Philips PH805

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Společnost TP Vision na veletrhu IFA uvedla sluchátka Philips s náhlavním obloukem a potlačením hluku. Jedná se o sluchátka ve střední cenové kategorii se špičkovými parametry.

Nová sluchátka Philips PH805 nabízejí vynikající zvuk spolu s potlačením šumu, pohodlí, design i vysokou kvalitu zpracování.

• Sluchátka PH805 přinášejí prvotřídní výkon, zpracování a funkce pro střední segment trhu bezdrátových ANC sluchátek s náušníky
• Pokročilá technologie Digital ANC umožňuje modelu PH805 nabídnout znatelné snížení okolního hluku až o 27 dB, čímž vyruší přes 95 % hluku v pozadí
• Použití sluchátek usnadňují dotykové ovládací prvky, fyzická tlačítka i ovládání hlasem
• Navzdory svému chytrému skládání patří PH805 k jedněm z nejlehčích bezdrátových modelů ANC s náušníky a hlavovým mostem. Jejich hmotnost je pouhých 235 gramů
• Vysoce kvalitní 40mm akustické měniče dodávají sluchátkám potřebný výkon s vysokým rozlišením zvuku (HRA, High Resolution Audio)

Požitek bez okolního hluku
Pokročilá digitální hybridní technologie Advanced Digital ANC sluchátek PH805 využívá čtyři mikrofony ECM: dva mikrofony jsou umístěny uvnitř mušlí sluchátek a dva směrované dopředu. Ty přinášejí výkonné potlačení okolního hluku, který mohou snížit až o 27 dB nebo o 95 %.

Hluk ulice, zvuky pozadí, ruch dopravního prostředku nebo lidské hlasy jsou dramaticky sníženy nebo zcela eliminovány. Náušníky mají ergonomické polstrování vyrobené z měkké paměťové pěny, takže ty samy o sobě už nabízejí vynikající pasivní potlačení hluku.

Tato kombinace aktivního a pasivního snižování hluku vede k eliminaci nežádoucího okolního ruchu, který tak uživatele ponechává užít si jen nerušený zážitek z poslechu.

Plně ovladatelné
Náušníky nesou snadno použitelná fyzická tlačítka a dotykové ovládací prvky – přejetím prstem nahoru nebo dolů po pravé mušli se ovládá hlasitost a základní funkce hlasového asistenta, zatímco jediným klepnutím se aktivuje nebo deaktivuje ANC. Sluchátka mohou přejít i do režimu „vnímání okolí“ a tak můžete slyšet více zvuků kolem vás, i když vaše hudba stále pokračuje v hraní. To je výhodné tehdy, když na uživatele promluví třeba letuška a ten ji slyší, aniž by musel přerušovat přehrávání hudby.

Použitím fyzických tlačítek můžete zvolit přehrávání a jeho pozastavení (Play/Pause), přeskok o jednu skladbu vpřed a vzad, nebo ovládat základní funkce při telefonování (režim hands free).

Zvuková kvalita
Zvuk, který reprodukují sluchátka Philips PH805, je vynikající díky velkým a velmi kvalitním 40mm neodymovým zvukovým měničům, které jsou schopny dosáhnout vysokého výkonu – s HRA naměřenou širokou šířkou pásma 5 Hz až 40 kHz. To umožňuje uživatelům vychutnat si hudbu přesně tak, jak si ji hudebník představoval.

Lehké a chytře skládatelné
Navzdory vysoké úrovni výkonu a široké paletě funkcí jsou PH805 jedněmi z nejlehčích modelů v oblasti bezdrátových sluchátek s potlačením okolního hluku ANC s náušníky, jejich hmotnost je pouhých 235 gramů. Jedinečný chytrý design skládání umožňuje sluchátka složit kompaktně nebo rovně, díky čemuž jsou sluchátka PH805 ideální pro cestování a snadné uložení, kdy zabírají ve složeném stavu minimální prostor.

A více…
Bezdrátové připojení Bluetooth 5.0 umožňuje uživatelům vychutnat si veškerou hudbu z telefonů, tabletů nebo notebooků ve vysoké kvalitě a bez jakýchkoli kabelů. Doba hraní na baterie je působivých 30 hodin – více než dost i pro nejdelší cestu – zatímco rychlé nabíjení pomocí USB kabelu nabídne další dvě hodiny přehrávání za pouhých pět minut nabíjení.

Sluchátka PH805 je ale možné připojit ke zdroji zvuku i s pomocí dodávaného audio kabelu. Další kabel, který je se sluchátky dodáván, umožňuje pokračovat v používání sluchátek bez napájení z baterie – zajišťuje připojení k zábavním systémům leteckých společností.

Konečným výsledkem je lepší hudba, méně hluku, větší pohodlí a úplná svoboda pohybu – to vše v atraktivním, kompaktním a lehce skládatelném designu.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies