Bluesound Node

Přetiskujeme zprávu společnosti AV INTEGRA:

společnost BLUESOUND dnes uvádí na trh nové verze úspěšných modelů NODE a POWERNODE. Hlavní změny se odehrály uvnitř obou přehrávačů a BLUESOUND jimi nastavuje novou laťku na poli hi-res streamerů. Novinky budou v prodeji od 7. června.  

BLUESOUND NODE 14.990 Kč
BLUESOUND POWERNODE 24.990 Kč

PŘIPRAVENÉ NA BUDOUCNOST
Čtyřjádrový procesor další generace Bluesound se pyšní silou a rychlostí, která je potřebná pro nejnovější a nejlepší zpracování zvuku a má dost rezervy ve výkonu pro cokoli, co může budoucnost technologií přinést. V tomto smyslu je NODE a POWERNODE přespecifikovaný, takže může být součástí vaší poslechové místnosti dlouhé roky nebo dekády.

INTUITIVNÍ DOTYKOVÉ OVLÁDÁNÍ
Elegantní celoskleněné rozhraní s kapacitními dotekovými LED ovladači zdobí horní stranu NODE a POWERNODE. Jejich pomocí můžete snadno dotekem ovládat přehrávání, pauzu, hlasitost a nově také předvolby. NODE a POWERNODE má zabudovaný také senzor přiblížení, který zaručuje že LED na dotykovém panelu nevyzařují nechtěné světlo, když nejsou používány a rozsvítí se jen, když k nim přiblížíte ruku.

PRÉMIOVÝ DAC DESIGN
Zcela nová konstrukce DA převodníku se zapojením s diferenciálním výstupem znamená, že náš nový streamer i streamovací zesilovač audiofilní třídy nyní zní ještě lépe. Nový NODE zvyšuje poměr signál/šum na -113dB a snižuje úroveň zkreslení na pouhých 0.002%, což je citelné zlepšení oproti předchozímu modelu. V tomto smyslu může být NODE nejdostupnějším high-end audio komponentem na planetě. Nový POWERNODE zvyšuje poměr signál/šum na -100dB a snižuje úroveň zkreslení na pouhých 0.008%. Jinými slovy, prvotřídní komponent je nyní ještě lepší.

VYŠŠÍ VÝKON POWERNODE
Oblíbená platforma koncových zesilovačů Bluesound nyní pumpuje do každého kanálu 80W autentického HybridDigital™ výkonu. Jde o hifi zvuk se stejnou charakteristikou, ale je ho více! Perfektně rozhýbá vámi vybrané reprosoustavy i s delšími kabely a pomůže z vaší sestavy dostat maximum.

NODE - HDMI eARC VSTUP A USB AUDIO VÝSTUP
Díky široké nabídce digitálních a analogových výstupů lze NODE v rámci hifi streamování přirovnat k švýcarskému nožíku. Nový NODE má nyní na zadním panelu také HDMI eARC vstup pro flexibilní instalaci nebo připravenost na budoucí potřeby uživatele. NODE je navržený tak, aby poskytoval stejný komfort v dvoukanálovém TV systému stejně jako v poslechové místnosti audiofila a poskytoval hi-res zážitek bez ohledu na to, kde je používán. Nový USB audio výstup umožňuje připojení NODE k externím DAC převodníkům.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies