Piega Ace

S estetickými reproduktory Ace 50 Wireless a Ace 30 Wireless představuje Piega kompaktní zvukový systém "vše v jednom" s integrovanými platformami pro streamování a prvotřídní kvalitou zvuku.

Elegantní hliníkové skříně jsou k dispozici ve stříbrném, černém a bílém provedení. Ikonický eliptický tvar skříně vytvořil designér Stephan Hürlemann také pro novou řadu Piega Ace Wireless.

S využíváním online streamovacích služeb se změnily podmínky pro poslech hudby. Místo otáčení desky nebo CD se oblíbené skladby přenášejí do stereofonního systému prostřednictvím chytrého telefonu nebo hudebního streameru. Na základě toho se trend v oblasti hi-fi silně ubírá směrem k "aktivní technologii", a proto Piega dále optimalizuje bezdrátové přehrávání hudby a zdokonaluje kvalitu zvuku.

1. prosince 2021 představí specialisté na akustiku sídlící u Curyšského jezera ve Švýcarsku novou řadu Ace Wireless - nádherně navržené kompaktní streamovací reproduktory, které lze harmonicky začlenit do jakéhokoli obytného prostoru. Řada původně zahrnuje podlahové reproduktory Ace 50 Wireless a kompaktní regálové reproduktory Ace 30 Wireless. Společné pro reproduktory jsou integrované streamovací platformy Google Chromecast, Spotify Connect (včetně Spotify HiFi), Bluetooth, možnost integrace do systému správy hudby Roon ("Roon Ready") a také integrace televizního zařízení prostřednictvím HDMI eARC nebo WiSA.

Protokol HDMI eARC ("Enhanced Audio Return Channel") je součástí současného standardu HDMI 2.1 a umožňuje kromě obrazového signálu přenášet i zvuková data a prostorové formáty včetně Dolby Atmos a DTS:X. WiSA je název mezinárodní asociace Wireless Speaker & Audio Association, která certifikuje televizory, zesilovače, streamery a řídicí centra tak, aby tyto komponenty mohly být použity i k bezdrátovému ovládání kompletního systému domácího kina.

Bezdrátové reproduktory Ace společnosti Piega lze přeměnit na univerzální zvukový systém, který lze ovládat pomocí chytrého telefonu, tabletu nebo dálkového ovladače televizoru. Stereofonní pár bezdrátových reproduktorů Ace se skládá z jednoho reproduktoru Tx a jednoho reproduktoru Rx. Tx (vysílač) vysílá hudbu ve vysokém rozlišení bezdrátově do jednoho (nebo více) Rx (= přijímač). Naproti tomu vícekanálový systém Ace Wireless se skládá pouze z reproduktorů Rx. V tomto případě přebírá funkci vysílání televizor podporující WiSA nebo rozbočovač WiSA. Specializovaní prodejci společnosti Piega sestavují správnou kombinaci pro každého zákazníka individuálně.

Navzdory svým kompaktním rozměrům překvapí Piega Ace 30 Wireless obrovským výkonem: kombinace 12cm basového a středového reproduktoru, páskového výškového reproduktoru Piega AMT, digitálního signálového procesoru (DSP) a integrovaného 100wattového zesilovače zajišťuje silné basy a vyvážený, detailní zvuk. Ještě působivější jsou štíhlé podlahové reproduktory Ace 50 Wireless, které jsou navrženy jako klasický třípásmový systém. Kromě výškového reproduktoru AMT a 120mm středotónového reproduktoru integrovaného v samostatné komoře skříně jsou k dispozici čtyři 120mm basové reproduktory MDS. DSP zajišťuje optimální vyladění zvuku, zatímco bohaté 200wattové zesilovače dynamicky a výkonně ozvučí jakoukoli hudební či kineastickou produkci.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies