Keces P28

Společnost KECES Audio je známá především jako specialista na nejlepší napájecí zdroje. Nyní společnost rozšiřuje svou nabídku o velmi speciální řešení, a to o nový lineární napájecí zdroj KECES P28 s velmi nízkým šumem.

KECES P28 Ultra Low Noise Linear Power Supply, tak se jmenuje nejnovější přírůstek do řady KECES Audio, který bude pravděpodobně v blízké budoucnosti dostupný i u nás. Specialista tak opět rozšiřuje své portfolio produktů v segmentu napájecích zdrojů o mimořádně zajímavé řešení.

Společnost KECES Audio se již nesoustředí pouze na výše zmíněný segment napájecích zdrojů; může přece nabídnout i předzesilovače a výkonové zesilovače, a dokonce i ty nejlepší phono předzesilovače. Je však třeba jasně říci, že téma "energie" je stále hlavní kompetencí společnosti, která byla založena v roce 2002, a že v této oblasti nabízí přirozeně nejširší sortiment výrobků.

S novým lineárním napájecím zdrojem KECES P28 s ultra nízkým šumem se společnost KECES Audio vrací ke svým vlastním začátkům. Zpočátku se společnost zaměřovala na napájecí zdroje, které měly eliminovat stále rostoucí počet zásuvných napájecích zdrojů různého druhu v segmentu hi-fi.

Společnost je přesvědčena, že u D/A převodníků, streamovacích klientů, gramofonových předzesilovačů, zkrátka u všeho, co je dnes často provozováno pomocí zásuvných napájecích zdrojů v nejširším slova smyslu, může pouze skutečně kvalitní napájecí zdroj využít plný potenciál a dosáhnout tak nejlepších výsledků. To se týká i komponent IT, které jsou pro streamování nepostradatelné, jako je síťový přepínač nebo síťový směrovač.

Nový lineární napájecí zdroj KECES P28 s velmi nízkým šumem je přesně takovým řešením, které není určeno pro systémy s napětím 230 V, ale spíše v rozsahu od 5 V do 24 V.

Bez jakýchkoli zvuk poškozujících vlivů
Cílem řešení společnosti KECES Audio v oblasti napájení je eliminovat veškeré negativní vlivy již na počátku, aby dodávané systémy mohly co nejlépe plnit svou skutečnou funkci. To samozřejmě platí i pro nový lineární napájecí zdroj KECES P28 s velmi nízkým šumem, kde máte před sebou čtyři lineární napájecí zdroje.

Na první pohled nabízí nový lineární napájecí zdroj KECES P28 s velmi nízkým šumem čtyři zóny, z nichž každou lze nakonfigurovat a aktivovat samostatně.

Zóna 1 může dodávat buď 5 V, 7 V, 9 V nebo 12 V, zóna 2 dodává buď 12 V, 15 V, 19 V nebo 24 V, což platí i pro zónu 3. Zóna 4 nabízí volbu 12 V nebo 15 V.

Jak již bylo popsáno, každou ze čtyř zón lze aktivovat podle potřeby. Opravdu zvláštní "lahůdkou" je na přední straně měřicí přístroj s klasickým ukazatelem pro každou ze čtyř zón, který zobrazuje ampéry. Tyto displeje jsou samozřejmě podsvícené a jejich intenzitu můžete regulovat.

Když už mluvíme o ampérech, nový lineární napájecí zdroj KECES P28 s velmi nízkým šumem může dodávat až 10 A. Základem je naddimenzovaný, vysokokapacitní napájecí zdroj. Základem je předimenzovaný toroidní transformátor uvnitř lineárního zdroje.

Flexibilní připojení
Pohled na zadní stranu nového lineárního napájecího zdroje KECES P28 s velmi nízkým šumem je obzvláště zajímavý, protože je zde k dispozici mnohem více možností, než by člověk od takového řešení původně očekával.

Například na přední straně jsou čtyři přípojky pro zóny, které lze individuálně nastavit. Kromě toho jsou k dispozici další dvě zóny, zóna 5 se stejnosměrným výstupem 5 V nebo 9 V a zóna 6 se dvěma porty USB. Zde je k dispozici 5 V 2,5 A, což je přesně to, co je potřeba pro optimální provoz příslušných řešení.

Kromě toho jsou k dispozici spouštěcí přípojky, takže řídicí signály mohou být vysílány do příslušných komponent prostřednictvím napájecí jednotky. Jak by to mohlo být jinak, tyto dodávají obvyklých 12 V.

Skutečnost, že se nový lineární napájecí zdroj KECES P28 s velmi nízkým šumem prezentuje také v nenápadném, ale mimořádně elegantním designu, není třeba výslovně zmiňovat. V tomto případě je však vzhled ještě elegantnější, alespoň pokud jste milovníky klasických měřicích přístrojů, jako je čtyřampérmetr.

Nový lineární napájecí zdroj KECES P28 s velmi nízkým šumem je mimořádně jemný lineární napájecí zdroj, který je ideálně vybaven pro nejrůznější úlohy. Díky několika zónám, které lze individuálně konfigurovat, můžete pravděpodobně i u rozsáhlých hi-fi řetězců vyřadit všechny běžné zásuvkové zdroje a spolehnout se na spolehlivé napájení.

Celé vaše za 2 500 EUR

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies