Philips EISA

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Společnost TP Vision dosahuje v prestižních cenách EISA dlouhodobých a konzistentních úspěchů se svými televizory Philips. V roce 2021 přidala další dvě ocenění pro své OLED televizory. Novinkou letošního roku jsou však také dvě ceny EISA Audio Awards v kategoriích sluchátek a soundbarů, které jsou uznáním úspěšného opětovného oživení značky Philips Fidelio.

Je všeobecně známo, že OLED televizory Philips neustále nastavují nové standardy kvality obrazu a zvuku na trhu televizorů a průběžně získávají ocenění a maximální hodnocení v recenzích, a srovnávacích testech napříč všemi evropskými médii. Televizory Philips OLED se také těší mnohaletému uznání od EISA.

Již téměř 40 let představuje Expert Imaging and Sound Association (EISA) – komunita 60 předních technologických publikací z 29 zemí – největší nezávislou porotu technologických guru z celého světa spotřební elektroniky. Porota odborníků EISA každoročně odměňuje nejlepší produkty za nejžádanější, nejvýkonnější, inovativní technologie a jedinečný design v každé třídě oficiálních citacích EISA Award.

Porotci EISA v komentáři k udělení ceny za televizor domácího kina roku 2021-2022 Philips 65 OLED+ 936, uvedli:

Nabízí ukázkový obraz, jde o skutečný trhák, co se týče zvuku, a využívá nejpokročilejší obrazový procesor společnosti Philips. Ten pracuje v harmonii s nejnovějším panelem OLED a sadou dobře navržených režimů obrazu, které prezentují prvotřídní obraz, s možností profesionální kalibrace. Přesto je to zvuk, který nejvíce charakterizuje tento 65palcový televizor jako ten, který lze jen těžko porazit. Integrovaný reproduktorový systém, opět navržený specialistou na zvuk, firmou Bowers & Wilkins, nabízí vylepšené pole měničů 3.1.2, což přináší zážitek z Dolby Atmos se vzácným smyslem pro prostor, detaily, jasnost podání, bohatou a robustní basovou odezvu. Více než jen televize, Philips 65 OLED 936 představuje kompletní systém domácího kina.

Porotci EISA při udělení ceny televizoru Philips 55 OLED 806 EISA za nejlepší nákup OLED na období 2021–2022 uvedli:
Televizor 55 OLED 806, 4K, HDR, představuje technologii, která byla dříve vyhrazena jen pro špičkové modely společnosti, včetně čtyřstranného inteligentního osvětlení Ambilight a technologie proti vypalování obrazovky. Tyto nové technologické vlastnosti jsou partnerem přehrávání HDR10+ a Dolby Vision. Televizor je nabitý aplikacemi pro platformu AndroidTV 10.0 a pokročilou specifikací HDMI pro vytvoření všestranně využitelné OLED televize. Tento model střední třídy, navržený pro hráče, diváky závislé na streamování pořadů a milovníky filmů (kteří využijí automatický výběr režimu Filmmaker Mode nebo Režim domácího kina), nabízí skvělý obrazový výkon.

Porotci EISA o soundbaru Philips Fidelio B97 s jeho pohlcující a fascinující zvukovou technikou domácího kina uvedli:
Jeho výkon je vysoký, s výbušnými basy, rozsáhlou zvukovou scénou, jasným podáním středního rozsahu a obklopující atmosférou. Je také flexibilní – prostorové reproduktory lze připojit k hlavnímu soundbaru (a tím současně dobíjet jejich vnitřní baterie), při připojení pokrývá komplet kabelové i bezdrátové možnosti připojení včetně HDMI eARC, Chromecast a DTS Play-Fi. Přednastavené režimy poslechu a vlastní ekvalizér pak pomohou přizpůsobit B97 vašemu vkusu – a zní lahodně...

Po vyzkoušení Philips Fidelio L3s porotci EISA konstatovali:
Systém aktivního potlačení hluku (Active Noise Cancellation, ANC), založený na hybridní konstrukci se dvěma mikrofony, funguje skvěle a je zcela transparentní. Překvapivý je frekvenční rozsah 40mm měničů sluchátek s výkonnými, ale dokonale kontrolovanými basy, extrémně nízkým zkreslením a tonálním vyvážením, které se při přehrávání nemění ani s aktivním ANC. Je to krystalicky čistý zvuk, který vybízí k dlouhému poslechu, čemuž napomáhá pohodlný design a dlouhá výdrž baterie Fidelio L3. Nebudete je chtít sundat z hlavy.

55palcový OLED 806 je nyní v prodeji po celé Evropě. 65palcový OLED+ 936 bude oficiálně uveden na trh 31. srpna. Soundbar Fidelio B97 a sluchátka Fidelio L3 jsou v současné době již k dispozici.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies