexibilní USB-A výstup poskytující širokou škálu možností připojení. Majitelé Hugo M Scaler společnosti Chord Electronics mohou také upscalovat výstup (před přechodem na DAC) a posunout zvukový výkon na další úroveň.

Kombinace 2GO / 2YU je snadno aktualizovatelná pomocí bezdrátových aktualizací firmwaru a dodává se s nejnovější aktualizací 2GO od Chord Electronics (v. 1.5.0), která přináší nové funkce poslechu rádia a přehrávání z SD karet plus vylepšenou stabilitu. Nový firmware navazuje na vydání nejnovější verze Gofigure (v květnu 2021), doprovodné aplikace pro konfiguraci od Chord Electronics.

Kombinace 2GO / 2YU je snadno ovladatelná pomocí kterékoli z několika populárních aplikací kontrolních bodů UPnP pro zařízení Android i iOS; Gofigure přidává další pohodlí při nastavování, funkce správy a možnost přehrávání z knihovny.

2GO / 2YU těží také z přehrávání bez mezer (gapless), podpory DoP / Bit Perfect a podpory AirPlay a je plně kompatibilní s DLNA (server / renderer). 2YU se může pochlubit 2 000 MIPS (milion instrukcí za sekundu) procesního výkonu, automatickým převzorkováním (pro použití se staršími DAC s omezenou vzorkovací frekvencí) a smyčkou fázového zámku zvuku s nízkým chvěním.

2YU je ručně vyráběn ve Velké Británii s použitím leteckého hliníku.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies