Dan Clark Steath

Nová sluchátka Dan Clark Audio Stealth jsou špičková, uzavřená, planární magnetická sluchátka.

Nová vlajková loď sluchátek Dan Clark Audio Stealth, která vznikala čtyři roky, je vybavena zcela novým planárním magnetickým měničem 4. generace a akustickým metamateriálovým ladicím systémem a přepracovaným hlavovým mostem, který přináší velký pokrok v ergonomii i pohodlí.

AKUSTICKÝ METAMATERIÁLOVÝ LADICÍ SYSTÉM (AMTS)

Dan Clark nám řekl, že všechna sluchátka jsou vystavena stojatému vlnění ve vyšších frekvencích, a to může způsobit, že výšky zní ostře, únavně nebo synteticky. AMTS je patentované řešení tohoto problému od společnosti DCA. AMTS je zařízení umístěné mezi měničem a uchem. Integruje vlnovody, řízení difúze, čtvrtvlny a Helmholtzovy rezonátory do jedné kompaktní struktury.

Systém difuzních prvků snižuje tvorbu některých stojatých vln, zatímco rezonátory fungují jako přesné i široké filtry, které vyhlazují a tvarují frekvenční odezvu a snižují amplitudu špiček a poklesů odezvy od středních až po nejvyšší frekvence. Značka uvádí, že výsledkem je" AMTS výrazně redukuje stojaté vlnění, takže vysoké frekvence jsou vykresleny s osvěžujícím hladkým, přesným a detailním podáním napříč všemi žánry. OK, špatné nahrávky jsou pořád špatné, nejsme kouzelníci!"

PLANÁRNÍ MĚNIČ 4. GENERACE

Měnič Stealth je o 20 % větší než měnič E2 a využívá patentovanou technologii Dan Clark v-Planar, která snižuje THD a zlepšuje rozšíření nízkých frekvencí. Napětí membrány je nastaveno na zcela novém systému pro rovnoměrnější a konzistentní napětí, nižší zkreslení a lepší sladění měniče, zatímco konstrukce motoru optimalizovaná metodami FEA a CFD zvyšuje rovnoměrnost síly měniče a hladké akustické dráhy pro snížení zkreslení.

INOVACE MECHANICKÉ KONSTRUKCE STEALTH

"Rozhodli jsme se, že sluchátka Stealth budou skutečným designovým počinem," říká Dan Clark, zakladatel a generální ředitel. "Sluchátka Stealth jsou vyrobena ze stylové matně černé kůže, uhlíkových vláken a strojově opracovaného hliníku, jejich design vychází z letounů Stealth a jejich povrchová úprava je na úrovni, kterou byste očekávali u těch nejlepších luxusních automobilů."

Špičková japonská syntetická černá kůže na hlavě je opatřena jemným červeným prošíváním, které vytváří prošívaný hlavový pásek, který nejen dobře vypadá, ale je také funkční a pohodlný. Vyšívané logo Stealth dodává celočerné estetice sluchátek Stealth špetku barvy. Sluchátka mají také nové veganské semišové a "kožené" náušníky. Zmizely mechanické posuvníky pro nastavení přizpůsobení; nahradil je stabilní a zároveň pohodlný "samonastavovací systém odpružení", který sluchátka usadí přesně tak, jak mají, na hlavě. Dan Clark Audio vyrábí jedny z nejlehčích sluchátek na trhu a Stealth nejsou výjimkou; váží pouhých 418 g.

CENA SLUCHÁTEK DAN CLARK AUDIO STEALTH
Sluchátka byla navržena a ručně vyrobena v San Diegu v Kalifornii v USA a jejich maloobchodní cena je 3999 USD. Ve Velké Británii je distribuuje společnost Electromod a cena ve Velké Británii bude 4100 liber.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies