LHY audio

LHY audio

Ta dceřiná společnost, kterou znáte Singapurský koordinátor - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení  nyní přichází s dalším "zlepšovátkem" (přes familiérní výraz - to je myšleno vážně) LHY Audio FMC - vysoce kvalitním konvertorem, umístěným v CNC vyfrézovaném hliníkovém šasi, poháněném lineárním napájecím zdrojem s ultra nízkým šumem a hodinami OXCO (Oven Controlled Crystal Oscillator. Jen stručně, když jsme zmínili "matku" Jay´s Audio - Jay Ho je majitelem a zakladatelem společnosti Jay's Audio. 

Jay Ho

Před 10 lety začal vyrábět digitální transporty CDPro2 LF. Jay věří ve stavbu zařízení se skutečně získanými součástkami od společností jako RS Components, Farnel, Digikey a Mouser. Jako takový je pravděpodobně jedním z našich větších dovozců hifi dílů, proto se pustil i do prodeje komponentů pro čínský trh. 

jays audio CDT3 mk3

Jay vždy tvrdil, že s výjimkou vinylů jsou samostatné digitální transporty nejlepším způsobem reprodukce hudby (používá Philips CDPro2 - pozn. redakce) . Jeho platforma CDT prošla různými revizemi. V současné době je vlajkovou lodí model CDT3-MK3, který využívá Jayem upravenou mechaniku CDPro2 LF a vestavěný OCXO - Oven Control Cystal Oscillator.

jays audio CDT3 mk3

Počátek - 2000: Jay založil společnost před dvaceti lety. Stejně jako mnozí z nás je Jay vášnivým audiofilem, který je vzděláním inženýr elektronik.

CDT3 - 2006 - Na trh byla uvedena první generace CDT3 s rubidiovými hodinami. Jednalo se o vlajkový model, který využíval laser CDPro2 LF.

CDT2-Mk3 - 2018 - CDT2-Mk2 debutuje na mezinárodním trhu. Získává řadu ocenění a pochvalných recenzí po celém světě, včetně proslulé ceny Bluemoon Award udělované společností 6moons.

CDT2-MK3 - 2021 - CDT2Mk3 je dále vylepšen o vestavěný krystalový oscilátor s řízením trouby. Zákazníkům modelu MK2 byla poskytnuta sada pro upgrade, která umožňuje upgradovat CDT2 na nejnovější revizi.

jays audio CDT3 mk3

CDT3-Mk3- 2022 - Vlajková loď CDT3 si razí cestu zpět! CDT3-Mk3 je vybaven Jayovými dlouholetými zkušenostmi s výrobou. Skutečná vlajková loď CDT, jenž (vidíte na přiložených obrázcích) promění váš stereo sen ve skutečnost - za 4.999 USD 

jays audio CDT3 mk3

Nabídku Jay´s Audio doplňuje DAC2-Mk3

Jays audio DAC2 mk3

SPECIFIKACE
- vlastní filtrování střídavého napájení, speciálně vyladěné pro DAC2-MK3
- 4 sady vysoce kvalitních zapouzdřených transformátorů Talema k zajištění odděleného nízkošumového napájení řídicí/digitální/analogové sekce
- Schottky diody, superregulátory Walt Jung
- digitální a analogová část napájení je zcela izolovaná.
Digitální vstupy: USB, I2S, SPDIF BNC, RCA, XLR a Toslink Režim čistého D/A převodníku / předzesilovače
PCM384 / DSD128 (USB)
PCM384 / DSD256 (vstup i2s)
PCM192kHz (všechny vstupy)
Frekvenční odezva: 20-20kHz (±0,1dB)
S/N Ratio: >118dB(1kHz, -0dBFS)
Separace kanálů: >122dB
Výstupní signál: RCA (1,9 Vrms), XLR (3,8 Vrms)
Rozměry: 430 x 380 x 120 mm
Hmotnost: 15 kg

Jays audio DAC2 mk3

Doporučená cena: 4.998/5.499 USD/EUR

napájeccí zdroj pro EverSolo

LPS pro Ever Solo

Nyní zpět "k Jayově dceři(né společnosti Jay´s Audio) LHY Audio - ta umí vylepšit i EverSolo DMP-A6 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení viz obrázky 2 výše/níže

LPS pro Ever Solo

zdroj pro Ever Solo

Nyní už k jejich novince z úvodního obrázku - FMC:
LHY Audio FMC je určen pro kritické audiofily, kteří hledají zdokonalení v digitálním streamování hudby. Navrženo a ručně vyrobeno vysoce kvalifikovanými týmy elektroniky LHY Audio. Konstrukcí určeno pro High End Audio systemy - navrženo pro audiofily

LHY audio

CNC frézované hliníkové blokové šasi, rozdělené na 2 přihrádky, pro oddělení střídavého proudu od stejnosměrných regulátorů a desky převodníku

LHY audio

Filtrovaná síť AC odpojená zapouzdřenými transformátory střídavého proudu Talema , usměrněný stejnosměrný proud dále regulován vícestupňovými regulátory Low Drop Out (LDO) Lineární technologie LT3042+PNP pro dodávání ultra nízkého šumu (<uv) do="" ocxo="" a="" převodníku="" .="" <="" p=""> . Reclock Ethernet Data Stream pomocí vysoce kvalitního krystalového oscilátoru řízeného pecí SC-CUT s ultranízkošumovým obvodem PLL. MC je vysoce kvalitní konvertor médií určený pro streamování vážné hudby.

LHY audio

Rozměry: 150 x 175 x 50 mm
Doporučená cena: $494

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies