VK3500

Společnost Balanced Audio Technology, zkráceně BAT, slaví se svým integrovaným zesilovačem VK-3500 25 let od svého vzniku. BAT VK-3500 spojuje předzesilovač "SuperTube Unistage" s polovodičovou výkonovou sekcí, která generuje 150 W na kanál do 8ohmové zátěže a dvojnásobek do 4ohmové zátěže, uvádí značka.

Předzesilovací stupeň je vybaven duálními triodami 6H30, které se nacházejí ve vlajkové lodi předzesilovačů REX 3, a následuje puristický přístup k návrhu obvodů Balanced Audio Technology "přímý vodič se zesílením". Přepracovaná topologie předzesilovače VK-3500 využívá olejové kondenzátory 2. generace. Bylo nám řečeno, že olej zajišťuje správné tlumení kondenzátoru, takže signál jím procházející nezvoní, což přináší organičtější, přirozeněji znějící reprodukci hudby. 

Koncový stupeň VK-3500 využívá symetrickou bipolární konstrukci s nulovou zpětnou vazbou, která podle BAT dokonale doplňuje lampový předzesilovač 6H30, protože poskytuje vysokou proudovou kapacitu a širokou šířku pásma, což slibuje transparentnost a rozšíření vysokých frekvencí.

Nápadný celohliníkový průmyslový design skříně pokračuje i na dálkovém ovladači z obráběného hliníku. Programovatelné uživatelské rozhraní umožňuje přepínání zdroje/polarity a ovládání hlasitosti jedním dotykem. Integrovaný gramofonový modul navržený Victorem Chomenkem pojme jak kazety s pohyblivým magnetem, tak kazety s pohyblivou cívkou s nízkým výstupem.

Další vstupy zahrnují dva symetrické (XLR) a tři jednosměrné (RCA), zatímco výstupy RCA a vysoce výkonného symetrického elektronkového předzesilovače budou napájet zesilovač v druhé místnosti.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies