Innuos Pulse

Přetiskujeme zprávu společnosti Avitsmart:

Výrobce špičkových hudebních serverů Innuos připravuje do nabídky nové produkty. Tentokrát půjde o čistokrevné hudební přehrávače a modelová řada dostala název PULSE.

Nová řada Innuos PULSE vám přináší zážitek z Innuos, ať už chcete převážně přehrávat hudbu ze streamovacích služeb, jako je Qobuz nebo TIDAL, nebo jen chcete ve vaší domácnosti další zónu, připojenou k vašemu hlavnímu hudebnímu serveru. Síťové přehrávače Innuos PULSE lze používat ve dvou různých režimech: V samostatném režimu můžete používat aplikaci Innuos Sense k přehrávání streamovacích služeb, internetového rádia a hudby uložené na NAS na mnoha audio systémech. V tomto režimu se síťový přehrávač stane centrem vašeho audio systému, což také umožňuje používat aplikaci Innuos Sense s jinými streamery ve vaší síti. V režimu koncového bodu se přehrávač PULSE připojí k hlavnímu hudebnímu serveru, ať už je to hudební server Innuos, Roon Core, HQ Player nebo jakýkoli server založený na serveru Logitech Media Server. PULSE se poté zobrazí jako zóna v příslušné aplikaci hudebního serveru a tuto aplikaci budete používat k procházení a přehrávání hudby.
V nabídce budou tři síťové přehrávače: PULSEmini, PULSE a nejvyšší model PULSAR.

Síťový přehrávač PULSEmini je základní hudební přehrávač Innuos, jeho zvuk však odpovídá vyšší kategorii. V návaznosti na design vyšší řady ZEN má PULSEmini výkon a spolehlivost pro provoz operačního systému innuOS, speciálně nakonfigurovaného pro optimální přehrávání hudby. Základní deska se čtyřjádrovým procesorem Intel je navržená na míru. Modul SSD průmyslové třídy speciálně určený pro operační systém má ochranu proti ztrátě napájení, ECC systém s kontrolou parity a technologiemi Global Wear-Levelling. A konečně 4 GB vysoce spolehlivé paměti RAM průmyslové třídy. PULSEmini nabízí USB výstup do kompatibilních D/A převodníků a to až do rozlišení PCM 32-bit/768 kHz nebo DSD512. Dále doplňuje své výstupy o digitální koaxiální a optické, schopné rozlišení až 24-bit/192 kHz.

Síťový přehrávač PULSE zvedá audio laťku integrací nového firemního napájecího zdroje RECAP2 LPSU, navrženého ve spolupráci s Dr. Seanem Jacobsem, a přináší tak hladší a organičtější zvuk, který si můžete užívat hodiny bez únavy. Tento zdroj používá pouze vysoce kvalitní komponenty, jako jsou filtrované IEC lékařské třídy, toroidní transformátor a kondenzátory Mundorf s celkovou kapacitou přes 40000 uF. Innuos PULSE nabízí USB výstup do kompatibilních D/A převodníků a to až do rozlišení PCM 32-bit/768 kHz nebo DSD512. Dále doplňuje své výstupy o digitální koaxiální a optické, schopné rozlišení až 24-bit/192 kHz. Přehrávač PULSE navíc proti modelu PULSEmini nabízí digitální výstup AES/EBU pro širší konektivitu s audio systémy a 8GB RAM pro práci s ještě většími databázemi hudební knihovny.

Síťový přehrávač PULSAR je nejvyšším modelem řady PULSE. Nabízí prémiové hliníkové šasi, ale to nejlepší je stále uvnitř. Obsahuje zakázkový modul ARC6 s aktivním usměrňováním, masivní 300VA toroidní transformátor a kondenzátory Mundorf s kapacitou více než 130.000 uF. Namísto výstupů SPDIF a AES/EBU, použitých u nižších modelů, nabízí PULSAR optimalizovaný výstup USB, který posouvá kvalitu zvuku na zcela novou úroveň, a to díky začlenění PhoenixUSB reclockeru, napájeného vlastním regulačním modulem s kondenzátory Audionote KAISEI pro hladký, ale rychlý a detailní zvuk. SSD s operačním systémem innuOS je typu SLC, na rozdíl od běžnějšího TLC, a to pro nejvyšší odolnost a nižší provozní hlučnost. Ve výsledku vám PULSAR nabídne mimořádnou šířku a hloubku zvukové scény s neuvěřitelnou separací nástrojů a věrnými zvukovými texturami, které do vašeho domova vnesou skutečné hudební emoce.

Nové síťové přehrávače Innuos PULSE budou dostupné od září 2022 za tyto předpokládané ceny: Innuos PULSEmini 25.000Kč, Innuos PULSE 65.000Kč, Innuos PULSAR 137.000Kč.
Více u avitsmart: www.avitsmart.cz

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies