Burson Audio Solois Voyager

"Burson Audio je známý výrobce puristických sluchátkových zesilovačů a převodníků nejvyšší kvality. Díky minimalistické a zároveň nekompromisní konstrukci jsou zesilovače Burson Audio často využívány jako referenční zdroje zvuku ve studiích.". Takhle představuje mimořádné sluchátkové zesilovače od protinožců, ze zmíněných (průměrných) 14 m n.m. z města o polovině obyvatel ČR (Melbourne) český dovozce - zdravíme do Brna ("již od roku 2007" Empatria).

Burson Audio Solois Voyager

K nevíře ale "ještě úsporněji" se prezentuje výrobce sám v tradičním ABOUT US: "Neinzerujeme, nekupujeme recenze  ani se neúčastníme veletrhů a rozhodně nezvyšujeme ceny, abychom pokryli takové náklady. Místo toho vytváříme produkty, které mluví samy za sebe, a budujeme vztahy přímo s ostatními audiofily. Spolupracujeme také se selektivními, stejně smýšlejícími audio obchody po celém světě, což přispívá k jejich místní audio komunitě." A pak stránky o technických řešeních, kterými se dostali na vrchol oboru. I to odkud jsou musíte poznat podle jedné fotky obrázku města na stránkách. Místo (všude drtivě převažujících sebechvalných) slov (pro jednou) činy, u nás dobrý - palec nahoru.

Burson Audio Solois Voyager

O dění na jihu Austrálie je čtenář informován https://www.hifi-voice.com/vsimli-jsme-si/3293-mega-silak či https://www.hifi-voice.com/vsimli-jsme-si/2013-burson-sluchatkacky byť prozatím ne testem. V tradici pokračujeme - novinkou, a zdá se zajímavou, jímž je Burson Audio SOLOIST Voyager - nová vlajková loď od Burson Audio – sluchátkový zesilovač / předzesilovač, zrcadlové dual mono v čisté třídě A.

Burson Audio Solois Voyager

Voyager má dva samostatné a nezávisle napájené zesilovače, které eliminují zkreslení napříč kanály. je vybaven našimi prémiovými moduly Silent Power Modules (SPM02) ve svých vnitřních napájecích obvodech. Tyto moduly zajišťují neuvěřitelně nízkou hladinu hluku, pouhých 0,8 nVrms – více než 200krát tišší než běžné regulátory výkonu. Toto vynikající potlačení hluku zaručuje výjimečně čistou zvukovou scénu. Nejlepší ovládání hlasitosti - rovnou krát 2: s dynamickým rozsahem -112 dB přísahají aristokraté jako Pass Labs či AVM na ovládání hlasitosti MUSES72320. Je tedy považován za nejdražší dostupný analogový regulátor hlasitosti.

Burson Audio Solois Voyager

Nejlepší ovládání hlasitosti - rovnou krát 2: "S dynamickým rozsahem -112 dB přísahají aristokraté jako Pass Labs či AVM na ovládání hlasitosti MUSES72320. Je považován za nejlepší dostupný analogový regulátor hlasitosti. My zde jdeme ještě o krok dál, když implementujeme jeden MUSES72320 s diskrétní vyrovnávací pamětí na kanál, čímž se zcela eliminuje interference mezi kanály.", to byla trocha sebechvály, ale pravdivé takže.. 

Burson Audio Solois Voyager

Voyager mj. poskytuje volitelný hardwarový crossfeed pro sluchátka a vyvážení zvukové scény pro reproduktory a dokonce nabízí režim poslechu sluchátka + subwoofer.

Burson Audio Solois Voyager

Doporučená cena: 3.499 USD

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies