Naim New Classic 22342 Familya

Přetiskujeme zprávu společnosti Naim Audio:

Naim Audio odhaluje nejnovější přírůstek k nové řadě „New Classic“ - řadu 300.

Výjimečná nová řada 300 zahrnuje síťový přehrávač NSS 333, předzesilovač NAC 332, monoblokové výkonové zesilovače NAP 350, gramofonový předzesilovač NVC TT a napájecí zdroj NPX TT. Streamer NSS 333 streamer i předzesilovač NAC 332 mohou využít zvukového upgradu přidáním již dříve představeného napájecího zdroje NPX 300.
Všechny produkty jsou navrženy a vyvinuty inženýry Naim v Salisbury, Spojeném království. Nová řada 300 New Classic ztělesňuje samotnou špičku inovací a technologií. Komponenty jsou designově nadčasové a pečlivě vyrobené, tak aby posluchačům poskytovaly dlouhá léta potěšení z poslechu.

NSS 333 - SÍŤOVÝ PŘEHRÁVAČ S VYSOKÝM ROZLIŠENÍM
Srdcem každého dobrého hi-fi systému je dobrý zdroj zvuku. NSS 333 nabízí streamování ve vysokém rozlišení. Řešení, které přesně toto splňuje, a to díky podpoře špičkových formátů audio souborů ze zařízení UPnP a streamovacích služeb. Použití interního D/A převodníku v modelu NSS 333 umožňuje zlepšit výkon ostatních zvukových zařízení vašeho systému, a těží z univerzálního ovládání napříč celou řadou Naim; vše se ovládá z intuitivní aplikace.

NAC 332 - ŠPIČKOVÝ ANALOGOVÝ PŘEDZESILOVAČ
NAC 332 je analogový předzesilovač, který obsahuje řadu prvků odvozených z vlajkové lodi Naim Statement S1. Předzesilovač bez kompromisů, který vašemu výkonovému zesilovači a reproduktorům zajistí ten nejlepší hudební výkon. Je to dosud nejpřizpůsobivější předzesilovač Naim, který umožňuje připojení sluchátek a phono předzesilovače NVC TT pro výjimečný zážitek z přehrávání vinylů. Optimalizovaná topologie obvodů poskytuje lepší hudební výkon ze všech vašich zdrojů. Ovládá se pomocí pohodlného dálkového ovládání, volbu vstupu lze provádět i pomocí aplikace Focal & Naim.

NAP 350 - REFERENČNÍ MONOBLOKOVÉ VÝKONOVÉ ZESILOVAČE
Se svou nejmodernější monoblokovou konstrukcí nabízí NAP 350 možnosti připojení k širokému spektru reproduktorů. Jeho vnitřní chladicí systém umožňuje diskrétní umístění v rámci zvoleného prostředí. Vysoký dodávaný proud pro úžasnou dynamiku - špičkový výkon 1,7 kW i do nízkých impedancí pohání i ty nejnáročnější reproduktory.

NVC TT & NPX TT REFERENČNÍ MM/MC - PHONO PŘEDZESILOVAČ A NAPÁJECÍ ZDROJ
Vychutnejte si svou cennou sbírku vinylů jako nikdy předtím s touto novou kombinací Naim. S evolucí referenčního Naim Solstice Special Edition phono stage a napájecího zdroje. NVC TT je plně kompatibilní s přenoskami typu MM a skvěle přizpůsobitelným, pokud máte přenosku typu MC. NVC TT může být napájen z modelů NSC 222 nebo NAC 332, případně jej můžete doplnit napájecím zdrojem NPX TT pro bezkonkurenční výkon a širší možnosti připojení.

NPX 300 - NAPÁJECÍ ZDROJ
Tento specializovaný napájecí zdroj, který byl již oznámen na začátku tohoto roku s uvedením nové řady 200, poskytuje okamžitý zvukový upgrade pro řadu modelů Naim Classic, včetně streamovacího předzesilovače NSC 222, streameru NSS 333 a předzesilovače NAC 332.

V prodeji v říjnu 2023.

Více informací na: www.avitsmart.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies