Plixir Power

Singapurská společnost Plixir Power, která svůj název píše PLiXiR je specialistou na (obecně "čištění špinavého" - asi spíš NEuspořádaného pohybu nosiče elektrického náboje prošlého za jednotku času vodičem, prostě elektrického proudu) izolační transformátory. V modelové řadě firemních filtrů Elite jich je 7 v cenovém rozpětí od 790$ (základní Elite BAC 150) až po obříka Elite BAC 3000V na úvodním obrázku (za 6.200 amerických dolarů). Dále tu jsou dvě kostky (proč se řada jmenuje CUBE "od pohledu" uhodnete) Elementa BAC 1100 a 2500 (podle celkového výkonu v kW) se 4 rsp. 6 vývody. Tím nabídka zdaleka nekončí, PLiXiR je mj. i výrobce napájecích kabelů (95 - 1.200$)

A pak nenápadný vrchol "nejlepší napájecí zdroj na svět" PLiXiR Statement BDC, vlajková loď vyváženého DC lineárního napájecího zdroje společnosti PLiXiR. Postavená na základě oceňovaného Elite BDC s použitím jedinečné architektury 3stupňové regulace hluku masivními vylepšeními obvodů. Díky novému patentovanému řešení uzemnění, výrazně zvýšené kapacitě (>40 %) a vylepšeným schématům uspořádání, což dále umožnilo snížit hladinu šumu (vysokofrekvenční i nízkofrekvenční).

Plixir Statement

"Statement BDC využívá náš design výkonového transformátoru PLiXiR Tru-Balanced, který pro nás na míru vyrábí společnost Noratel. Díky masivnímu předimenzovanému jádru transformátoru, vysoce čistému měděnému drátu OFC, magnetickému stínění s vlastnostmi pohlcující vibrace a dalším tajným trikům ze zkušeností je to podle našich znalostí nejlepší transformátor používaný ve stejnosměrném napájecím produktu.", tak to říká "pachatel" toho všeho na obrázcích kolem - James Soh (na fotce pod odstavecem kterou má na aktuálních stránkách, ale ta moc aktuální není - pozn. redakce) mj. zakladatel Singapurského dechového orchestru The Philharmonic Winds,  inženýr který se velmi zajímá o zvuk hudebních strojů, ten který u Philips navrhoval SACD přehrávače, v americkém polovodičovém gigantu Cirrus Logic zas pokročilé technologie audio kodeků a komplexních digitálních audio DSP systémů - až přišel čas na to roztáhnout vlastní křídla,  a po krátké zastávce u Effective Audio Mod je tu PLiXiR Power.

James Soh Plixir

Špičkové zápatí Master PRO od Bfly audio je vyhrazeno i pro to nejlepší od PLiXiR - Statement BDC. Tyto úžasné německé patky mají vícevrstvé tlumení s různým materiálem pro tlumení různých frekvencí vibrací a jsou vyrobeny na zakázku dle specifikací PLiXiR. Jsou namontovány volně (pohyblivé), takže při umístění na povrch je jejich funkce maximální a tím i výkon BDC.

Kryt Statemet BDC je z extrudovaného hliníkového těla tloušťky 5 mm. Silné kovové horní a spodní desky poskytují ultra pevné pouzdro, které chrání před účinky mechanických vibrací snižujících zvuk a chrání transformátor před vnějším poškozením. Statement BDC stejně jako všechny produkty PLiXiR je ručně vyráběn v Singapuru.

Plixir Statement

Povrchová úprava: černě eloxovaný, pískovaný hliník
Rozměry: 230 x 160 x 115 mm
Hmotnost: 5,5 kg
Doporučená cena (to není překlep!): 1750/1.998 GBP/USD

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies