Bang Olufsen E8

Přetiskujeme zprávu firmy Bang & Olufsen:

Společnost Bang & Olufsen představila nejnovější generaci plně bezdrátových sluchátek Beoplay E8, která se oproti svému předchůdci může pyšnit kompaktnější konstrukcí a ještě lepším zvukovým projevem. Třetí generace Beoplay E8 je navržena tak, aby přinesla signifikantní zlepšení, jak se u produktu, který je uznáván za nejzdařilejší design ve své kategorii, sluší.

Mezi hlavní novinky třetí generace patří krystalický čistý zvuk během také během telefonních hovorů, zvýšené pohodlí při nošení a delší výdrž na jedno nabití. Inženýři společnosti Bang & Olufsen s pomocí 3D-modelingu zajistili, aby sluchátka ideálně padla různým tvarům a velikostem ušních boltců. Velikost každého sluchátka byla zredukována o 17 % a váha nyní činí 5,8 gramů na jedno sluchátko. Beoplay E8 3.0 jsou tak nejen kompaktnější, ale padnou nyní i lidem s menšími ušními boltci. Jsou pohodlnější a přirozenější při každodenním nošení.

Celková výdrž až 35 hodin na jedno nabití znamená zlepšení oproti předchozímu modelu o 119 %. Samotná sluchátka se mohou pochlubit výdrží 7 hodin. O další až nabití se postará prémiové nabíjecí
pouzdro, které je vyhotoveno z kůže. Nechybí také možnost bezdrátového nabíjení. Tato kombinace je
garantem, že se majitelé mohou těšit až na celé týdny poslechu oblíbených skladeb. Nabití sluchátek navíc nezabere více než dvě hodiny.

Společnost Bang & Olufsen také zdvojnásobila počet mikrofonů ze dvou na čtyři, aby bylo dosaženo co nejlepší kvality zvuku během telefonních hovorů. Čtyři mikrofony přinesou lepší přenos mluveného slova volajícího a preciznější potlačení okolního hluku. Větší počet mikrofonů také přinese vylepšenou funkci Transaperency Mode, která umožní naslouchat svému okolí pomocí jednoho klepnutí na sluchátko.

„S třetí generací Beoplay E8 jsme učinili z nejlepších bezdrátových sluchátek na světě sluchátka ještě lepší. Ve společnosti Bang & Olufsen se nikdy nezastavíme před výzvami v oblasti výkonu, zpracování a designu. Tato obsese nás dovedla až k vytvoření třetí generace sluchátek, která zákazníky potěší ještě lepším zvukem a zvýšeným komfortem,“ sdělil Christoffer Østergaard Poulsen, Vice President of Product Management ve společnosti
Bang & Olufsen.

Beoplay E8 jsou dodávány v balení spolu s luxusním nabíjecím pouzdrem, které je vyhotoveno z kůže a díky magnetům do něj sluchátka elegantně zapadnou. Nechybí ani možnost bezdrátového nabíjení.

Precizně vyladěný zvuk
Inženýři společnosti Bang & Olufsen využili 94 let zkušeností a poznatků v oblasti zvuku a zlepšili zvukový výkon sluchátek díky implementaci nového bassreflexu, který umožňuje proudění vzduchu dovnitř a ven z akustické komory. To umožňuje reproduktorům uvnitř Beoplay E8 volnější pohyb, což má za následek precizní prezentaci basů oblíbených skladeb. Uživatelé si mohou také stáhnout aplikaci Beoplay App, která jim umožní nastavit zvuk pomocí ekvalizéru ToneTouch jednoduchým posunem mezi čtyřmi kategoriemi. Výsledné nastavení pak lze uložit a využít při vhodných příležitostech.

Rychlé spárování a bezproblémový přenos
Beoplay E8 třetí generace nabídnou nejpokročilejší technologie, mezi které patří například konektivita
Bluetooth 5.1, která zajistí rychlé spárování sluchátek a bezproblémový přenos přehrávané hudby. Energetická náročnost na baterii je navíc udržována na minimu. Nechybí ani kodeky AAC a aptX, které zajistí křišťálově čistý zvuk pro uživatele s operačními systémy iOS i Android.

Cena a dostupnost
Beoplay E8 3rd Generation budou dostupné u vybraných prodejců od února 2020 za cenu 9 000 Kč

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

AAI - ultimativní audiofilské kabely

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

HiFi Morava - Audiovector

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies