Arcam

Přetiskujeme zprávu společnosti AQ:

Společnost AQ dnes informovala o nejnovější aktualizaci pro široké portfolio zesilovačů a streamerů ARCAM. Ta přístroje obohatila o podporu klíčových technologií pro online streaming. Bez nutnosti zprostředkování skrze Apple Airplay a Google Chromecast tak nyní mohou posluchači přímo využívat i služeb Tidal, Amazon Music i Spotify v maximální možné kvalitě. Díky absenci jakékoli dodatečné manipulace se streamem si vychutnají veškeré nuance oblíbených skladeb tak, jako kdyby byly uloženy přímo na lokálním síťovém disku. To platí i pro náročné nahrávky s vysokým Hi-Res rozlišením, včetně těch kódovaných v moderním formátu MQA (Master Quality Authenticated), který pro plné rozbalení vyžaduje certifikovaný HW.

Aktualizace je dostupná pro síťový přehrávač ARCAM ST60, zesilovače SA30 a Solo Uno i AV receivery AVR5, AVR10, AVR20, AVR30, AV procesor AV40 a všechny novější modely. V případě povolení automatických OTA updatů se vše instaluje automaticky a uživatelé si tak nejnovější funkce mohou vyzkoušet již nyní.

Konzervativní milovníci špičkového zvuku, kteří upřednostňují ruční aktualizace, mohou sáhnout po instalačním balíčku dostupném na stránkách www.arcamaudio.cz. V sekci věnované příslušnému modelu naleznou jak soubory aktualizace, tak návod pro jejich instalaci.

Nekompromisní přednes za všech okolností
Zesilovače značky ARCAM jsou dlouhodobým leaderem v oblasti zvukové kvality. To se týká i špičkových AV receiverů, které dokazují, že prostorový zvuk nemusí být vždy vykoupen kompromisním výkonem ve stereu. Nejnovější modely navíc nabízí i rozsáhlé možnosti streamingu audia, které jsou po poslední aktualizaci bohatší než kdy dřív.

Podpora streamovacích služeb Spotify, Tidal a Amazon Music HD totiž otevírá nejen cestu k rychlejšímu a pohodlnějšímu streamingu z aplikací daných služeb, ale také k vyšší zvukové kvalitě. Přímé přehrávání totiž na rozdíl od využití již dostupných technologií Apple Airplay a Google Chromecast umožňuje streamovat i Hi-Res nahrávky včetně MQA. Náročné posluchače tak aktualizace odmění ještě lepší dynamikou, přesností a bohatými detaily. Jednoduše dokonalý přednes z jakéhokoli zdroje.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies