True Wireless Momentum 3

Společnost Sennheiser dnes představila novou generaci plně bezdrátových sluchátek Momentum True Wireless 3. Ta staví na osvědčených 7mm TrueResponse měničích, kterým předchozí generace vděčí za pozici nejoceňovanějších plně bezdrátových sluchátek světa. Sekunduje jim sada moderních kodeků včetně aptX Adaptive a AAC s jejichž pomocí snadno reprodukují i Hi-Res nahrávky s vyšší než CD kvalitou. Bezkonkurenční frekvenční rozsah 5 Hz – 21 kHz tak jen potvrzuje, že lze očekávat nejen křišťálově čisté výšky a dokonale srozumitelné středy, ale také ohromující pevné basy.

Hudební detail nezanikne ani v rušném městském prostření, které sluchátka zkrotí pomocí nové generace adaptivního potlačení okolního hluku (ANC). Transparentní režim, umožňující bezproblémový poslech okolí bez vyjmutí sluchátek z uší, přijde vhod naopak ve chvílích, kdy je potřeba slyšet vše. Tradičně potěší zvýšená odolnost vůči potu a stříkající vodě i přizpůsobitelné ovládací schéma a výdrž až 28 hodin. Pro nabíjení uživatelé využijí jak tradičního USB-C konektoru, tak libovolné bezdrátové nabíječky technologie Qi. Snadno tak doplní energii na několikadenní poslech například z palubní bezdrátové nabíječky v automobilu.
K významnému posunu nedošlo pouze v technologii ANC a dobíjení, ale také v možnostech přizpůsobení sluchátek. Výrobce k nim přikládá nově nejen sadu silikonových ušních adaptérů, ale také ploutvičky zajišťující stabilitu sluchátek i při aktivním pohybu, a navíc umožňuje doladit i zvukový projev. Tentokrát se milovníci hudby nebudou muset spokojit pouze s běžným vestavěným ekvalizérem. K dispozici jim bude také personalizační poslechový test, díky kterému sluchátka snadno nastaví přesně na míru svému sluchu. Každý tón pak uslyší přesně tak, jak hudebníci zamýšleli.

Cena a dostupnost
Plně bezdrátová sluchátka Sennheiser Momentum True Wireless 3 získají milovníci špičkového zvuku za cenu 6.690 Kč v e-shopu pantershop.cz a u vybraných partnerů od května 2022.

Dokonalý poslech i praktické technologie
Sluchátka řady Momentum True Wireless v sobě spojila moderní technologie a hluboké znalosti v oblasti akustiky a konstrukce sluchátkových měničů. Momentum True Wireless 3 na nich staví a jdou ještě dál. Jejich 7mm membrány zajišťují precizní reprodukci s frekvenčním rozsahem 5 Hz – 21 kHz. Díky technologií Bluetooth 5.2 a kodekům AAC, či aptX Adaptive se při přenosu mezi sluchátky a telefonem neztratí žádný detail a při sledování videa či hraní her bude zvuk vždy synchronizovaný s obrazem. Problémem nejsou ani moderní Hi-Res nahrávky, které odhalí nové nuance, dosud skryté kvůli omezením CD formátu. Jednoduše nekompromisní poslech. Nová technologie připojení navíc umožňuje i nezávislý provoz jednotlivých sluchátek, díky kterému skvěle zastanou i roli handsfree v zapůjčeném automobilu, nebo při práci na cestách. Tehdy vynikne i systém šesti vnějších mikrofonů pro perfektní zachycení hlasu uživatele.

Přepracovaná technologie adaptivního potlačení okolního hluku, které se neustále přizpůsobuje aktuálnímu prostředí, dá navíc utichnout leteckým motorům a ruchu velkoměsta. Hudebním fanouškům ani posluchačům mluveného slova tak neunikne nic ani v náročném hlučném prostředí. Specifické požadavky na ladění sluchátek snadno uspokojí vestavěný ekvalizér, který uživatelé nastaví prostřednictvím mobilního telefonu buď ručně, nebo za pomoci poslechového testu. S ním snadno identifikují, které frekvence vnímají tlumeně, které výrazněji, díky čemuž pak vše uslyší tak, jak autor zamýšlel.

Odolnost a perfektní usazení v uchu
Sennheiser Momentum True Wireless 3 ocení skutečně každý. Jejich elegantní vzhled a minimalistická konstrukce z nich činí vhodný doplněk pro každou situaci. Díky funkci Transparent hearing není třeba zbytečné vyjímání sluchátek z uší například pro krátký rozhovor se stevardem v letadle, nebo při placení v obchodě. Praktická bude i pro sportovce, kterým umožní slyšet své okolí a hudbu zároveň a neztratit kontakt s okolím nutný pro jejich bezpečnost. Nadchne je také zvýšená odolnost proti potu a stříkající vodě, kterou dokládá certifikace IPX4 i bohaté příslušenství v podobě výměnných ušních adaptérů a ploutviček zajišťujících stabilitu sluchátek za jakýchkoli okolností.

Maximální pohodlí zcela bez drátů
Samotná sluchátka nabídnou až 7 h ničím nerušeného poslechu, který lze kdykoli prodloužit jejich vložením do nabíjecího pouzdra ukrývajícího energii pro dalších 21 h. Snadno tak zvládnou celý pracovní den a mnohým jejich výdrž bude stačit i na celý víkend. Výrobci se navíc podařilo, navzdory zmenšení celého pouzdra, integrovat i technologii bezdrátového nabíjení. Kromě všudypřítomného USB-C konektoru tak lze pro doplnění energie využít i bezdrátové nabíječky umístěné například na nočním stolku, nebo integrované v přihrádce automobilu. Sluchátka tak budou vždy připravená pro ničím nerušený poslech hudby, sledování videa i vzdělávání prostřednictvím podcastů.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies