Ansuz Sortz

Společnost Ansuz Acoustics píše: "Společnost Ansuz Acoustics doplňuje svou řadu účinných zařízení pro potlačení hluku a regulaci rezonance o nový Ansuz Sortz. Tento inovativní audio produkt byl jako zakončovací zástrčka pro otevřené vstupní a výstupní zásuvky navržen tak, aby slyšitelně redukoval rušivý šum, který proniká do jakéhokoli audio komponentu přes otevřené vstupní/výstupní zásuvky nebo přes zemnící připojení. Nové Sortz jsou vybaveny špičkovými technologiemi Ansuz, které zajišťují účinné elektrické uzemnění. Ansuz Sortz jsou k dispozici v konfiguracích RCA, BNC a XLR. Verze pro USB a LAN budou následovat."

REDUKCE ŠUMU
Efektivní redukce šumu pomocí technologií Ansuz Otevřené vstupní a výstupní zásuvky v elektronických zařízeních HIFI jsou bohužel nevyčerpatelným zdrojem nežádoucího, rušivého šumu. Tyto zásuvky fungují jako antény pro vzduchem šířený radiofrekvenční šum. Tento šum se zachycuje z uzemnění jakéhokoli audio komponentu (zesilovače atd.). Zemní spojení je tedy jedním z nejkritičtějších zdrojů rušivého šumu.

Jelikož jsou všechny audio komponenty vzájemně propojeny přes zemní spojení - tento šum proniká do všech ostatních audio komponent.

Společnost Ansuz Sortz integrovala dvě kritické technologie - technologii Teslova cívka, která snižuje schopnost jakékoli audio komponenty zachytit rušivý šum, a technologii Anti Aerial resonance coil, která výrazně snižuje aktuální úroveň šumu.

Technologie Ansuz Anti Aerial Resonance Coil - AARC
Otevřené zásuvky fungují jako anténa, která zachycuje šum. Sorty Ansuz jsou vybaveny technologií Anti-Aerial, která výrazně snižuje právě toto rušení zvuku. Principem této technologie je zajistit, aby cesta signálu neměla konečnou délku, takže se již nemůže chovat jako anténa. Tím se zabrání tomu, aby se vzduchem přenášený RF/ EMI (radiofrekvenční záření / elektromagnetické rušení) šum absorboval v obvodech a následně pronikal do audiosystému jako nepříjemný "bílý šum".

Technologie Ansuz Tesla Coil - TC
Cívky Ansuz Tesla jsou konstruovány jako dvojité invertované cívky. Když se tedy tyto dvojité cívky setkají s napěťovou špičkou, vznikne v jejich části s protiběžným vinutím protišpička, která rušivou napěťovou špičku eliminuje.

VYBAVENY DVĚMA VÝRAZNÝMI PRVKY PRO REGULACI REZONANCE.
Ansuz Sortz jsou spojením dvou vysoce inovativních a sofistikovaných prvků kontroly rezonance, které nastavují nový standard pro pohlcování jakýchkoli vibrací, které přímo nesouvisejí s cestou signálu.

Právě přirozený a autentický zvuk mají tyto prvky kontroly rezonance v nových Ansuz Sortz za cíl zachovat. Vyhýbají se jakýmkoli změnám v autentické reprodukci zvuku, které často přicházejí spolu s použitím tradičních uzemňovacích materiálů, jež zkreslují zvuk tím, že jej činí nepřirozeně studeným a drsným.

Ansuz Zirconium Bar
Vlastnosti materiálu této zirkoniové tyče umožňují bezprecedentní kontrolu rezonance, což má za následek vynikající hudební kultivovanost, která vytváří přirozenou zvukovou scénu, bezkonkurenční svou čistotou, přesností a důrazem na hudební detaily.

Rezonanční povlaky Ansuz Signature
Pouzdra Sortz se dodávají ve třech povrchových úpravách. Sortz Signature mod- el je verze prémiové kvality.

Její pouzdro je opatřeno akusticky optimalizovanou špičkovou povrchovou úpravou a jako vrchní vrstvu má další vrstvu zirkonia, která zajišťuje nejlepší zvukový výkon.

Povlaky se na pouzdra nanášejí v urychlovači částic, aby se vytvořila nejjemnější a nejrovnoměrnější vrstva. a skládá se ze zirkonia a wolframu, po nichž následuje vrstva nitridu hliníku a titanu. Nakonec se na disky nanese vrstva zirkonia.

Kryogenní ošetření
Všechny tři verze kotoučů Ansuz Sortz procházejí kryogenní úpravou, která zvyšuje jejich vodivost.

Při kryogenním zpracování jsou kovové součásti vystaveny extrémním teplotám chlazení, které se pohybují kolem -321°F (-196° C ). V průběhu tohoto procesu se krystalická struktura kovu stále více smršťuje. Legující prvky jsou vytlačovány ze struktury zrn kovu, který se nyní velmi podobá monokrystalu. Tyto strukturní změny kovu mají zásadní vliv na jeho zvukové vlastnosti, což vede ke zvýšení vodivosti o 6-8 %.

Koupíte u www.rpaudio.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies