Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys:

Na sedmitisícovou sérii se můžeme spolehnout. Byla vždy etalonem, podle kterého se srovnávaly konkurenční výrobky a nejinak tomu bude i v případě nového SR 7012. Jako obvykle můžeme čekat kombinaci neobyčejného zážitku při provozu v domácím kině, ale zkrátka nepřijdou ani nároční milovníci poslechu hudby.

Doporučená cena:

SR 7012 - 48 000,-

Všechny identické koncové stupně výkonových zesilovačů o max. výkonu až 200W jsou napájeny z předzesilovačů sestavených z modulů HDAM. Tajemství HDAM tkví v tom, že namísto běžně používaných operačních zesilovačů ve formě integrovaných obvodů, vykazují moduly HDAM sestavené z diskrétních součástek mnohem lepší parametry a díky možnosti výměny jednotlivých prvků je také konstrukční tým v čele s Kenem Ishiwatou schopen přesného vyladění zvuku na požadované vlastnosti. Samotné koncové stupně používají další pro Marantz typický konstrukční prvek – proudovou zpětnou vazbu. Proto jsou zesilovače Marantz schopné stabilní práce v celém rozsahu výkonu i s velmi hladovými reprosoustavami.

Nejnovějšími standardy napěchované obrazové obvody jsou připraveny na všechny formáty signálu s vysokým dynamickým rozsahem HDR, Dolby Vision a HLG (po budoucí aktualizaci).

3D kino zvládne SR 7012 sám o sobě v konfiguraci 7.1.2, nebo 5.1.4. S přidaným dvoukanálovým zesilovačem je možné díky 12ti kanálovému zpracování rozšíření až na 7.1.4. SR 7012 je vůbec prvním AV přijímačem s AURO 3D bez příplatku ve standardní výbavě!

Bezdrátový poslech hudby pomocí multiroom platformy HEOS na kompatibilních aktivních prvcích značky HEOS se ve výbavě AV přijímačů Marantz již zabydlel natrvalo.

Streamování on-line hudby zajišťuje momentálně stále nejoblíbenější Spotify, která je ve verzi Connect přímo součástí AV přijímače, anebo se pomocí aplikace HEOS otevřou další možnosti jako Tidal, Deezer a nově také Amazon Music.

Detailní kalibraci překračující rámec funkcí vestavěných v přijímači umožňuje aplikace Audyssey MultEQ Editor dostupná pro operační systémy iOS a Andriod za € 19.99. Tento účinný nástroj vyřeší specifické akustické problémy a ušije nastavení na míru téměř libovolné místnosti.

Chytré a rychlé ovládání umožňuje celé rodině bez ohledu na technickou zdatnost jednotlivých členů volit jedním stiskem tlačítka to, co má v úmyslu sledovat, nebo přehrávat. Z paměti se vyvolá konkrétní nastavení uložené pro zvolený zdroj signálu.

Více na www.marantz-hifi.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies