Eneleum

Nyní společnost Enleum přichází s novým modelem AMP-23R. AMP-23R je pokračovatelem modelu AMP-13R, doplněným o všechny nejlepší možnosti, které můžeme implementovat. Zatímco model AMP-13R byl po celém světě chválen pro svůj maximální výkon a jedinečný design, posunuli jsme naše hranice a vytvořili nový model AMP-23R s novým obvodem, který dále zvyšuje stávající výkon. A také jsme výrazně vylepšili výtvarné zpracování desky plošných spojů až do těch nejmenších detailů.

Fyzická velikost a rozměry modelu AMP-23R jsou totožné s modelem AMP-13R, ale díky zcela novému designu šasi a tepelného chladiče uvádíme na trh produkt, který je vhodný pro novou generaci referenčních kompaktních zesilovačů. Unikátní design byl opět oceněn cenou Red Dot Award : Product Design 2021. AMP-23R hrdě prezentuje odborné znalosti společnosti Enleum v oblasti technologií a designu.

V roce 2021 se objevujeme jako nová značka Enleum s velkým skokem vpřed. Doposud jsme od svého založení v roce 2009 vyráběli špičkové audio produkty pod názvem Bakoon International. Aktivně jsme si vytvořili vlastní identitu značky s technologickým pokrokem a jedinečným a oceňovaným designem.

Podíleli jsme se také na různých mezinárodních marketingových aktivitách a navázali úzká průmyslová partnerství po celém světě. A výsledkem veškerého odhodlání a tvrdé práce je nyní společnost Enleum.

Základ a identita společnosti Enleum jsou odvozeny od slov "Enlightenment" a "Eum", což v korejštině znamená "zvuk". Enleum usiluje o představení zcela nového zážitku "osvíceného zvuku" prostřednictvím jedinečného přístupu, který jsme studovali a získali v průběhu let od dob Bakoon.

ENSENCE : ESENCE ENLEUM
Nově vyvinutý obvod Ensence v modelu AMP-23R se zrodil na základě dlouholetých zkušeností získaných z technologií předchozí generace. Nyní se zcela novým a pokročilým výtvarným řešením desky plošných spojů, obvod využívá všechny diskrétní tranzistory s nulovou zápornou zpětnou vazbou a vyznačuje se ultra rychlou a ultra širokou frekvenční odezvou. Všechny tyto pokročilé technologie jsou soustředěny do kompaktního modulu s názvem "Ensence", který zaujímá svou důležitou roli na vstupu zesilovače. Modul Ensence pak přivádí vstupní hudební signály do výstupních obvodů prostřednictvím přesného atenuátoru, který nastavuje bezeztrátový zesilovací faktor neboli zisk.

"OSVÍCENÍ" KONSTRUKCE
Naše filozofie usilující o "jednoduchost" zůstává v průběhu naší cesty nezměněna. Náš design je zaměřen na dokonalost s minimalistickou originalitou a krásou a vylučuje všechny zbytečné prvky v procesu vývoje. A díky tomu se naše výrobky pevně zapsaly do zvukového průmyslu. Díky dlouholetým zkušenostem a odborným znalostem v oblasti precizního designu a technologie zpracování kovů jsme s modelem AMP-23R opět zvedli laťku.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies