T+A Caruso R

Přetiskujeme zprávu společnosti Altei:

S potěšením bychom vás chtěli informovat o aktuální novince a to ihned o celé nové produktové řadě německé společnosti T+A z Herdfordu nazvané Caruso. Je tomu přesně rok, co jsme u příležitosti výstavy AV Show 2020 měli možnost prezentovat předvýrobní vzorek multimediálního sytému Caruso 2020, který představuje již třetí generaci přístrojů Caruso. Nyní máme tu čest vás informovat, že rodina tohoto mimořádně úspěšného Caruso 2020 se rozrůstá o nové komponenty. Řadu Caruso rozšíří multimediální receiver Caruso R a designově sladěné regálové reprosoustavy R10 a sloupové soustavy S10. Zásadním rozdílem oproti modelu Caruso 2020 je vypuštění vnitřních reproduktorů a zmenšení výšky, přičemž k vnitřnímu dvoukanálovému výkonovému zesilovači s trvalým jmenovitým výkonem 2x 150W (do zátěže 4 Ohmů) je možné připojit buď výše zmíněné designové reprosoustavy T+A Caruso nebo jakékoliv jiné, výkonově odpovídající soustavy. Tak je možné bez omezení naplno využít vynikající zvukové vlastnosti systému, které byly dříve limitovány jeho all-in-one konstrukcí, tedy vnitřní sadou reproduktorů nebo nutností použít aktivní reprosoustavy nebo externí výkonový zesilovač.

Stejně jako jeho předchůdci je Caruso R kompaktní hudební receiver, který nabízí vynikající kvalitu zvuku v designovém hávu, který osloví i nastupující generaci milovníků dobrého zvuku. 12 let po uvedení prvního Carusa si zachovává řadu charakteristických prvků svých předchůdců a dodržuje konstrukční principy T+A i nadčasový design. Změny exteriéru jsou ovšem minimální, oproti all-in-one ubyly vestavěné reproduktory a šasi je ještě elegantnější. Interně je ovšem zcela identický s Caruso 2020 a samozřejmě využívá nejnovější komponenty a technologie. Caruso R je nyní schopen reprodukovat hudbu ze všech v současnosti používaných zdrojů:
CD , internetové rádio, servery pro síťovou hudbu, paměťové médium USB, přenos hudby Bluetooth z mobilních zařízení, rádio DAB + a FM, analogové zdroje jako gramofon s předzesilovačem, digitální zdroje, jako jsou televizory, set-top boxy atd.

Přístroj přehrává všechny tyto zdroje ve vynikající kvalitě, jeho výkonové zesilovače generují až 150 W výkonu. Přístroj přináší při své velikosti neuvěřitelnou zvukovou energii. Caruso R je dalším T+A zařízením vybaveným operačním systémem Navigator OS se 7palcovou dotykovou HD OLED obrazovkou, která poskytuje intuitivní ovládání všech funkcí systému, a také zobrazuje působivým způsobem obaly přehrávaných zdrojů. V případě potřeby lze spodní část Carusa R osvětlit pomocí integrovného LED (lze vybrat mezi různými barevnými režimy a intenzitou).

Specifikace

Hudební výstupní výkon zesilovače 2 x 150W 4 Ohm

Vstupy: 2 x analogový, 3 x digitální SPDIF, USB, 2x LAN

Výstupy: Pre-Amp, sluchátka , Subwoofer

Zdroje: CD, tuner FM/DAB+/Internetová rádia, klient pro streamy s vysokým rozlišením s podporou služeb Spotify, Quobuz, Amazon Music a Tidal (nutné předplatné) a pro streamování přes Bluetooth a USB

Hmotnost 7,5kg

Rozměry (V x Š x H) 21x 29 x 29 cm

Včetně Caruso dálkového ovládání

Web dovozce: https://www.altei.cz/ta-hifi-caruso-r/

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies