TAD C-1000

 

V roce 1975 založená společnost TAD Labs (Technical Audio Devices) je potomkem společnosti Pioneer, založená pro vývoj a výrobu high-fidelity komponent a reprosoustav pro spotřebitelský i profesionální trh.

TAD-C1000 bude od října dostupný ve stříbrné a černé verzi a jedná se o předzesilovač se čtyřmi symetrickými (XLR) a dvěma nesymetrickými (cinch) vstupy. Kromě toho má TAD-C1000 dva symetrické a dva nesymetrické výstupy. V případě potřeby lze tedy připojit čtyři stereo zesilovače.

TAD Labs převzal část návrhu ze svého výkonového zesilovače M700 a přizpůsobil jej návrhu předzesilovače. Pro dosažení nejlepší možné rovnováhy je testován výkon každého FET zařízení a vybrány odpovídající páry pozitivních a negativních prvků pro C1000. To by mělo přispět ke stabilitě nejvyššího kalibru.

Rozložení desky plošných spojů je ve spodní části skříně zcela symetrické, aby se zabránilo i těm nejmenším rozdílům mezi kladnými a zápornými signály a pravým a levým kanálem. Zcela symetrická je i samotná konstrukce skříně a zejména připojovací panel na zadní straně. Pro zdůraznění důležitosti symetrie použil TAD dva transformátory, oba jsou samozřejmě symetricky umístěny na opačných stranách skříně.

Aby byla zajištěna co nejčistší cesta signálu, je vnitřní cívka transformátorů přímo připojena k napájecímu zdroji, aby se předešlo zbytečnému zapojování. Všechny koncovky na vnitřní straně, včetně hlavní desky, jsou vyrobeny pomocí bezkyslíkových šroubů potažených nemagnetickými materiály, aby se eliminovaly i ty nejmenší magnetické vlivy.

Objemný potenciometr, přirozeně umístěný ve středu přední části, je uložen na vysoce přesném kuličkovém ložisku, které zajišťuje hedvábně hladký pohyb s výjimečně hladkou rotací. Středový design symbolizuje symetrické uspořádání vnitřních obvodů.

C1000 je také navržen tak, aby zabil sebemenší vibrace. A všechny součásti uvnitř jsou buď vyrobeny společností TAD nebo přizpůsobeny pro TAD jinými.

Evropská cena není v tuto chvíli známa, cena na americkém trhu je 25.000 USD

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies