Leica Cine 1

Přetiskujeme zprávu společnosti Altei:

Společnost Leica Smart Projection GmbH bude se svým prvním kinotelevizorem Leica Cine 1 poskytovat zážitky z domácího kina ve špičkové obrazové kvalitě Leica. V televizoru Leica Cine 1 se snoubí nejmodernější laserová technologie, vynikající technika a dlouholeté zkušenosti prémiového výrobce v oblasti optiky. Je to poprvé, kdy si nezaměnitelnou a brilantní kvalitu obrazu Leica můžete vychutnat i v domácím kině. V kombinaci s vynikajícím prostorovým zvukovým systémem Dolby Atmos® vytváří autentickou filmovou atmosféru, která vyplní celou místnost. Leica Cine 1, která získala ocenění iF Design Award 2023 za svůj ikonický design, zahrnuje maximální konektivitu, inovativní funkce produktu a intuitivní ovládání, které přináší nejvyšší úroveň pohodlí.

Od 7. června 2023 bude Leica Cine 1 k dostání ve velikostech úhlopříčky obrazu 100 nebo 120 palců ve vybraných prodejnách Leica a u autorizovaných specializovaných prodejců televizorů, hi-fi zařízení a domácího kina v Evropě. V Evropě (s výjimkou Velké Británie) bude kino TV k dispozici také ve velikosti úhlopříčky obrazu 80 palců. Doporučená maloobchodní cena je 6 995 eur za 80 palcový model, 8 495 eur za 100palcový model a 8 995 eur za 120palcový model. Pro co nejlepší projekci doporučuje společnost Leica vysoce kontrastní plátna s funkcí ALR (ambient light rejection), která se montují na stěnu a jsou přesně přizpůsobena modelu Leica Cine 1. Tato plátna jsou rovněž k dispozici v prodejnách Leica a u autorizovaných prodejců.

Na produkt Leica Cine 1 se vztahuje tříletá záruka výrobce. Veškerý servis, od výměny až po opravu, je řízen centrálně zákaznickým servisem Leica ve Wetzlaru. Leica cinema TV překračuje standardy stanovené nejnovější generací kinematografických televizorů. Díky inovativní trojité laserové technologii RGB poskytuje Leica Cine 1 mimořádně jasný obraz a úchvatné barevné podání s životností přes 25 000 hodin. Jeho sofistikovaný objektiv Summicron s asférickými prvky je vyroben v souladu se standardy společnosti Leica a je přesně přizpůsoben velikosti obrazu, aby byl zajištěna trvalá vysoká obrazová kvalita. Cine 1 také těží z dlouholetých zkušeností společnosti Leica v oblasti optimalizace digitálního obrazu. Vlastní proces zpracování obrazu (Leica Image Optimization - LIO™) optimalizuje obraz pomocí speciálních algoritmů a dosahuje tak mimořádně přirozeného podání barev, bohaté detailní barevné gradace a vynikajícího kontrastního poměru.

Ztělesnění konektivity: Leica Cine 1 obsahuje celou řadu nejmodernějších funkcí, které lze nalézt u klasických chytrých televizorů, jako je intuitivní rozhraní chytrého televizoru s hlasovým ovládáním, integrovaný trojitý tuner, Apple AirPlay a přímý přístup ke streamovacím platformám. Ať už sledujete filmy nebo televizi, hrajete hry nebo spravujete svou osobní sbírku filmů, televizor Leica cinema spojuje maximální konektivitu s dokonalostí prostorového zvuku Dolby Atmos® a Dolby Vision. Režim Filmmaker ModeTM zobrazuje filmy v nefiltrované původní verzi. Kromě technických parametrů zaujme Leica Cine 1 také spotřebou energie, protože laserová technologie spotřebuje výrazně méně energie než OLED televizor srovnatelné velikosti. Televizor Leica Cine 1 také získal ocenění iF Design Award 2023 za vynikající design výrobku. Televizor Leica Cine 1 se vyznačuje čistými liniemi a sofistikovanými funkcemi a v každém detailu se řídí puristickou filozofií designu Leica, která kombinuje mistrovské řemeslné zpracování s klasickými tvary a vysoce kvalitními materiály a vytváří tak precizní výrobek. To je patrné ve všech prvcích, od odolného hliníkového pouzdra a automatického protiprachového krytu až po perforovaný kryt reproduktoru a integrovaný ikonický červený bod. Díky objektivu s velmi krátkou projekční vzdáleností lze model Cine 1 prostorově úsporně integrovat do obývacího pokoje v blízkosti stěny, zatímco jeho elegantní hliníkové tělo v autentickém vzhledu Leica elegantně zapadá do svého okolí jako ikona klasického stylu.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies