Canton Townus 100

Jedna ze 13ti řad dosud 8členné série Townus německých Canton, se dočkala své vlajkové lodi. Devátého modelu série názvu Canton Townus Modell 100, která má ztělesňovat dokonalou symbiózu inovativní technologie, vysoce kvalitních materiálů a atraktivního designu - shrnuto hodně všeho za relativně málo peněz. Podlahové reprosoustavy Canton Townus 100 jsou konstruovány jako audiofilské reproduktory pro velké prostory/místnosti – a mají být schopny sloužit jako klasický stereo systém, nebo jako součást sestavy domácího kina.

Canton Townus 100

Pro zájemce o model trochu více slovy samotného výrobce: Reproduktory řady Townus v sobě spojují technické přednosti a zvukové vlastnosti nejlepších reproduktorů Canton. Nyní tuto elegantní řadu reproduktorů rozšiřujeme o další model: přivítejte novou vlajkovou loď Townus 100, která byla speciálně vyvinuta pro větší místnosti a díky dvěma titanovým wooferům o průměru 192 mm nabízí silný, dynamický zvuk s působivým základem v oblasti nízkých frekvencí. Ať už si chcete vychutnat svou oblíbenou hudbu v nejlepší stereofonní kvalitě, nebo zažít vzrušující okamžiky domácího kina, Townus 100 vás potěší svou vynikající zvukovou kvalitou. Bezchybné povrchy v hedvábně matném nebo vysoce lesklém laku a elegantní dýha z pravého ořechového dřeva s výraznou povrchovou úpravou podtrhují prémiový nárok modelu Townus 100.

Canton Townus 100

Modely Townus 100 jsou štíhlé třípásmové podlahové reproduktory, které zaujmou svými harmonickými proporcemi a nenápadnou elegancí. Díky nádherné povrchové úpravě vysoce kvalitních skříní zaujmou v každé místnosti. Reproduktory Townus 100 se vyznačují zaoblenými hranami skříně, které nejen optimalizují rozptyl zvuku, ale také jim dodávají moderní a elegantní vzhled. Bezšroubové integrace čtyř měničů do 230 milimetrů široké čelní stěny je dosaženo pomocí vysoce kvalitních hliníkových kroužků vyrobených bezešvým diamantovým řezem. Vzniká tak celistvý a estetický vzhled. Modely Townus 100 nabízejí další vizuální prvky, jako jsou velkoryse zaoblené, zvukově průhledné látkové panely, které magneticky přiléhají k přepážkám, a štíhlé podstavce se čtyřmi výškově nastavitelnými kovovými nožkami, které poskytují pevnou základnu pro podlahové reproduktory. Velké basreflexové kanály v uspořádání downfire jsou ukryty v základně skříně a akusticky rovnoměrně a účinně stimulují poslechový prostor.

Canton Townus 100

Canton Townus 100

Vlajkové modely Townus 100 se vyznačují efektivní konstrukcí s vícenásobným vyztužením uvnitř skříně. Středotónové měniče jsou umístěny v horní části přepážek a mají samostatné objemy. Díky tomu skříně nabízejí vysoce kvalitním měničům s titanovými kužely ideální podmínky pro mohutný zvukový obraz s dynamickými basy a detailními středy. Basové měniče mají tuhé dvoukónusové membrány s nízkým zkreslením a vlnovým obalem s nízkými ztrátami, díky čemuž reproduktory Townus 100 hrají vždy přesně, a to i při vysokých hlasitostech. Díky patentované technologii SC zajišťuje 192mm basové duo v downfire bassreflexové skříni silné a přesné basy, aniž by se kužely basového reproduktoru při nízkých frekvencích nekontrolovaně vychýlily. Přesně vypočítaný vlnovod optimalizuje rozptyl zvuku a spojení 25mm výškového reproduktoru s keramikou z oxidu hliníku, což vede k lepší reprodukci až do 40 000 hertzů.

Canton Townus 100

Elegantní třípásmové podlahové reproduktory Townus 100 vám nabízejí možnost vytvořit působivý multikanálový systém domácího kina a vychutnat si doma pohlcující zvuk. Reproduktor Townus 100 můžete použít jako hlavní reproduktor a kombinovat jej s dalšími modely řady Townus. Jako středový reproduktor doporučujeme model Townus 50, který dokonale ladí s reproduktory Townus 100 a reprodukuje dialogy a hlasy ve filmech a televizních pořadech čistě a přesně. Kompaktní reproduktory Townus 30 jsou ideální pro efektivní prostorový zvuk. Ty doplňují celý systém a poskytují realistickou zvukovou kulisu, která vás přenese přímo do centra dění. Chcete-li svůj systém domácího kina posunout na novou úroveň, doporučujeme doplnit jej subwooferem Townus Sub 12. Díky vysokému výkonu zesilovače a 300mm titanovému šasi subwooferu poskytuje působivé basy a zajišťuje ještě intenzivnější zážitek z poslechu.

 Canton Townus 100

SPECIFIKACE
Kostrukce: 3 pásmo s bassreflexem
Frekvenční rozsah: 20 - 40.000 Hz
1x keramický 25 mm výškový reproduktor
1x 174mm středotónový repro vyrobený z titanu
2x titanové 192mm basové měniče
Impedance: 4-8 Ω
Rozměry: 27 x 110 x 37 cm
Hmotnost: v době výroby textu v záplavě dat od výrobce tento údaj chyběl

Canton Townus 100

Doporučená cena: 3.198 € (3.398€ ořech)

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies