Philips Bowers Wilkins

Přetiskujeme zprávu společnosti TP Vision:

Praha, 16. října, 2019 – Společnost TP Vision, výrobce audio a video spotřební elektroniky, představila dvě nové řady OLED televizorů. K nejvyšším řadám OLED+ se zvukem Bowers and Wilkins tak přibyly nové televizory série OLED854 (OLED804) a OLED754.

Série OLED854 a OLED804 – oceněný obraz i design

Jedná se o výhodné televizory, které diváka zaujmou kvalitním 4K obrazem díky kombinaci OLED panelu a již třetí generace obrazového procesoru P5. 55palcový model 55OLED804 dokonce získal ocenění EISA pro nejvýhodnější OLED televizor 2019-2020 a potvrdil tak vynikající poměr cena/výkon celé této série.

Obrazová kvalita
Nová 3. generace obrazového procesoru P5 se ve všech nových televizorech OLED stará o zpracování a vylepšení obrazu. 3. generace má dvoučipové uspořádání, ve kterém druhý čip zdvojnásobuje výpočetní výkon a přináší 30% vylepšení obrazové kvality ve srovnání s druhou generací procesoru. P5 vylepšuje obrazový výkon a přináší lepší redukci šumu, ostřejší obraz a přesnější barvy, včetně té pleťové. To vše bez ohledu na zdroji obrazu.

Nový procesor poskytuje lepší obrazovou kvalitu ve formátech HDR10, HDR10+ a nově i v Dolby Vision. Tento formát divákovi nabízí nevídaný jas u světlých scén i působivě temné zobrazení v tmavých oblastech. Zvuk jako v kině zaručuje podpora formátu Dolby Atmos.

Chytré ovládání a Ambilight
Oba modely jsou vybaveny čtyřjádrovým procesorem a operačním systémem Android TV ve verzi P. Díky němu je možné stahovat a používat aplikace a hry, stejně jako si jednoduše prohlížet filmy a seriály z obchodu Google Play. Televizor můžete ovládat i pomocí hlasu díky podpoře Google Assistant a zařízení Alexa.

Ani v této sérii nemůže chybět poznávací znamení televizorů Philips – patentovaná technologie Ambilight v třístranném provedení.

Design
Modely 854 a 804 se od sebe liší pouze stojanem. OLED854 má tmavý chromovaný středový otočný stojan. Ten umožňuje umístit televizor na stolek, který je menší než šířka samotného televizoru a dovolí natočit obrazovku tak, jak je zrovna potřeba. OLED804 má pevný stojan tvořený dvěma elegantními kovovými nožičkami. Oba modely mají velmi tenký chromovaný rámeček. Elegantní design, využití kvalitních materiálů a precizní zpracování vysloužily modelu OLED854 zisk dvou prestižních designových cen IF Design Award 2019 a Red Dot 2019.

K dostání jsou televizory série OLED854 a OLED804 v úhlopříčkách 55 a 65 palců od 49 990 Kč.

Pár fotografií z dnešní tiskové konference:

IMG 7923

Vlajková loď současné  řady OLED - 65OLED984. Fantastický obraz a zvuk, který je srovnatelný s hi-fi za desítky tisíc Kč.

IMG 7924

"Jen" smart TV bez Androidu - obraz v UHD kvalitě je stále parádní.

IMG 7928

Letošní "EISA Best Buy OLED TV", identická s předchozím modelem, jen postavená na Android 9 a tedy s možností intalace aplikací všeho druhu.

IMG 7927

Druhá OLED, u níž se o ozvučení postarali v Bowers&Wilkins, tentokrát ovšem bez výrazného integrovaného držáku na soundbar, který je menší a skladnější. Model 65OLED934.

IMG 7926

Součástí představení byla i nová řada sluchátek.

IMG 7929

Hlavní jsou bezdrátová noise-cancellingová PH805 s elegantním dotykovým ovládáním.

IMG 7931

Nebo třeba in-ear sluchátka pro sportovce, která jejich pouzdro při nabíjení dezinfikuje UV světlem.

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies