QuietComfort 45

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Sluchátka Bose QuietComfort 45 (zkráceně QC 45), přímý nástupce legendárního modelu QC 35, jsou od tohoto týdne k dispozici na českém i slovenském trhu. Zachovávají si ikonický design, oceňované pohodlné provedení vhodné k celodennímu nošení, zábavný zvuk Bose s adaptivním ekvalizérem a na jedno nabití vydrží hrát až 24 hodin. K tomu přidávají vylepšené aktivní odrušení okolních zvuků (ANC) a čisté handsfree hovory i v rušném prostředí.

Příznivci značky Bose a jejího typického atraktivního zvuku mohou jásat - nedávno představená sluchátka Bose QuietComfort 45 vstoupila na náš trh. Sluchátka sází na osvědčené, velmi pohodlné, ale přitom odolné provedení umožňující celodenní využití a od jejich předchůdce QC 35 je na první pohled téměř nepoznáte. Teprve při bližším pohledu je znát preciznější provedení detailů, materiálů a přechodů mezi nimi. Jsou velmi odolná a lze je složit, součástí dodávky je i kompaktní ochranné pouzdro.

Přes podobnost se svým předchůdcem jsou Bose QC 45 kompletně novým produktem. Vylepšený systém ANC a handsfree využívá celkem 6 mikrofonů směrovaných do různých stran, aby rozeznal hlas uživatele od okolních ruchů. Díky tomu lze handsfree efektivně využívat i například na rušné ulici vedle projíždějící tramvaje. Z režimu „Quiet“, kdy sluchátka tlumí velmi účinně nežádoucí ruchy z okolí, lze stiskem tlačítka na levém náušníku přejít během okamžiku do režimu „Aware“, v němž mikrofony a elektronika vpustí zvuk z okolí dovnitř, což uživatelé ocení třeba při placení nebo komunikaci s kolegy v práci.

Zvukově se QuietComfort 45 zastávají tradičního podání Bose. Jdou jinou cestou, než model Bose Headphones 700, který vyšel vstříc uživatelům preferujícím Hi-Fi poslech s vyrovnanou neutrální reprodukcí všech frekvencí. Nové QC 45 se vrací ke kořenům značky a nabízejí dynamický zvuk s příjemným, nikoli zbytečně přehnaným zdůrazněním plných basů a výborně vyladěnými středy i výškami. Automatický adaptivní ekvalizér navíc zajišťuje působivou reprodukci i při tichém poslechu.

Ovládání sází stejně jako QC 35 na tradiční tlačítka. Pomocí nich lze za všech okolností, například i v lehkých rukavicích, spolehlivě a intuitivně ovládat všechny potřebné funkce, včetně párování či přepínání režimů. Na pravém náušníku mají sluchátky čtyři tlačítka pro zvýšení a snížení hlasitosti, zapnutí/párování pomocí Bluetooth® 5.2 a také pro nejčastější úkony, kterými jsou přijímání a ukončování hovorů, přehrávání a pozastavení hudby a přístup k hlasovým asistentům. Na levém náušníku je pak tlačítko pro přepínání mezi režimy a ztlumení mikrofonu během hovorů. Další možnosti otevírá aplikace Bose Music, pomocí níž je možné využít současné propojení s více zařízeními vybavenými technologií Bluetooth® 5.1 nebo spárování s kompatibilním soundbarem Bose pomocí Bose SimpleSync™. K doplnění energie vestavěné baterie slouží rozhraní USB-C s možností rychlého dobíjení. Díky tomu je lze během 15 minut dobít na tříhodinový poslech a plné kapacity baterie lze dosáhnout za 2 hodiny.

Sluchátka Bose QuietComfort 45 jsou k dispozici ve dvou barevných provedeních s matnou povrchovou úpravou – Triple Black a White Smoke a jejich koncová doporučená cena je 8 990 Kč, respektive 350 €.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies