Pink Faun Bridge

Mosty jsme už probírali (jde o čistě digitální zařízení, které pouze zpracovává a řídí digitální hudební data z místního úložiště a online obsahu a nemá na palubě vlastní DAC ani zesilovač) blíže Most až z Koreje - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení . Pink Faun Dvojitý Faun - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení zajímavý to výrobce (obrazově celá nabídka - níže) nyní oznámil že: "V posledních několika měsících jsme usilovně pracovali na vývoji (r)evolučního Pink Faun USB bridge v2. Můžete očekávat vylepšení v napájení, obvodech hodin, nový je USB řadič a firmware a také vylepšený pozlacený USB konektor s vysokou odolností. Dobrou zprávou je, že "už je to uděláno, už je to hotovo" vše plně funkční a lze jej objednávat! Nyní slíbené obrázky výrobků značky (menší kvantita větší kvalita):

pink faun 2.16 Ultra

Základní "hlavní" výrobek značky (výše + 5x níže) "THE STATEMENT IN STREAMING AUDIO" Pink Faun 2.16 ultra 

pink faun 2.16 Ultra

pink faun 2.16 Ultra

pink faun 2.16 Ultra

pink faun 2.16 Ultra

pink faun 2.16 Ultra

Výše páteř nabídky značky Pink Faun 2,16 streamer (od 23.500/27.700 GBP/EUR)

Pink Faun OCXO

Pink Faun Ultra OCXO

To na co jsou u Pink Faun opravdu pyšní, hodiny OCXO a Ultra OCXO

Pink Faun cables

Pink Faun cables

Pink Faun cables

Pink Faun cables

Pink Faun cables

Pink Faun cables

Pink Faun cables

Komplexní nabídka kabeláže - Pink Faun kabely jsou ručně vyráběny v malé dílně na okraji Utrechtského hřebene. Krásná, zalesněná a kopcovitá oblast uprostřed Nizozemska. Zkušení řemeslníci zajišťují, že každý kabel je vyroben s velkou pozorností k detailu, aby každý kabel fungoval na nejvyšší úrovni.

Pink Faun Bridge

Pink Faun Bridge

A nakonec ty mosty (I2S; SPDIF; a ona nová generace USB Bridge v2 - je na úvodním obr. textu) a k novince slovo výrobce:

 Pink Faun

Pink Faun (ne ten římský bůh výše, ale) USB bridge v2 je významnou evolucí verze v1 a přináší jak evoluční, tak revoluční vylepšení. Tento zbrusu nový Pink Faun USB bridge v2 je pečlivě vytvořen tak, aby povýšil váš zvukový zážitek na novou úroveň.

V srdci Pink Faun USB bridge v2 leží čipová sada AS-media ASM3142, podporovaná přepracovanými obvody hodin, aktualizovaným firmwarem a vylepšenou částí napájení. Pozoruhodným doplňkem USB bridge v2 je USB konektor s vysokou odolností, který zajišťuje pevné spojení mezi vaším USB kabelem a Pink Faun USB bridge v2.

Jak je známo, Pink Faun nastavuje mimořádně vysoké standardy pro design napájecích zdrojů. Vylepšené napájecí obvody na USB bridge v2 jsou pečlivě navrženy kolem regulátorů LT1963A s nízkým výpadkem (s hladinou šumu pouhých 40 µVRMS v rozsahu 10 Hz až 100 kHz). Kromě rychlé přechodové odezvy se regulátory LT1963A mohou pochlubit minimálním výstupním šumem, díky čemuž jsou ideální volbou pro citlivé aplikace RF napájení.

Napájení USB bridge v2 lze provést buď 5V napájením přes konektor LP-4 Molex nebo externím 5V napájecím zdrojem, s externím DC vstupem s kladnou konfigurací 5,5/2,5 mm válcového středu. Když je připojen externí zdroj napájení, USB bridge v2 se na něj automaticky přepne a odpojí napájení z konektoru LP-4 Molex.

Co je nového na USB bridge v2, je mikrokontrolér vybavený naším proprietárním firmwarem. Tento mikrokontrolér před aktivací zkontroluje připojené napětí a zajistí, že se USB bridge v2 zapne pouze tehdy, když je napětí přesné a stabilní. Toto preventivní opatření je zvláště důležité při použití externího napájecího zdroje, aby se zabránilo možnému poškození v důsledku nesprávného (příliš vysokého) připojení.

Chcete-li maximalizovat výkon vašeho USB bridge v2, důrazně jej doporučujeme spárovat s naším USB kabelem Pink Faun.

 Pink Faun

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies