Philips Fidelio L3

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Bezdrátová náhlavní sluchátka Philips Fidelio L3 pokračují v tradici výrobků Fidelio, které se vyznačují špičkovým zvukem. Sluchátka Fidelio L3 nabízejí jedinečnou kombinaci zvukového výkonu, pasivního a aktivního potlačení hluku a luxusního provedení.

Vysoký zvukový výkon zaručují 40mm měniče s jedinečnou třívrstvou konstrukcí využívající vrstvy TPU (tlumicí materiál) vložené mezi 2 vrstvy PEEK (polymer používaný u high-end sluchátek).

Výkon měniče byl optimalizován pro tuhou inertní skříň měniče. Ladění tloušťky tří vrstev umožnilo upravit poměr tuhosti a tlumení v celém frekvenčním spektru. Velké úsilí věnoval Philips Sound zajištění vynikající pasivní izolace hluku. Tu zajišťuje paměťová pěna a měkké, kůží potažené náušníky.

Sluchátka Philips Fidelio L3 mají hybridní systém ANC s čtyřmi mikrofony, který nabízí maximální úroveň potlačení hluku, aniž by se změnil timing a podání hudby. Hudba zůstává stejná, ať je ANC systém zapnutý, nebo vypnutý. Další vestavěný mikrofon je určen k odstranění zvuků z okolí v případě telefonátů, které jsou tak čisté a zřetelné.

Mimořádně spolehlivé připojení zajišťuje rozhraní Bluetooth 5.0, přičemž výjimečnou kvalitu bezdrátového zvuku zaručuje kompatibilita s kodekem Qualcom aptX HD. Sluchátka L3 nabízejí také přehrávání Hi-Res Audio prostřednictvím dodávaného odpojitelného audio kabelu.

U všech výrobků Philips Fidelio je klíčovým prvkem evropský design, což potvrdil i model Fidelio L3 ziskem ocenění Red Dot 2020. Při vývoji sluchátek dbali designéři na zajištění maximálního pohodlí a zároveň vytvoření puncu luxusu, který reprezentuje kovový most zakrytý udržitelně získanou kůží Muirhead a měkké polstrování náušníků ze stejného materiálu. Náušníky kruhového tvaru, který byl zvolen pro lepší pohodlí i akustické vlastnosti oproti běžnějšímu oválnému tvaru, jsou zavěšené na otevřeném hliníkovém držáku, který se po vzoru nedávného modelu X3 stává prvkem designové identity sluchátek Philips Fidelio.

Sluchátka se ovládají pomocí dotykového ovládání s funkcí přejetí prstem, klepnutí a stisknutí. Alternativně je možné využít funkci Push-to-talk, která umožňuje hlasovou asistenci bez použití rukou díky kompatibilitě se službou Google Assistant.

Model L3 nabízí také vynikající výdrž baterie s 35 hodinami přehrávání - 30 hodin s nepřetržitě zapnutým ANC – a možnost velmi rychlého nabíjení, kdy 15 minut nabíjení zajistí dalších šest hodin používání prostřednictvím dodávaného kabelu USB-C.

Cena 9 799 Kč.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies