Estelon Forza Anniv

Estelon Forza Anniversary Edition na Audio Video Show 2023

Estelon, renomovaná estonská luxusní audio společnost, s potěšením oznamuje vystavení posledního reproduktoru Forza Anniversary Edition během Audio Video Show v Polsku v říjnu 2023. Forza Anniversary Edition znamenala významný milník na cestě Estelon, připomínající desetiletí nevídaného úspěchu ve světě špičkového audia.
Estelon Forza, vrchol zvukového inženýrství, který zahrnuje špičkové technologie odvozené od vlajkového modelu společnosti, Extreme. Forza Anniversary Edition uchvátí audiofily, kteří hledají nadčasový design a silný výkon.

Estelon Forza Anniv

Toto speciální odhalení od Nautilus na Audio Video Show v Polsku bude jedinou příležitostí pro audiofily, aby byli svědky a poslechli si Forza Anniversary Edition, protože bylo vyrobeno pouze 10 párů.

Estelon Forza Anniv

Reprosoustavy Estelon Forza jsou důkazem pečlivého řemeslného zpracování a inovace. Používají 4pásmový design obsahující dva na zakázku vyrobené 11palcové hliníkové sendvičové basové reproduktory, 8palcový hliníkový sendvičový středobasový reproduktor, 7palcový středobasový měnič s keramickou membránou a 1palcový diamantový výškový reproduktor – vše vytvořeno značkou Accuton. Tato kombinace zajišťuje výjimečný poslechový zážitek s hlubokými a přesnými basy, rychlými horními basy, středními frekvencemi bez zkreslení a křišťálově čistými vysokými frekvencemi dosahujícími až 60 kHz – daleko za hranicemi lidského sluchu.

Jedinečný design ozvučnice Forza je charakteristický svými měkkými křivkami, eliminujícími reflexní difrakční efekty, což má za následek lineární rozptyl nejen před reproduktorem, ale také v různých úhlech. Tím se rozšiřuje ideální poslechová pozice. Kromě toho zakřivené stěny skříně a pečlivě navržené vnitřní komory minimalizují vibrace skříně a zachovávají čistotu zvukového signálu, který vychází výhradně z prvků měniče. Se značnou hmotností 330 lb (150 kg) na reproduktor se Forza může pochlubit jak reaktivní, tak dynamickou stabilitou, vylepšuje přechodovou rychlost a poskytuje bezkonkurenční dynamiku a mikrodynamické detaily zvuku.

Estelon Forza, věrný svému jménu, vyzařuje jedinečnou směs rafinované síly a vynikající jemnosti.

Estelon Forza Annivhttps://ci4.googleusercontent.com/proxy/m--nIEPLZdBpy5Y6gHLT1NeIC0aakrCnb3miBmtpXbd4xV9pwmHFdhmVZ-WaTEVzC_lZyMTRVWeZH5sl1aiGt-sifXxMT_qNMUXYHXQF51QcTmZaccBWKnMSK3VfhaXCsL3Fi9Ob5vdXEDHv2HrxHM6tJAx37s_RSRgkosonBNwy7mNNmANz7DBy6UTiVWDWtVWzM1S9nC3sGA=s0-d-e1-ft#http://www.stampready.net/dashboard/editor-3-5/uploads/image_uploads/edited/2023/10/17/DpMZACtjg19us6n70aobOVLFG5zJq8NvUReX4yKwfh.jpeg

Nenechte si ujít příležitost být svědky poslední edice Estelon Forza Anniversary Edition v celé její kráse na Audio Video Show ve Varšavě letos 27.–29. října 2023 v hotelu Golden Tulip (pokoj: Golden I). Toto mistrovské dílo je důkazem odhodlání Estelonu k dokonalosti zvuku v průběhu prvního desetiletí společnosti.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies