Philips

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Philips TV & Sound představil své podzimní novinky

Mezi nově představené produkty patří televizory OLED+ nebo true wireless sluchátka Fidelio

• Prémiová několikrát oceněná řada televizorů OLED+ společnosti Philips se rozrůstá o čtyři nové modely - 65" OLED+ 986 a 48/55/65" OLED+ 936
• Vylepšené zvukové systémy s více reproduktory Bowers & Wilkins obsahují zakázkovou technologii Tweeter-on-Top, kužely Continuum a nahoru směřující měniče Dolby Atmos
• Čtyřstranný Ambilight nabízí dokonale pohlcující filmový nebo herní zážitek
• Philips Fidelio přidává do svého portfolia true wireless sluchátka Fidelio T1 s ANC
• Dvoucestná konstrukce Fidelio a velké 10mm dynamické a vyvážené měniče zabezpečují bohatý a detailní zvuk
• Devítihodinová výdrž baterie při přehrávání se zapnutou funkcí ANC a dalších 25 hodin je k dispozici prostřednictvím nabíjecího pouzdra
• Aplikace Philips Headphones umožňuje jemné doladění zvuku a přístup k přednastaveným režimům ANC
• DTS Play-Fi v nových televizorech Philips umožňuje propojit televizor s klasickými bezdrátovými reproduktory a vytvořit tak prostorový zvuk
• Meziroční nárůst prodejů TV a audia Philips dohromady činil 46 %.

Praha 31. srpna 2021 – Společnost Philips TV & Sound dnes představila své produkty pro druhou polovinu roku 2021. Společnost představila nové nejvyšší modely OLED+ se zvukem od specialistů z Bowers & Wilkins. Dále společnost uvedla nová true wireless sluchátka Fidelio T1 s ANC.

Prémiový obraz a zvuk s OLED+
Nové modely OLED+ 986 a OLED+ 936 jsou vybaveny nejnovějšími vysoce výkonnými panely OLED s 20% nárůstem světelného výkonu a dvoučipovou sadou obrazových procesorů P5 Intelligent Dual Picture Engine páté generace ke zlepšení obrazové kvality. Nabízí lepší ostrost a přesnější barvy a odstíny pleti.

Philips TV je i nadále jednou z mála značek, která nabízí podporu pro všechny hlavní formáty HDR. Kromě kompatibility HLG, HDR10 a HDR10+ nyní nové modely OLED+ podporují HDR10+ Adaptive. Ten kombinuje dynamická metadata HDR10+ s informacemi o okolním osvětlení v reálném čase, aby byly automaticky optimalizovány úrovně jasu pro dané prostředí sledování a zvýšila se úroveň detailů tmavých vyobrazení ve světlé místnosti na základě jednotlivých scén.

Hráči mohou těžit také z funkce Fast Motion Clarity, která poskytuje jemný, ale ultra realistický a plynulý přechod z obrazu na obraz se zvýšenou ostrostí, ale bez zavádění artefaktů a vyhýbá se velkoplošnému blikání pole použitím frekvence 100 Hz místo více obvyklých a používaných 50 Hz.

Tyto televizory mají čtyřstranný Ambilight, připojení HDMI 2.1 s VRR, kompatibilitu s Freesync Premium a G-Sync a nejnižší latencí ze všech řad OLED 2021. Model OLED+936 bude k dispozici v 48, 55 a 65 palcích a OLED+986 v 65 palcích. Doporučená maloobchodní cena od 49 999 Kč.

Prémiová sluchátka Fidelio T1
True wireless sluchátka Philips Fidelio T1 se vyznačují prémiovým vzhledem a výkonem a skvělým ovládáním a pocitem z nošení. Tento model sdílí charakteristický zvuk Fidelio, který nabízí teplé, přirozené středy, hluboké, ale přesné basy a celkový zážitek z poslechu bohatý na detaily.

Nejvyšší kvalitu zvuku v plném rozsahu zaručuje dvoucestná konstrukce, která kombinuje hluboké a detailní basy velkého 10mm dynamického měniče s rychlou a detailní odezvou speciálně optimalizovaného, malého a velmi efektivně vyváženého modulu pouzdra.

Sluchátka Philips Fidelio T1 jsou navíc vybavená kodekem LDAC, který zajišťuje bezdrátový příjem a přehrávání hudby ve vysokém rozlišení. Model Philips Fidelio T1 má šest mikrofonů – tři v každém sluchátku. Dva z nich jsou určené pro maximální úroveň potlačení okolního hluku, ten třetí pro telefonní hovory.

Výdrž baterie slibuje 9 hodin nepřetržitého přehrávání s aktivovanou funkcí ANC a dalších 25 hodin přehrávání prostřednictvím nabíjecího pouzdra. Bez zapnutého ANC se jedná o 13 hodin plus 35 hodin díky pouzdru. Plné nabití sluchátek trvá dvě hodiny, ale již jen 15 minut nabíjení postačí k jedné hodině přehrávání navíc.

DTS Play-Fi v TV vytvoří domácí audio ekosystém
Společnost TP Vision uvedla nový bezdrátový systém Philips TV & Sound Wireless Home System a novou dedikovanou aplikaci Philips Sound s podporou DTS Play-Fi – speciálně vyvinuta, aby snadno a bez zpoždění propojila kompatibilní produkty Philips TV & Sound.

Nový domácí bezdrátový systém je založený na technologii DTS Play-Fi, což je prémiová bezdrátová audio platforma, která uživatelům umožňuje streamovat audio vysoké kvality z televizorů a mobilů do kompatibilních reproduktorů po celém domě. Platforma využívá proprietární streamovací synchronizaci a autentizaci.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies